[/img]

[/img]

Красиво!bibilyana написа:Ето ви малко цветове и великденски дух - аз се хващам да мацам...
И сега точно от тебе мнооууу мъ е срамм:shy::shy::shy: щото яйцата си ги харесвам ама снимките са ужасни - снимах ги с телефона, щото....такозз тооо мързеше ме да търся батерии за фототоБоЕВ написа: Красиво!
Не е лошо като приключиш с мацането и да поснимаш малко.

Страхотно си ги нарисувала.bibilyana написа:
И сега точно от тебе мнооууу мъ е срамм:shy::shy::shy: щото яйцата си ги харесвам ама снимките са ужасни - снимах ги с телефона, щото....такозз тооо мързеше ме да търся батерии за фотото:shy::crying:
Благодаря, ама мене още ме е срам - та намерих батерии - ще видиш ти сега, като направя едно хубааауу фоттооо.БоЕВ написа: Страхотно си ги нарисувала.
Тук фотографи с претенции няма, всички се учим...а, номера с телефона ми е ясен. Тя и моята Биляна прави така, щрака с телефона, нищо, че съм и оставил апарат...все си намира оправдание, я батерии няма, я не и се носи апарат...
пп Абе, направи ми впечатление и при теб, и при Елби,...та да питам, какви са тия зайци?:roll:
Да, това винаги го забравям - освен че са красиви са и много вкусни. Бутче натопено в олио и червен пипер, увито в лист от кисело зеле, а след това запечено на бавна фурна.Zmeu написа:щъка из дворовете
не ми се чини да е диво
единственият начин да кажа е да хвана и да го сготвя
по вкуса ще определя