И ся кво? Някой да знае някакво гадно поверие? Да знам какво ме чака...
Да му се не види, макар!
Да му се не види, макар!
Счупих първото червено яйце, докато го олиосвах. Ееееееее... ако можех да се самонаритам, начи, много ме е яд! 
... пък и да проверим верни ли са поверията?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Re: Да му се не види, макар!
Поверието е едно - ако го изядеш...не ако го счупиш, та значи ако го изядеш „дано не си го направил още“ ще ти излезе цирей на ...Дто:blink:maggot написа:Счупих първото червено яйце, докато го олиосвах. Ееееееее... ако можех да се самонаритам, начи, много ме е яд!
И ся кво? Някой да знае някакво гадно поверие? Да знам какво ме чака...... пък и да проверим верни ли са поверията?
Това е на голямо здраве и късмет, ша знайш!maggot написа:Счупих първото червено яйце, докато го олиосвах. Ееееееее... ако можех да се самонаритам, начи, много ме е яд!
И ся кво? Някой да знае някакво гадно поверие? Да знам какво ме чака...... пък и да проверим верни ли са поверията?
Като не ти е известно поверие от една посока, си докарваш от друга: счупеното носи щастие.
По принцип за първо червено яйце се броят първите две червени, така че мажеш чело и бузи с второто и оставяш него за къщата.
Panta rhei...
Е не съм, де, седи си на най-челно място на върха на купичната.. СЧУПЕНО!bibilyana написа: Поверието е едно - ако го изядеш...не ако го счупиш, та значи ако го изядеш „дано не си го направил още“ ще ти излезе цирей на ...Дто:blink:
Цирея вече обаче излезе. На мозъка
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ако ти излезе цирей на дъто, кажи на житената питка да го снима и да го постне тук. Тъй де, за доказателство, че поверието се сбъдва.ще ти излезе цирей на ...Дто:blink:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Да ти имам логиката!Мнемозина написа: Това е на голямо здраве и късмет, ша знайш!
Като не ти е известно поверие от една посока, си докарваш от друга: счупеното носи щастие.
По принцип за първо червено яйце се броят първите две червени, така че мажеш чело и бузи с второто и оставяш него за къщата.
Вече намазах бузките точно преди да го олайньосам (опс, пардон за френския) така че, ще си виси там докато не замирише на каквото си трябва да му и яйцето, да му.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Куйо да снима, не разбрах - цирея или Дто? Че ако цирея е по-голям от Дто... ?[unknown] написа: Ако ти излезе цирей на дъто, кажи на житената питка да го снима и да го постне тук. Тъй де, за доказателство, че поверието се сбъдва.![]()
![]()
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Винаги съм твърдяла, че логиката ми е безупречна.maggot написа:Да ти имам логиката!Мнемозина написа: Това е на голямо здраве и късмет, ша знайш!
По принцип за първо червено яйце се броят първите две червени, така че мажеш чело и бузи с второто и оставяш него за къщата.![]()
![]()
Вече намазах бузките точно преди да го олайньосам (опс, пардон за френския) така че, ще си виси там докато не замирише на каквото си трябва да му и яйцето, да му.
Има и една друга логика обаче: последните стават първи, ако си спомняш.
Значи може и последното. Защото дали ще е единият край или другият...
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Поверието е едно: така ще чупиш враговете си!maggot написа:Счупих първото червено яйце, докато го олиосвах. Ееееееее... ако можех да се самонаритам, начи, много ме е яд!
П.С. Ама едва ли имаш врагове, ама карай! Спокойно!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Шъ снима с широкоъгълен обектив, че да се фаща сичко- и цирея и дъто. Елементарно, Уотсън.maggot написа:Куйо да снима, не разбрах - цирея или Дто? Че ако цирея е по-голям от Дто... ?[unknown] написа: Ако ти излезе цирей на дъто, кажи на житената питка да го снима и да го постне тук. Тъй де, за доказателство, че поверието се сбъдва.![]()
![]()

Ъ. Не е ли по-лесно направо да я снима гола:blum:[unknown] написа:Шъ снима с широкоъгълен обектив, че да се фаща сичко- и цирея и дъто. Елементарно, Уотсън.maggot написа:Куйо да снима, не разбрах - цирея или Дто? Че ако цирея е по-голям от Дто... ?[unknown] написа: Ако ти излезе цирей на дъто, кажи на житената питка да го снима и да го постне тук. Тъй де, за доказателство, че поверието се сбъдва.![]()
![]()
![]()
Може. Аз не възразявам.esti написа:
Ъ. Не е ли по-лесно направо да я снима гола:blum:
Последно промяна от Ън на 05.04.07, 21:30, променено общо 1 път.

- сър Айвънхоу
[quote="[unknown
Шъ снима с широкоъгълен обектив, че да се фаща сичко- и цирея и дъто. Елементарно, Уотсън.
[/quote]
Има и апарати с панорамни снимки.
А и широколентови също например 6х6
Шъ снима с широкоъгълен обектив, че да се фаща сичко- и цирея и дъто. Елементарно, Уотсън.
Има и апарати с панорамни снимки.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Бе ше изплюскам още утре всички яйца и в събота почвам нановоМнемозина написа: Винаги съм твърдяла, че логиката ми е безупречна.![]()
Има и една друга логика обаче: последните стават първи, ако си спомняш.
Значи може и последното. Защото дали ще е единият край или другият...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
maggot написа:Счупих първото червено яйце, докато го олиосвах. Ееееееее... ако можех да се самонаритам, начи, много ме е яд!
'Че направим кратко филмче по изстискването придружено с нещо празнично по въпроса (примерно crack in the egg на GWAR).[unknown] написа:Ако ти излезе цирей на дъто, кажи на житената питка да го снима и да го постне тук.
Абе, са се замислих - недайсибоже може и да значи и 7 години нещастно чукане... 'че се обесим беследно.
Последно промяна от Житената Питка на 05.04.07, 21:31, променено общо 1 път.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
Що, бе? Има ли "нещастно чукане"?Житената Питка написа:
Абе, са се замислих - недайсибоже може и да значи и 7 години нещастно чукане... 'че се обесим беследно.

Б@си.... почнах да се чувствам като планината Арарат, бре!сър Айвънхоу написа: Има и апарати с панорамни снимки.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
Ти са само му мисли с тоя номер да ми излизаш!Житената Питка написа: Абе, са се замислих - недайсибоже може и да значи и 7 години нещастно чукане... 'че се обесим беследно.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Шефа... шефа...сър Айвънхоу написа:Поверието е едно: така ще чупиш враговете си!
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
Не се коси! Я съм великденскио заяк.maggot написа:Ти са само му мисли с тоя номер да ми излизаш!
Нооо има опасност в следващите 7 години да е умрела работа... после влизам в мен-о-пауза. 
Последно промяна от Житената Питка на 05.04.07, 21:40, променено общо 1 път.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Глас в пустиня
Късмет!maggot написа:Счупих първото червено яйце, докато го олиосвах. Ееееееее... ако можех да се самонаритам, начи, много ме е яд!
Счупеното винаги е на късмет.
Тоя ли?maggot написа:Шефа... шефа...сър Айвънхоу написа:Поверието е едно: така ще чупиш враговете си!

Вече намазах бузките точно преди да го олайньосам (опс, пардон за френския) така че, ще си виси там докато не замирише на каквото си трябва да му и яйцето, да му.[/quote]
Това ми напомни на Баш майстора...
( дето слагаше яйце между тухлите,преди да сложи замазката)...
и после по негови изчисления мирише 6-8 месеца...
и накрая онзи автомонтьорът ,дето изрови цялата мазилка и накрая каза:
"не ги е сложил"..( яйцата)...
хихихих...
и аз боядисах яйцата днес...
Само едно се счупи-Марко е виновен!...
30 ицА!
не му се ядосвай ...
следващия път не ги ольосвай!....
Това ми напомни на Баш майстора...
( дето слагаше яйце между тухлите,преди да сложи замазката)...
и после по негови изчисления мирише 6-8 месеца...
и накрая онзи автомонтьорът ,дето изрови цялата мазилка и накрая каза:
"не ги е сложил"..( яйцата)...
хихихих...
и аз боядисах яйцата днес...
30 ицА!
не му се ядосвай ...
дайй да видим деееdoktorka написа:и аз боядисах яйцата днес...
30 ицА!
не му се ядосвай ...