И добре дошли на борда на
Re: И добре дошли на борда на
Не ми се вярва да се качат на борда. Просто са поредните воаьори. Вече станаха 41. Бати, 1/3 от регистрираните...Remmivs написа:noctrl, boykov, mpchela, alpinist, орка!
Досадно е леко...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Някой от тях са регистрирани октомври и ноември миналата година. То си е вече половин година минала... Ако ще пишат- да пишат. Няма да ги колим и бесим все пак...Мнемозина написа:Незнайни,
не бъди толкова суров.
Аз ви четох близо половин година, преди да посмея да започна да пиша.
Нищо не се знае.

Това, което не разбирам е, защо ако само им се чете (нищо лошо няма в това!) се регистрират.[unknown] написа: Някой от тях са регистрирани октомври и ноември миналата година. То си е вече половин година минала... Ако ще пишат- да пишат. Няма да ги колим и бесим все пак...
Доколкото знам тук няма ограничения за нерегнати, като това да не могат да погледнат нечий профил, или да ползват търсачка и пр. като в някои други форуми.
Какво ги кара да се регистрират наистина не разбирам...То да са 2-3-ма, как да е, ама те са маса народ.
Не може да гледаш профили без да си регнат :)esti написа: Това, което не разбирам е, защо ако само им се чете (нищо лошо няма в това!) се регистрират.
Доколкото знам тук няма ограничения за нерегнати, като това да не могат да погледнат нечий профил, или да ползват търсачка и пр. като в някои други форуми.
Какво ги кара да се регистрират наистина не разбирам...То да са 2-3-ма, как да е, ама те са маса народ.
За търсачката не съм сигурен.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Ми може да са по-срамежливи и от мен даже...[unknown] написа:Някой от тях са регистрирани октомври и ноември миналата година. То си е вече половин година минала... Ако ще пишат- да пишат. Няма да ги колим и бесим все пак...Мнемозина написа:Незнайни,
не бъди толкова суров.
Аз ви четох близо половин година, преди да посмея да започна да пиша.
Нищо не се знае.
Обаче после като се разпишааат...
Panta rhei...
Така е, но нерегнатите не го знаят.Wishes написа:
То па едни интересни данни има из профилите... повечето са само с ник
Освен това от профила могат да се видят всички мнения на някой, който е събудил интерес, а това спестява ровене и търсене из форума. А тук интересни хора, бол!
Абе казах уж, че не разбирам защо се регват и не пишат, а май малко по малко ще стигнем до доста логични причини за регистрация.
Свободата на словото,
другарки и другари, включва в себе си и свободата на мълчанието. 
Няма всички да са с диагноза логореис акутис като мен.
Re: Свободата на словото,
Казваш, и така не остава време да се чете всичко...Remmivs написа:другарки и другари, включва в себе си и свободата на мълчанието.
Panta rhei...
добре заварил:-)що мислиш, че всички теми провокират отговор или предпочиташ да се пускат глупости само и само да си в клуба и да пишеш? не разбирам и за това ще пиша сигурно на тримесечие
Хъм..., значи веднъж на три месеца се пише нещо стойностно тук...ppi написа:добре заварил:-)що мислиш, че всички теми провокират отговор или предпочиташ да се пускат глупости само и само да си в клуба и да пишеш? не разбирам и за това ще пиша сигурно на тримесечие
Клубари! Стегнете се, за да зарадваме новодошлите с нещо смислено! Стига сте писали само глЮпости!

по 200 на черепRemmivs написа:noctrl, boykov, mpchela, alpinist, орка!
5 по 200 са 1000
е, де:lol:не съм казала, че има само бля-бля.
е те така стават убииствата начи[unknown] написа:Хъм..., значи веднъж на три месеца се пише нещо стойностно тук...ppi написа:добре заварил:-)що мислиш, че всички теми провокират отговор или предпочиташ да се пускат глупости само и само да си в клуба и да пишеш? не разбирам и за това ще пиша сигурно на тримесечие
Клубари! Стегнете се, за да зарадваме новодошлите с нещо смислено! Стига сте писали само глЮпости!![]()
е а кажи деppi написа:е, де:lol:не съм казала, че има само бля-бля.