Абе в Италия най-добре се живее, мамка му.....
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Абе в Италия най-добре се живее, мамка му.....
Тамън вчера се върнах от Лаго дел Гарда - в Алпите, близо до Тренто. Е по-красиво място просто няма. И по-вкусни манджи, и по-готини хора......живее ми се там!!!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- snowprincess
Re: Абе в Италия най-добре се живее, мамка му.....
а снимков матриял?Пенчо Заека написа:Тамън вчера се върнах от Лаго дел Гарда - в Алпите, близо до Тренто. Е по-красиво място просто няма. И по-вкусни манджи, и по-готини хора......живее ми се там!!!
аз мога да живея само там, където има море, на планина ми е хубаво за няколко дни

и кво има за ядене и пиене?Пенчо Заека написа:Тамън вчера се върнах от Лаго дел Гарда - в Алпите, близо до Тренто. Е по-красиво място просто няма. И по-вкусни манджи, и по-готини хора......живее ми се там!!!
я по подробно
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ми, сега ги качвам на сайт, от който ще мога да дам линк. Иначе там има огромно езеро, заобиколено от Алпите, така че всякакви водни спортове се практикуват на поразия. Някой ден, ако се замогна, направо там отивам!snowprincess написа:а снимков матриял?Пенчо Заека написа:Тамън вчера се върнах от Лаго дел Гарда - в Алпите, близо до Тренто. Е по-красиво място просто няма. И по-вкусни манджи, и по-готини хора......живее ми се там!!!
аз мога да живея само там, където има море, на планина ми е хубаво за няколко дни
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Амиии, има прошутто крудо с пъпеш, всички разновидности на спагетите със страхотни сосове, лазаня, месища, сирена - върховни, сладоледи - няма кво да ви обяснявам, донесох си малко във вид на две кила тлъстиниcaliostro написа:и кво има за ядене и пиене?Пенчо Заека написа:Тамън вчера се върнах от Лаго дел Гарда - в Алпите, близо до Тренто. Е по-красиво място просто няма. И по-вкусни манджи, и по-готини хора......живее ми се там!!!
я по подробно
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Пенчо Заека написа:Да разкажа - детето направи два концерта на връх Великден и обра точките! Пък аз си гледах кефа. Кво повече....latrevw написа:дай малко снимки, разкажи малко повече:-)
eeee, някои са случили с деца!
градчетата в алпите наистина са приказни - и италианските, и швейцарските.
just perfect
Пенчо Заека написа:Тамън вчера се върнах от Лаго дел Гарда - в Алпите, близо до Тренто. Е по-красиво място просто няма. И по-вкусни манджи, и по-готини хора......живее ми се там!!!
Супер звучат по-надолу нещата!
Чак ти завидях!
дай боже всекиму да живве там, къето иска!
Браво на хлапето, да продължава все така!
Бравос, Панчо!
Бравос и на малкия Пенчо!
Чакаме снимките! И да поразкажеш това-онова. Тебе си те бива в разказването, така че...
Хайде, лек ден!
Чакаме снимките! И да поразкажеш това-онова. Тебе си те бива в разказването, така че...
Хайде, лек ден!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.