Референдум?

Все същите
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа: ..най-добрата форма на управление е монархията. И е бил прав, мамка му. Май че все още е.
Да, доколкото ще лапа само един, а не куцо и сакато дето се докопва до власт, че и всяко следващо подире му. Ама един да коли и беси пак не е работа.
Изображение
Аватар
ELBI

Re: Референдум?

Мнение от ELBI »

snowprincess написа:
ELBI написа:
Референдумите са скъпи неща и не винаги полезни. Управленческите решения се взимат не на референдуми, а от изпълнителната власт. Не може за всяко нещо да има референдум. И са подходящи (вероятно) за някои развитите демокрации. В повечето или такива почти няма, или са ужасно рядко.

Апропо, няма доказателство, че при мажоритарен избор идват по-добри муцуни. Муцуните винаги (или почти) са от партии. Партиите си избират представителите по партийни разни показатели/критерии. Макар и ти де факто да повтаряш позицията на Борис III, който в един момент точно това прави - разпуска партиите и поставя избирателния вот в България на мажоритарна основа. Но това е една по-стара история.

И на мен не ми харесват партии и политики, но не виждам кой знае какви алтернативи. А от алтернативата от типа Бинев-Борисов-Сидеров (който са де факто мажоритарен избор, щото нито имато политически програми, нито визии, ни нищо, а са само дрънкала и популисти) не само не води до нищо добро, но и е в много отношения опасна.
Мерси, че ме сравняваш с Борис ІІІ!:lol: :kiss:
Има в много страни референдуми, не е вярно, че са рядко.
Ако досега пропорционалния избор не свърши работа, не е ли време да се опита мажоритарния?
Искам промяна.

копи/пейст
"12 февруари 2007 г. Португалия ще легализира абортите след вчерашния референдум (11 февруари). Португалците са едни от най-ревностните католици в Европа. Въпреки това почти 60% от гласувалите се обявиха за премахване на забраната.

27 ноември 2006 г., Берн. На общонационален референдум, произведен в неделя, швейцарците подкрепиха с 53,4% отпускането на 1 млрд. швейцарски франка (650 млн. евро) на десетте нови страни, които се присъединиха към ЕС през май 2004 г., пише “Льо Монд”.

Южна Осетия проведе референдум за независимост
13 ноември 2006 г. Цхинвали. В неделя в Южна Осетия се проведе референдум за независимост от Грузия и избори за президент на непризнатата република, коментира днес Би Би Си.

Сръбските граждани приеха новата конституция на страната
30 Октомври 2006 г. Референдумът се проведе в два дни - събота и неделя (28-29.10).

В Шотландия се проведе митинг за независимост
30 септември 2006 г. „Важно е всички, които подкрепяме идеята за референдум да се обединим, без значение на политическата ни принадлежност.”

В Стокхолм се проведе референдум за решаване на въпроса за уличното движение в центъра на града
19 септември 2006 г. Жителите на Стокхолм на референдум в неделя с 51.7% за срещу 45.6% одобриха план за въвеждане на тол-система за шофиране в центъра на столицата.

Референдум за поправка на конституцията се проведе в Мавритания
26.06.2006г. Според първоначалните резултати от референдума в неделя поправките в конституцията на Мавритания са единодушно приети

Референдум за разширена автономия на Каталуния
19 юни 2006 г. Каталунците гласуваха на референдум, който ще определи дали испанската област Каталуния ще придобие по-голяма автономност по подобие на областите Навара и Страната на Баските, предаде АФП.

Черна гора пак независима
22.05.2006 г. ПОДГОРИЦА. Черногорците си върнаха независимостта след 88 години чрез референдум, който слага край на съюза със Сърбия, предаде Ройтерс.

Тисино (Швейцария) гласува забрана за пушенето
12.03.2006 г. Тисино е разположен в южната италиано-говоряща част на Швейцария. Той е първият кантон, който забранява пушенето на обществени места.
В неделя гласоподавателите решиха чрез референдум с поразително мнозинство (79.1%) да последват започналото в Италия изменение на настоящия закон. Законът забранява пушенето във всички ресторанти, барове и дискотеки."
Принцесо прекрасна... Не четеш внимателно.

Писах, че Швейцария (много известна със своите референдуми - спор няма) и Скандинавските страни са по-скоро изключение (ти даваш 3 от примерите си от там). В Шотландия се говори, но няма референдум и това е доста стара идея (обаче интересното там е, че говорят поради факта, че намериха петрол в Северно море, инак се издържаха основно от данъците в Англия, та... ама това е друга тема). Никак не съм сигурен, че България трябва да взимам пример от Южна Осетия и Мавритания (още 2 примера), нито пък от Черна Гора и Сърбия, които са в една каша... де да можеха с референдуми да се оправят!

Аз лично нямам нищо против референдум за конституцията (за какъвто помня, че съм ходил до урните, между другото - като малък), за независимост (ала в България за какви независимости ще се гласува - за някои региони да добият автономия?) и за ... и за какво още?

За Борис... не можех да се сдържа да не напомня този пример от историята за отвратеност от нравите и порядките на политическите партии и техните лидери в България.

Начи ... ако забраним пушенето с референдум... хм... :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Бе що точно на абортите се мяташ.
Без да съм говорител на Рем, ама да се метна и аз:blum:
Просто стана въпрос, че в иначе сравнително мирния зочовски живот това стана тема, която взриви пространството. Същото се случва и в реала. Та идеята е, че има щекотливи въпроси, по които референдум не само че не върши работа, а дори може много вреди да нанесе...
Аватар
ELBI

Re: Аре да направим миниреферендум

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:"Има ли смисъл от референдумите?" и да видите каква картинка ще настане. :blum:

PS
Аз мисля, че не сме достатъчно пораснали за референдуми от политически характер. А и едва ли скоро ще ни дадат да пораснем. Нима наистина мислите, че нашите политици са 100%-во наши и не играят къде под натиска, къде под ласката на чужди на страната ни интереси?
Такова едно и аз думам... :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа: Бе що точно на абортите се мяташ. Аз съм "за" (щом толкоз те интересува), обаче ако забременея с трето или четвърто, сърце няма да ми даде да направя аборт. Но това е морален въпрос преди всичко.

Ама да разиграем вече изгубената кауза за АЕЦ-а ако искаш. Или за каузи, дето хората се изпотрепват да събират подписи и да ги носят в парламента и файда - йок.
Глас народен - глас в пустиня...
Дай за АЕЦ-а. Хайде. За него имаше и подписка, ама я изгубиха в парламента, много лесно се губат 100-200 000 подписа или колкото беше там. Но да се върнем на АЕЦ-а. Референдум за него също би бил емоционален, защото малцина знаят истинската цена, която трябва да се плати, за да караме още реакторите. И не ядрената опасност е ключов фактор във взимането на решението, а чисто икономически такива. Или поне би трябвало да бъдат. Аз съм за да работят още блоковете. Защото знам, че са достатъчно надеждни и защото знам, че ще трябва да съберем достатъчно пари да ги затворим после. Защото АЕЦ може да построи Сульо, Пульо и Сие, но същата фирма не може да ги затвори и изведе от експлоатация.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа: Без да съм говорител на Рем, ама да се метна и аз:blum:
Просто стана въпрос, че в иначе сравнително мирния зочовски живот това стана тема, която взриви пространството. Същото се случва и в реала. Та идеята е, че има щекотливи въпроси, по които референдум не само че не върши работа, а дори може много вреди да нанесе...
Работата е там, че като се обсъжда публично тази тема повечето ще се направят на много морални - "а, не, ние сме против това", но практиката показва друго. И понеже референдумът не е като публичното обсъждане, резултатите може да са други. Лицемерието подвежда при подобни дебати. Пък за политическо лицемерие да не говорим.
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа: Дай за АЕЦ-а. Хайде. За него имаше и подписка, ама я изгубиха в парламента, много лесно се губат 100-200 000 подписа или колкото беше там. Но да се върнем на АЕЦ-а. Референдум за него също би бил емоционален, защото малцина знаят истинската цена, която трябва да се плати, за да караме още реакторите. И не ядрената опасност е ключов фактор във взимането на решението, а чисто икономически такива. Или поне би трябвало да бъдат. Аз съм за да работят още блоковете. Защото знам, че са достатъчно надеждни и защото знам, че ще трябва да съберем достатъчно пари да ги затворим после. Защото АЕЦ може да построи Сульо, Пульо и Сие, но същата фирма не може да ги затвори и изведе от експлоатация.
Нищо не разбрах, освен че са ми затрили подписа.
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

snowprincess написа:
Remmivs написа:"Има ли смисъл от референдумите?" и да видите каква картинка ще настане. :blum:

PS
Аз мисля, че не сме достатъчно пораснали за референдуми от политически характер. А и едва ли скоро ще ни дадат да пораснем. Нима наистина мислите, че нашите политици са 100%-во наши и не играят къде под натиска, къде под ласката на чужди на страната ни интереси?
Въпросът е в това човек да избира Рем, Грийн, Елби или тоз, който иска, а не СДС, БСБ, ДПС и според процента все едни и същи да липсват в народното събрание, когато се решават важни въпроси.
Не е в това. Човек избира Елби и това е. После Елби назначава Рем и Грийна. След това обявява референдум и назначава принцесата за кралица. Тя черпи Елби и назначените от него и всичко си идва на място. Важните въпроси са решени.

Забравих да допълня, че ще бъда избран с доживотен пост. Ако ли не - ще въведа диктатура и тогава ще направите точно този свободен избор.

Изобщо - представих ви политическата си платформа. Опасявам се само, че Рем може да иска той да стане еднодържеца, но ... ако толкоз много желае - ще го мислим на бутилка червено. Чудя се само дали да не преместя столицата във Варна или Пловдив. Вариант е и Хасково. За екологията, ядрената енергия, образованието, отбраната и съдебната власт съм писал в отделни тезиси.

:blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

vyara написа:Нищо не разбрах, освен че са ми затрили подписа.
А искаш да има референдум за АЕЦ... Тц, тц, тц. :grin:

Не са го затрили най-вероятно. Някъде отлежава в архивите и очаква бъдещите археолози. :cool:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Работата е там, че като се обсъжда публично тази тема повечето ще се направят на много морални - "а, не, ние сме против това", но практиката показва друго. И понеже референдумът не е като публичното обсъждане, резултатите може да са други. Лицемерието подвежда при подобни дебати. Пък за политическо лицемерие да не говорим.
А тия моралните ние ги знаем, като ония, дето не правят ми...:rotfl24:

Именно за това говоря - има въпроси и въпроси. За АЕЦ и да беше направен референдум, файда йок, щото решението беше взето отдавна на хиляди километри и касаеше хиляди евра :(
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:Не е в това. Човек избира Елби и това е. После Елби назначава Рем и Грийна. След това обявява референдум и назначава принцесата за кралица. Тя черпи Елби и назначените от него и всичко си идва на място. Важните въпроси са решени.

Забравих да допълня, че ще бъда избран с доживотен пост. Ако ли не - ще въведа диктатура и тогава ще направите точно този свободен избор.

Изобщо - представих ви политическата си платформа. Опасявам се само, че Рем може да иска той да стане еднодържеца, но ... ако толкоз много желае - ще го мислим на бутилка червено. Чудя се само дали да не преместя столицата във Варна или Пловдив. Вариант е и Хасково. За екологията, ядрената енергия, образованието, отбраната и съдебната власт съм писал в отделни тезиси.

:blum:
А-а-а-а не, не ща да съм лицето на нацията. Ти си и без това по-красив. Аз мисля да се излежавам в просторните градини на великия везир. Така де. Защо да нося отговорности като може да ползвам само блага?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:Дай за АЕЦ-а. Хайде. За него имаше и подписка, ама я изгубиха в парламента, много лесно се губат 100-200 000 подписа или колкото беше там. Но да се върнем на АЕЦ-а. Референдум за него също би бил емоционален, защото малцина знаят истинската цена, която трябва да се плати, за да караме още реакторите. И не ядрената опасност е ключов фактор във взимането на решението, а чисто икономически такива. Или поне би трябвало да бъдат. Аз съм за да работят още блоковете. Защото знам, че са достатъчно надеждни и защото знам, че ще трябва да съберем достатъчно пари да ги затворим после. Защото АЕЦ може да построи Сульо, Пульо и Сие, но същата фирма не може да ги затвори и изведе от експлоатация.
АЕЦ-а е по-сложна тема. За жалост нещата бяха "Или ЕС или АЕЦ". За жалост се бе насадила такава политическа линия в ЕС. Ако ЕС искаше да влиза в България, щяхме да си запазим АЕЦ-а. Писна ми да слушам разни щуротии - всички знаем, че това бе политическо, а не решение за сигурност или т.н. И не бе икономическо. Швеция и Германия (тя е виновна основно) също си затварят реактори, които са си безопасни. Аз се надявам тези тъпи зелени идеи да изчезнат някой ден и тогава ще имаме по-добра ядрена енергетика, а защо и да не отворим (не знам дали ще може) отново реакторите.

В политиката има и много глупости. Факт.
Звенения

Мнение от Звенения »

4avdar4e написа: А тия моралните ние ги знаем, като ония, дето не правят ми...:rotfl24:
Пак за Венета Райкова, а???!!! :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа: Аз мисля да се излежавам в просторните градини на великия везир. Така де. Защо да нося отговорности като може да ползвам само блага?
Сега ме караш да събирам войска и да завоювам Истанбул? :blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:Сега ме караш да събирам войска и да завоювам Истанбул? :blum:
Ми съвет ти давам, велики пълководецо. Безплатен при това. Както се и полага на един покорен твой слуга, същият и везир. :grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

ELBI написа:
В политиката има и много глупости. Факт.
В политиката има ПРЕДИМНО глупости:(

Доказателство за горното са.............войните
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
vyara написа:Нищо не разбрах, освен че са ми затрили подписа.
А искаш да има референдум за АЕЦ... Тц, тц, тц. :grin:
Ми хубу. Дай разчет на разходите за затваряне сега и разходите за затваряне след 20-30 години, примерно и ще те разбера. :grin:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
Ми съвет ти давам, велики пълководецо. Безплатен при това. Както се и полага на един покорен твой слуга, същият и везир. :grin:
Хазната е празна, везире мой, хазната... Нашите джобове - също. Да ги напълним първо, след това се отправяме и към Константинопол. А - преди това да се донаучим да яздим коне. Аз ще си взема един бял.
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
Remmivs написа: Аз мисля да се излежавам в просторните градини на великия везир. Така де. Защо да нося отговорности като може да ползвам само блага?
Аз имам процедурно предложение.
Ако ще завземаш нещо - нека да е Солун, а?
Какво пристанище само!
Стамбулското много големо...
esti

Мнение от esti »

ELBI написа:
Remmivs написа:
Хазната е празна, везире мой, хазната... Нашите джобове - също. Да ги напълним първо, след това се отправяме и към Константинопол. А - преди това да се донаучим да яздим коне. Аз ще си взема един бял.
И после, защо казваме, че българските мъже били ориенталци...:blum:
Влече си ги и тва е.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Звеневия написа: Някой да има оръжейна смазка? :-)
Щрунц е по смазките. ПРедполагам и Уишес :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:
ELBI написа:
Аз имам процедурно предложение.
Ако ще завземаш нещо - нека да е Солун, а?
Какво пристанище само!
Стамбулското много големо...
Тц. Истанбул е готин град. От онези - световните, бивши и донякъде настоящи величия. В Солун - сал едната митница ... инак е такава скука там... Нища. Истанбул, Ню-Йорк, Лондон, Париж, Токио ... това ще са опортните точки на нашата империя!!!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:
ELBI написа:
Remmivs написа:
И после, защо казваме, че българските мъже били ориенталци...:blum:
Влече си ги и тва е.
Пътьом ще завлечем доста ханъми от Бургас... Ала ще ги оставим за нас си.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Звеневия написа: Пак за Венета Райкова, а???!!! :grin:
Чаве, ти за Венета ли си или за Азис? :grin:
(да поспамя, бе, кво.)
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа: Тц. Истанбул е готин град. От онези - световните, бивши и донякъде настоящи величия. В Солун - сал едната митница ... инак е такава скука там... Нища. Истанбул, Ню-Йорк, Лондон, Париж, Токио ... това ще са опортните точки на нашата империя!!!
Мегаломан!:grin:
Не ти ща митницата, искам пристанището!
Пък като ти е скучно, можеш да завземеш Тортуга:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Чаве, ти за Венета ли си или за Азис? :grin:
(да поспамя, бе, кво.)
Тва малкото, злобно, жълто, с мъж под чехъл поповско чедо да си оди барабар с мухъла, дето й е мъж! :guns: Леле, ква метла, а?? :winkw:
Васил/ка много ми се издигнА в очите (не че преди съм го мразела), обаче сладък, бе. Гледам чат-пат по Нова+ и им се радвам (щото нали си знаем за добре режисираните предавания) :shocked:
Така и Коцето ми промени мнението за гилдията.. Което обаче не ме е довело още до слушане на фолк..
А всъщност най-чистосърдечно съм за Китаеца и Калин, кефят мъ, ама няма да им звънна :grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:
(да поспамя, бе, кво.)
Тва малкото, злобно, жълто, с мъж под чехъл поповско чедо да си оди барабар с мухъла, дето й е мъж! :guns: Леле, ква метла, а?? :winkw:
Васил/ка много ми се издигнА в очите (не че преди съм го мразела), обаче сладък, бе. Гледам чат-пат по Нова+ и им се радвам (щото нали си знаем за добре режисираните предавания) :shocked:
Така и Коцето ми промени мнението за гилдията.. Което обаче не ме е довело още до слушане на фолк..
А всъщност най-чистосърдечно съм за Китаеца и Калин, кефят мъ, ама няма да им звънна :grin:
Хаааа, начи сме на противоположни мнения.:lol:
Василка да си ходи! Аз съм за Винетка. :grin:
Голям театър, голямо чудо.:grin:
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Боже, жено:blink::shocked: къф АНАЛиз:shocked:

Кво гледаш ти, бе:blink:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Хаааа, начи сме на противоположни мнения.:lol:
Василка да си ходи! Аз съм за Винетка. :grin:
Голям театър, голямо чудо.:grin:
Скива ли ся, тЕ ти рефеендум :rotfl24::rotfl24:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:
ELBI написа: Тц. Истанбул е готин град. От онези - световните, бивши и донякъде настоящи величия. В Солун - сал едната митница ... инак е такава скука там... Нища. Истанбул, Ню-Йорк, Лондон, Париж, Токио ... това ще са опортните точки на нашата империя!!!
Мегаломан!:grin:
Не ти ща митницата, искам пристанището!
Пък като ти е скучно, можеш да завземеш Тортуга:grin:
Тортуга сама ще се присъедини. Може една резиденцийка и там да спретнем. Мисля и по този въпрос. ...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа:

Как кво, бе, Випчовците :grin: Немой да съм само сурьозна..
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
frisky lioness написа:

Как кво, бе, Випчовците :grin: Немой да съм само сурьозна..
Дори не знам кой е вътре сега...:blink:

Много съм задръстена ш'знайш:-)

Не мога да го гледам това. Първото ми беше интерсно, ама дори и то ме умори в един момент.. :bliak: :bad: ми се от тях
Изображение

esti

Мнение от esti »

ELBI написа:
Пътьом ще завлечем доста ханъми от Бургас... Ала ще ги оставим за нас си.
Вие понеже много ще пътувате, за да завладявате, аз викам да оставите бургаската ханъмА* да си ви чака на пристанището.
Така де, за какво е това пристанище ако на него не стои една ханъма с трепетно очакване в погледа на своите любими завоеватели...:grin:

------------
* Употребявам единствено число, защото светкавично ще се справя с конкуренцията, за да си остана само аз - единствено ваша!:shy::lol:
Ако не съм ви достатъчна, значи сте ненаситни нерези!:mad:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Дори не знам кой е вътре сега...:blink:

Много съм задръстена ш'знайш:-)

Не мога да го гледам това. Първото ми беше интерсно, ама дори и то ме умори в един момент.. :bliak: :bad: ми се от тях
СПААААМ :grin::grin:
Леле, как живееш, не знам... :rotfl24:
Дълбоко в мен дреме една чалгаджийка, това е истината:winkw:
А иначе вътре са Азис + Китаец (двамата се хъм, омъжиха наскора), ДесиСлава, Катето Евро, Калин Вельов (бившият перкусионист на Слави), Венета Райкова + мъж под чехъл Тишо (собственика на индийския, дето беше под нас и бивш Брадър), Здравко (победител от ББ1) + злобно женче (с което се ожени в неделя в Брадъра :rotfl24:) + нещастно детенце на 1и 9 месеца, което още е с памперс и биберон, една Мисис България Маги Желязкова...
Информирана си, можеш да спиш спокойно :sissies:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
СПААААМ :grin::grin:
Леле, как живееш, не знам... :rotfl24:
Дълбоко в мен дреме една чалгаджийка, това е истината:winkw:
А иначе вътре са Азис + Китаец (двамата се хъм, омъжиха наскора), ДесиСлава, Катето Евро, Калин Вельов (бившият перкусионист на Слави), Венета Райкова + мъж под чехъл Тишо (собственика на индийския, дето беше под нас и бивш Брадър), Здравко (победител от ББ1) + злобно женче (с което се ожени в неделя в Брадъра :rotfl24:) + нещастно детенце на 1и 9 месеца, което още е с памперс и биберон, една Мисис България Маги Желязкова...
Информирана си, можеш да спиш спокойно :sissies:
Някой от тези ги знам, други...нищо не ми говорят като заглавия:shocked: И всичкото тва добитък ли е в къщата? Барабар и бебета?:blink::shocked:

Верно много са изпростяли, много.....:(

П.П. За чалгаджийката подозирах:blum::winkw:
Изображение

annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа: Може една резиденцийка и там да спретнем. Мисля и по този въпрос. ...
Пу! Аз съм посланик!
Или поне почетен консул, оле!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

(да поспамя, бе, кво.)
Are malko da pospamya - az sam fen na Azis. Mnogo me kefi
Zvezda. Ot nov tip. Biva si go i iskam da specheli

V dopalnenie - iskam da go poznavam personalno i daje da mi e priatel/ka
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа: Are malko da pospamya - az sam fen na Azis. Mnogo me kefi
Zvezda. Ot nov tip. Biva si go i iskam da specheli

V dopalnenie - iskam da go poznavam personalno i daje da mi e priatel/ka
Може и да е звезда, но не го гледам и слушам. Иначе изглежда е с добро сърце. А и се отказа от шоуто тази вечер. Май много обича майката на бебето си. Не мисля, че е гей. Но не ми пука особено за него, щото много се халосва и се прави на обратен, а не е такъв. Бе става шоу.
Пожелавам ти да се запознаеш с него, щом искаш. Не ми изглежда изобщо надут.
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
Може и да е звезда........................
Благодаря за пожеланието :-)
Нали си нямам ТВ та съм леееко неинформирана кой, какво, как :shy:

Пишеш, че не ти пука за него. А за някой от останалите пука ли ти? Това съвсем така любитно ама не издържах да не попитам :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа: Пишеш, че не ти пука за него. А за някой от останалите пука ли ти? Това съвсем така любитно ама не издържах да не попитам :lol:
Всъщност не. Забавни са ми. Интересно ми е. Досега в ББ никога не съм имала фаворити, само по-симпатични и по-малко симпатични...
Изображение
Публикувай отговор