Пловдив, 13 април, 19.00ч.4avdar4e написа:Предложения?????Remmivs написа:Всичко ясно само дето нито час, нито място.
Мога и заведение да предложа.
Пловдив, 13 април, 19.00ч.4avdar4e написа:Предложения?????Remmivs написа:Всичко ясно само дето нито час, нито място.

Айде на 14! Ще се пробваме...[unknown] написа:Пловдив, 13 април, 19.00ч.4avdar4e написа:Предложения?????Remmivs написа:Всичко ясно само дето нито час, нито място.
Става. Ще чакаме!Звеневия написа:Айде на 14! Ще се пробваме...[unknown] написа:Пловдив, 13 април, 19.00ч.4avdar4e написа:Предложения?????Remmivs написа:Всичко ясно само дето нито час, нито място.

Вчера бяхме в едно заведение. (аз по принцип се зарекох, че вече няма да предлагама, ама....) Мислех си, че е идеално за клубни сбирки. Много е голямо. Кухнята е добра. Има и градина (през топлите дни:-):winkw:) Пускат най-различна музика, додет някой заблудена барманка не се отвея нещо и не премине на чалга[unknown] написа: Става. Ще чакаме!

Някой думичката "спане" да е срещал скоро, някъде, в писанията ми... ???frisky lioness написа: П.П. Т'ва към звеневия. Мъжо каза, че няма проблеми да опнем една палатка на нивата:-):winkw: Питаше къде ще спим:blum::winkw:
Не, обаче кат доволно си пийне и хапне човек му се приспива:shy::blink::? Поне при мен и мъж ми е такаЗвеневия написа:Някой думичката "спане" да е срещал скоро, някъде, в писанията ми... ???frisky lioness написа: П.П. Т'ва към звеневия. Мъжо каза, че няма проблеми да опнем една палатка на нивата:-):winkw: Питаше къде ще спим:blum::winkw:

frisky lioness написа:Не, обаче кат доволно си пийне и хапне човек му се приспива:shy::blink::? Поне при мен и мъж ми е такаЗвеневия написа:Някой думичката "спане" да е срещал скоро, някъде, в писанията ми... ???frisky lioness написа: П.П. Т'ва към звеневия. Мъжо каза, че няма проблеми да опнем една палатка на нивата:-):winkw: Питаше къде ще спим:blum::winkw:Може пък и от възраст да е, де да знам
Тва у софето ли е?Semiramis написа:frisky lioness написа:Не, обаче кат доволно си пийне и хапне човек му се приспива:shy::blink::? Поне при мен и мъж ми е такаЗвеневия написа:Някой думичката "спане" да е срещал скоро, някъде, в писанията ми... ???frisky lioness написа: П.П. Т'ва към звеневия. Мъжо каза, че няма проблеми да опнем една палатка на нивата:-):winkw: Питаше къде ще спим:blum::winkw:Може пък и от възраст да е, де да знам
какво спане па ти ... кажи за нощния живот нещо де...кой ще ти дойде така
"Салса де куба" от мен, но две поредни вечери може и да не могавече

Gaspode написа: 10х
А сега може ли малко разяснения?
10х за инфотоDark написа:
Ми може - аз следя внимателно темата, защото искам да се запозная със Странниче
За момента нищо уговорено. Звеневи пита, даде предложения ама глас пустиня
Но някак една неорганизираност забелязвам, а аз не се наемам да организирам тъй като утре/други ден ще отскачам насам-натам по Българията и май май няма да сколасам да се прибера петък преди 22 - 23 часа
Абе... последно в петък ще има ли купон или не???Gaspode написа:Начи да обобщяbibilyana написа:та ако не сте ме разбрали правилно - гласувам за съботаа......
за мястото мисля,че нямам достатъчно стаж и познания по таз дисциплина - софийските кръчми:shy:
Петъчен купон, плавно преминаващ в съботно-неделен запой
Това се очертава май?
Ей, на това аму казвам аз мъжка дума!Remmivs написа:Ако не решим друго или не приемем благородното предложение на Звеневия, аз лично ще се нагърбя утре да го организирам. След 1200, ако дотогава няма яснота.
Имаш ли идея за заведение? Щото аз се канех днес да звънна на Странниче, ама тя се е оповестила, че е тук..Remmivs написа:Ако не решим друго или не приемем благородното предложение на Звеневия, аз лично ще се нагърбя утре да го организирам. След 1200, ако дотогава няма яснота.
frisky lioness написа:Тва у софето ли е?Semiramis написа:frisky lioness написа:Не, обаче кат доволно си пийне и хапне човек му се приспива:shy::blink::? Поне при мен и мъж ми е такаЗвеневия написа:Някой думичката "спане" да е срещал скоро, някъде, в писанията ми... ???frisky lioness написа: П.П. Т'ва към звеневия. Мъжо каза, че няма проблеми да опнем една палатка на нивата:-):winkw: Питаше къде ще спим:blum::winkw:Може пък и от възраст да е, де да знам
какво спане па ти ... кажи за нощния живот нещо де...кой ще ти дойде така
"Салса де куба" от мен, но две поредни вечери може и да не могавече
Аз съм дърта. Кат се напия требе да спя, ако преди тва не свърша някоя и друга глупост, за която после да съжалявам:shy::lol::lol:
Такаааааа, аз лично вдигам ръце...inj написа:Стига бреее. Досега не искахте в Петък и ние си нагласихме нещата за събота. Сега пък обратното. Айде в събота, нали тогава по ви устройваше.
С тези категорични изказвания праиш мАменталическа препратка към темата за референдуума!Remmivs написа:доколкото помня аз лично ще направа резервация при Ники за тогава 19:00 часа за 10 човека. Който може и иска да дойде.