Ко да ти разкажемм.....то няма нищо за разказване и за туй има за четене...Gaspode написа:[
Много сте писали бе хора...
Маркирам сите теми прочетени... вие ще разкажете в кратце :)
ии се казва брутруу не брутро
Трябваше да се обадиш. Тъкмо щях да си намеря оправдание да не ходя на работа.Gaspode написа:Найш как съ изкушавах да ти разваля понеделнишкия рахат таман след празниците... минавайки покрай Филибето :)[unknown] написа: Наздраве!
Ма нали вечно бързаме нанякъде... оставих за друг път

Трябваше да се обадиш. Тъкмо щях да си намеря оправдание да не ходя на работа.[unknown] написа: Найш как съ изкушавах да ти разваля понеделнишкия рахат таман след празниците... минавайки покрай Филибето :)
Ма нали вечно бързаме нанякъде... оставих за друг път
ЪхъRemmivs написа:Аз съм теле. Истинско. Не по шашавия зодиашки календар. Разбирай се с мен.vyara написа:Що няма никой по план график за май. На мен ми пише в зодията, че се разбирам с телци. Ми като няма телци, с кого ще се разбирам?
Стига, бе! Как минерална вода???Remmivs написа:Брои ли се с минерална вода?

Виноват, гусин женерал! Аре чай - зелен. И ако не помага спирам и чая.[unknown] написа:Стига, бе! Как минерална вода???:shocked::shocked: Разваляш дисциплината. Поне една биричка пийни!
Наздраве!
ПодробностиZmeu написа:егешегедре, е по-близо до "да пием за гъзовете си", което е същността на пиенетоGaspode написа: Егешегедре :)
ако ще е наздраве, егишийгедрее по-правилно.
наздраве
Твърде добре си пият - по мои наблюдения.Gaspode написа:
Подробности
Това ми го обясниха подробно... но така и не си пречупих езика да го кажа... камо ли пък пръстите да си пречупя :)
Обаче изкоментирах, че нация, която има толкова сложна дума за "наздраве" не знае да пие. Представи си как казваш тяхното Наздраве на ен-та ракия
Или пият без наздравеМнемозина написа:Твърде добре си пият - по мои наблюдения.Gaspode написа:
Подробности
Това ми го обясниха подробно... но така и не си пречупих езика да го кажа... камо ли пък пръстите да си пречупя :)
Обаче изкоментирах, че нация, която има толкова сложна дума за "наздраве" не знае да пие. Представи си как казваш тяхното Наздраве на ен-та ракия
Сложната дума говори по-скоро за извънредна виртуозност в тая дисциплина.