doktorka написа:
веднага си спрятаме една хомо дружинка "Калинка"...
група на "Манекенките"..( всички са поканени да гледат сеир като се хванем за гушите коя е по- и най-)
група на докторите ( таз я пишете бегАла още със създаването-толкова ще е скучна)
група "шев и кройка"..или май беше "Плетиво"...( специално за Юрото)
............
група "Десни"
група "Леви"
група "две леви ръце"
охоооо...колко много групи...
Незнайко...
пиши си ,брат...( щото нали брат и сестра щяхме да бъдем по едно време...;)..)
колкото и както си искаш...
дали ще те разбере някой или не...Кво ти пука!
пишеш ,за да се разтовариш...
ако някой е в твоята гама на настроение...ще сте в синхрон..
всички останали ще са в дисонанс..
все едно като напишеш стих...
нима всеки ще го разбере?
и как ?
като това е твое преживяване.
пиши...
( обаче аз ПАк ще ти казвам Незнайко,щото това е комплимент..)
............
Re: що бе?
Последно промяна от Ън на 12.04.07, 21:25, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Подхвърлени мисли...
Готина тема, ама пак осрана. Благодаря все пак за оценката.Semiramis написа:[unknown] написа:С възрастта хората натрупват повече тревоги и грижи. Тежки преживявания, катастрофи, избягване на смъртта или на други нещастия на косъм- всичко това се натрупва в мозъка. И човек става по- тревожен, по- загрижен с всяка изминала година. Поддържането на нишката на живота, борбата за оцеляване става все по тежка и по- тежка.
Док, много готина тема
За мен истината е, че се лъжеме за малките неща и си вярваме, щото какъв е смисълът да кажеш, че нещо е безсмислено ..и в този дух.. Големият избор щото ..Но пък си действа добре като прочетеш, не това, че всички са на тоя хал, а мъдрости за радостите и сладостите. Прецакано, ама няма как
Последно промяна от Ън на 12.04.07, 21:26, променено общо 1 път.

Друже, всички тук сме съвсем обикновенни хора. Такива като теб. Не знам някой тук да е от голЕмото добрутро. Ако има такъв- да си каже, за да го низвергнем.БоЕВ написа:
Последно промяна от Ън на 12.04.07, 21:32, променено общо 1 път.

Аз не се дракам с теб. Странно, ако така приемаш нещата. Казах само, че ми е тъжно, че съм остаонал неразбран и думите ми са интерпретирани погрешно.frisky lioness написа:Държа да подчертая, че аз не се дракам с никого. Не ми е в характара. Ако доктора настоява, мога изобщо да престана да комуникирам с него, щом има такава органическа непоносимост към чистата ми ангелска душа и божественярско тялоvyara написа: Еее, ма то щото с Фриски се дракате, затова така си го приел. Я стига, в ред си. И мен ме мъчат такива мисли (намерих и аз себе си да давам за пример..)
Разбираш ли, ангелска душице и божествено тяло?!

Това лято ще си правим воаяж из родината /надявам се8 и ще се обадим непременно.БоЕВ написа:Просто пускаш бележка. Срамота ще е да минеш от тук и да не се обадиш. Това важи за всеки който има път към Св.Dark написа: Дааа, аз искам да се запозная с Боев и все като пътувам в неговия район се замислям да изнахалствам да се запознаем, но ме е срам

Re: айййде
Хи- хи- хи... Няма излизане. Седим си в четвърта група и тва е. Тук си ни е гот.doktorka написа:
пак!![]()
3/4 :"Днес във детската градина...нанананааа наннина"...

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сега разбрах:-)[unknown] написа: Казах само, че ми е тъжно, че съм остаонал неразбран и думите ми са интерпретирани погрешно.
Разбираш ли, ангелска душице и божествено тяло?!![]()
![]()
Наздраве!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Подхвърлени мисли...
Да, друже, и аз съм търсач.сър Айвънхоу написа:Тук, пиятелю, мисля а ти напиша два цитата, които, може би, най-добре показват моето мнение по този екзестенциален въпрос:
" Ясните очи на детето бързо се замългяват от идеи, предразсъдъци и абстракни понятия. Естественото, свободно същество се покрива с тежката броня на егото. И чак след години инстинктивно усещаме, че ни е било отнено някакво жизненоважно усещане за тайнство. Слънцето проблясва в клоните на боровете и в един миг на красота и непозната болка нещо пронизва сърцето ни, сякаш сме си спомнили рая. От този ден нататък... ние ставаме търсачи."
Петер Матисен
Първият цитат ми хареса.

Разбрах.frisky lioness написа:Сега разбрах:-)[unknown] написа: Казах само, че ми е тъжно, че съм остаонал неразбран и думите ми са интерпретирани погрешно.
![]()
Поредното доказателство за недостатъците на интернетското общуване:-) А ти сега разбра ли защо "те предпочитам на маса"
:winkw:
Наздраве!
Следващият път в чашка с маслинка...
Наздраве!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
По- добре с обикновена ракийка, че тези с маслинките ги пия по много и яко ме чукат в портфейла[unknown] написа:Разбрах.frisky lioness написа:Сега разбрах:-)[unknown] написа: Казах само, че ми е тъжно, че съм остаонал неразбран и думите ми са интерпретирани погрешно.
![]()
Поредното доказателство за недостатъците на интернетското общуване:-) А ти сега разбра ли защо "те предпочитам на маса"
Наздраве!
Следващият път в чашка с маслинка...За по- лесно преглъщане.
Наздраве!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не, бе! Аз ще те пия с маслинка!frisky lioness написа:По- добре с обикновена ракийка, че тези с маслинките ги пия по много и яко ме чукат в портфейла[unknown] написа:Разбрах.frisky lioness написа:Сега разбрах:-)[unknown] написа: Казах само, че ми е тъжно, че съм остаонал неразбран и думите ми са интерпретирани погрешно.
![]()
Наздраве!
Следващият път в чашка с маслинка...За по- лесно преглъщане.
Наздраве!:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
Тоя пример конкретно беше насочен към 4авдарчето.snowprincess написа:не харесвам чалга, но с чалга обиколихме половин европаБоЕВ написа:Точно! Но преди да пристъпиш към опознаване трябва да установиш контакт, и точно тук се къса връзката...ти как ще поведеш разговор с пич който се измъква от голф двойка, с пернишка регистрация, слушащ чалга на макс - примерно.4avdar4e написа: В реала ти трябват години да опознаеш малко от малко един човек...:blum:
(мъж и деца обичат да слушат)
не знам как изглежда голф двойка, но след като първата ни кола беше лада 1500, вероятно е хиляда пъти по-хубава от нея
дай други примери
Голф 2 е яка душа и за това се радва на такава популярност сред народа. А, първата кола която имах си я купих със собствени средства и беше Москвич 408 И. Март месец 89-та, Лада 1500 беше върха на сладоледа и за нея се чакаше минимум 15 години.
- Глас в пустиня
Възможно е! Час по-скоро трябва да намеря начин да проверим нещата на живо.Remmivs написа:Случва се. Сигурно има и някоя не толкова силна дума. Защото знаеш ли, друже, мисля че много подценяваш както себе си, така и нас.БоЕВ написа:Кофти дума употребих, но в момента не се сетих за друга,...а и всички останали са също толкова кофти.
- Глас в пустиня
Lets rise some hell
Искаш да наричаме нещата с истинските им имена? Нямам против, пък и досега винаги съм го правил, но учтиво. Хайде да опитаме "право куме в очи"![unknown] написа:Хъм... не си склонен да толерираш това, а не искаш да вземеш сам решение. Какво по- томно очакваш? Като си казал "А", кажи и "Б". Ясно е, че Дарки няма да си тръгне сама. Ясно стана сега и, че ти сам няма да и сложиш бан. Какво остава? Демократично допитване с анкета и мнозинството да реши? Може би това е приемливото решение, а?
Ако е така, аз отсега си казвам, че съм против Дарк да напусне.
П.П. Някой хора са плували винаги по течението, други винаги против него. Някой са успяли да излязат на брега, други са престанали да се борят, трети продължават да драпат и т.н. Хората са различни, защото различен е извървеният от тях път. Не може всички да пишем еднакво и да се харесваме взаимно.
Затова трябва да сме толерантни към различните. Толерантност означава търпение не към тези, които са като нас, а към тези, които са различни от нас по някакъв начин.
Това, което ти писа БоЕВ, че трябва очи в очи да се изясните, ти го писах и аз. На срещата и две думи не си разменихте дори. Пропуск и грешка според мен.
1. Въобще не ми дреме дали ще си тръгне или не Дарк. Въпросът е да се държи подобаващо на възрастта си. Защото ако има някой в детската градина това е тя. И ако мислиш, че имам някакви скрупули да й отвъртя бан - много се лъжеш. Просто не е нагазила достатъчно дълбоко в екскрементите, за да си го заслужи. Стори ли го - няма да ми трепне клавиатурата.
2. Никой не може да харесва всички, но всеки може да бъде достатъчно културен и на ниво, за да не прави драми. Или почти всеки, както се вижда. С колко човека Дарк успя да създаде "проблеми"? Хайде да подминем моята скромна личност:
Грийн
Елби
Ести
Латрев
Мнемо
Калиостро
Сет
Семирамис
Със сигурност изпускам някого, затова ги моля да се допишат и последния да затвори вратата. Ти познаваш ли друг човек във форума с толкова дрязги? Щото аз не!
3. Да говорим F2F? Че аз винаги говоря това, което мисля без значение дали е тук или очи в очи. Последният път ако си спомняш Дарк каза, че няма за какво да говори. Какво искаш от мен да сторя при такава декларация, още повече, че моята позиция винаги е била ясна, консистентна и еднаква и тук, и в "реала"? Да й се моля ли? Ха! Не върви! Ти говори с нея обаче. Ще споделиш ли резултатите?
4. Очевидно толерантността не върши работа. Очевидно на нея й харесва да джапа в локвите и да хвърля пръски кал наоколо без елементарно съобразяване и култура. Е, писна ми! Щом й доставя удоволствие да подскача там аз пък ще използвам топлината от недрата на земята и ще накарам тези локви да заврат и да й припари под краката!
5. Освен това, както може би забеляза тя си взима отпуск от "блатото". Сигурно с гузна съвест, като имам предвид делата и думите й тук. Аз на нейно място със сигурност бих изпитвал нещо повече от угризения. Но не вярвам да издържи дълно "навън" въпреки всичките й закани. Тук нещо я привлича като магнит и това не е усещането за общност и приятелската среда. Вярвай ми, ще се върне, макар и да се прави на Касандра, това тук не е Троя.
6. И още нещо. За така наречените й приятели, към които може би тя те причислява. Не виждаш ли, че откровено и безочливо използва твоята емоционална натура, за да те манипулира и да сее интриги? Не виждаш ли, че точно в тази тема, в която сега пиша, въпреки многото и разнообразни мнения отправени към теб нямаше нито едно унизяващо или подигравателно? Може някои да не ти допадат, но това е съвсем в реда на нещата. Обаче дойде тя и ти каза как да гледаш на нашите открити и честни опити да разговаряме с теб. Каза ти, че те принизяваме, че ти казваме, че си незрял и прочее глупости! И ти налапа кукичката до кордата? Каза ти как да ни четеш! Може би не ми вярваш, но попитай Ния. Според мен тя, като всяка жена, има доста по-добър усет от нас - мъжете - за тези неща! И щом аз съм успял да го усетя дори, вероятно не е убягнало и на нея. И може би на нея би повярвал. Манипулация, интригантство, липса на елементарно възпитание, нахалство и безочливост. За каква толерантност може да става дума при очевидно и тенденциозно поведение в продължение не на месеци, а на години? Да я търпя да си разиграва коня и да мълча заедно с всички, които грешно разбират проявата на благородство и запазването на мълчание до безкрай? Аз казах баста! Ще играем наравно! No more mister nice guy!
PS
Ето и една песен
Мы вращаем Землю
Исп.: Владимир Высоцкий
От границы мы Землю вертели назад -
Было дело, сначала.
Но обратно ее закрутил наш комбат,
Оттолкнувшись ногой от Урала.
Наконец-то нам дали приказ наступать,
Отбирать наши пяди и крохи,
Но мы помним, как солнце отправилось вспять
И едва не зашло на Востоке.
Мы не меряем Землю шагами,
Понапрасну цветы теребя,
Мы толкаем ее сапогами -
От себя, от себя.
И от ветра с Востока пригнулись стога,
Жмется к скалам отара.
Ось земную мы сдвинули без рычага,
Изменив направленье удара.
Не пугайтесь, когда не на месте закат.
Судный день - это сказки для старших.
Просто Землю вращают, куда захотят,
Наши сменные роты на марше.
Мы ползем, бугорки обнимаем,
Кочки тискаем зло, не любя,
И коленями Землю толкаем -
От себя, от себя.
Здесь никто не найдет, даже если б хотел,
Руки кверху поднявших.
Всем живым - ощутимая польза от тел:
Как прикрытье используем павших.
Этот глупый свинец всех ли сразу найдет,
Где настигнет - в упор или с тыла?
Кто-то там впереди навалился на дот -
И Земля на мгновенье застыла.
Я ступни свои сзади оставил,
Мимоходом по мертвым скорбя,
Шар земной я вращаю локтями -
От себя, от себя.
Кто-то встал в полный рост и, отвесив поклон,
Принял пулю на вдохе,
Но на Запад, на Запад ползет батальон,
Чтобы солнце взошло на Востоке.
Животом - по грязи, дышим смрадом болот,
Но глаза закрываем на запах.
Нынче по небу солнце нормально идет,
Потому что мы рвемся на Запад!
Руки, ноги - на месте ли, нет ли, -
Как на свадьбе, росу пригубя,
Землю тянем зубами за стебли -
На себя, на себя!
Re: Lets rise some hell
Много образно се изказваш.Remmivs написа:
4. Очевидно толерантността не върши работа. Очевидно на нея й харесва да джапа в локвите и да хвърля пръски кал наоколо без елементарно съобразяване и култура. Е, писна ми! Щом й доставя удоволствие да подскача там аз пък ще използвам топлината от недрата на земята и ще накарам тези локви да заврат и да й припари под краката!
А с това не съм съгласен. Не се чувствам и не мисля, че съм манипулиран. Виж моето мнение пуснато в 20.33 и след това нейното мнение пуснато в 20. 52.
6. И още нещо. За така наречените й приятели, към които може би тя те причислява. Не виждаш ли, че откровено и безочливо използва твоята емоционална натура, за да те манипулира и да сее интриги? Не виждаш ли, че точно в тази тема, в която сега пиша, въпреки многото и разнообразни мнения отправени към теб нямаше нито едно унизяващо или подигравателно? Може някои да не ти допадат, но това е съвсем в реда на нещата. Обаче дойде тя и ти каза как да гледаш на нашите открити и честни опити да разговаряме с теб. Каза ти, че те принизяваме, че ти казваме, че си незрял и прочее глупости! И ти налапа кукичката до кордата? Каза ти как да ни четеш! Може би не ми вярваш, но попитай Ния. Според мен тя, като всяка жена, има доста по-добър усет от нас - мъжете - за тези неща! И щом аз съм успял да го усетя дори, вероятно не е убягнало и на нея. И може би на нея би повярвал. Манипулация, интригантство, липса на елементарно възпитание, нахалство и безочливост. За каква толерантност може да става дума при очевидно и тенденциозно поведение в продължение не на месеци, а на години? Да я търпя да си разиграва коня и да мълча заедно с всички, които грешно разбират проявата на благородство и запазването на мълчание до безкрай? Аз казах баста! Ще играем наравно! No more mister nice guy!
Тоест, тя потвърди моите мисли, а не обратното.
За другото- да, аз си говорих с нея тогава, говорили сме и друг път. Всичко е ОК, разбираме се съвсем нормално. Казах го и преди, ще го кажа пак- Ф2Ф нещата са по- лесни и по-ясни. Поговори с нея, ще се убедиш, че "не е толкова черен дявола".
П.П. Това, че си взима "отпуск" съм го пропуснал.

Не съм се месил до момента в темата. Не ми се иска да го правя и сега. Обаче има какво да ти кажа. Може би довечера Ф2Ф...Remmivs написа: Искаш да наричаме нещата с истинските им имена? Нямам против, пък и досега винаги съм го правил, но учтиво. Хайде да опитаме "право куме в очи"!
Е, прочети пак
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=43877#43877
Ти написа: Ей, хора!
Нали си приказваме и разсъждаваме. Аз просто съм малко по- замислен за нещата. Представете си, че сте на брега на морето. То е спокойно, приветливо, слънцето го огрява, подухва лек ветрец, всичко е така приатно. Блаженно...
Хубвао е погледът ни да се плъзга по леките вълни чак до хоризонта, нали?
А цялото море всъщност е отдолу, под повърхноста. Мътно и бошуващо.
Това е. Нямам нужда нито от помощ, нито от съвети или съчувствие. Все пак, благодаря за приятелската подкрепа, но наистина нямам нужда от помощ в момента. Само споделям.
Dark написа: Незнайни Smile
Да се замисляш за нещата май се възприема като незрялост и наличие на проблем. Не го мисля, с такова впечатление останах от мненията написани в темата
Но комент както се вика...Ти написа: Да, явно така се възприема. На мен малко ми догорча от това... Май няма повече да споделям... Или само на ушенце, на хора, които биха ме разбрали. Smile Smile Smile
Давай. И сега, и довечера. Или и ти искаш да има групи по интереси?Gaspode написа:Не съм се месил до момента в темата. Не ми се иска да го правя и сега. Обаче има какво да ти кажа. Може би довечера Ф2Ф...
Не дразни лъва когато е гладен, ейRemmivs написа:Давай. И сега, и довечера. Или и ти искаш да има групи по интереси?Gaspode написа:Не съм се месил до момента в темата. Не ми се иска да го правя и сега. Обаче има какво да ти кажа. Може би довечера Ф2Ф...
Виждам някаква кривота в твоята позиция. Но ми е трудно да я изразя писмено. Щото съм чукча читател
На кой`квото`пий и повечко време и може би ще те разубедя...
ПП. Групите по интереси не са точно това, което искам.
ППП. Няма ли начин всеки усер да си има игнор лист? Не харесваш някого, не искаш повече да му четеш мненията - тургаш го в игнор листа и мненията му или не се появяват, или на тяхно място има еротична картинка... Това би решило доста проблеми, мисля
Тази достатъчно еротична ли е?Gaspode написа: ППП. Няма ли начин всеки усер да си има игнор лист? Не харесваш някого, не искаш повече да му четеш мненията - тургаш го в игнор листа и мненията му или не се появяват, или на тяхно място има еротична картинка... Това би решило доста проблеми, мисля

Re: Е, прочети пак
Добре, нека го кажем така- Аз горчивината от неразбирането я усетих, затова написах първото си мнение/от цитираните по-горе/. Не съм написал в него, че ме натъжава неразбирането, защото не исках да засягам по някакъв начин тези хора /Фриски и Мнемо/. Знаех, че отношението им е съвсем добронамерено, исках просто да кажа, че мислите ми в друга посока са насочени, а не към търсене на помощ и съчувствие и щях да спра до тук. Тоес- това, че ми е загорчало от неразбирането щях да го спестя.Remmivs написа:http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=43877#43877
Ти написа: Ей, хора!
Нали си приказваме и разсъждаваме. Аз просто съм малко по- замислен за нещата. Представете си, че сте на брега на морето. То е спокойно, приветливо, слънцето го огрява, подухва лек ветрец, всичко е така приатно. Блаженно...
Хубвао е погледът ни да се плъзга по леките вълни чак до хоризонта, нали?
А цялото море всъщност е отдолу, под повърхноста. Мътно и бошуващо.
Това е. Нямам нужда нито от помощ, нито от съвети или съчувствие. Все пак, благодаря за приятелската подкрепа, но наистина нямам нужда от помощ в момента. Само споделям.
Dark написа: Незнайни Smile
Да се замисляш за нещата май се възприема като незрялост и наличие на проблем. Не го мисля, с такова впечатление останах от мненията написани в тематаНо комент както се вика...Ти написа: Да, явно така се възприема. На мен малко ми догорча от това... Май няма повече да споделям... Или само на ушенце, на хора, които биха ме разбрали. Smile Smile Smile
След коментара на Дарк, аз потвърдих, че точно това съм почувствал. Подчертавам- потвърдих, а не промених мнението си. Все пак много добре знам какво съм почувствал.

- snowprincess
това е интересно предложение, но пък си мисля, че почти няма жена, дето да използва тази опция, щото сме толкова любопитни, че дори да смятаме някого за неприятел/н пак ще му четем мнениятаGaspode написа:Не дразни лъва когато е гладен, ейRemmivs написа:Давай. И сега, и довечера. Или и ти искаш да има групи по интереси?Gaspode написа:Не съм се месил до момента в темата. Не ми се иска да го правя и сега. Обаче има какво да ти кажа. Може би довечера Ф2Ф...:blum:
Виждам някаква кривота в твоята позиция. Но ми е трудно да я изразя писмено. Щото съм чукча читател
ППП. Няма ли начин всеки усер да си има игнор лист? Не харесваш някого, не искаш повече да му четеш мненията - тургаш го в игнор листа и мненията му или не се появяват, или на тяхно място има еротична картинка... Това би решило доста проблеми, мисля

Ми тва ще си е ваше решение и няма да се оплаквате поне :)snowprincess написа: това е интересно предложение, но пък си мисля, че почти няма жена, дето да използва тази опция, щото сме толкова любопитни, че дори да смятаме някого за неприятел/н пак ще му четем мненията
"Фидел Кастро яде банан" нямаш ли я?4avdar4e написа:
Тази достатъчно еротична ли е?
Мисля, че тази е значително по- еротична.4avdar4e написа:
Тази достатъчно еротична ли е?

Ти нали беше пръч бе? Кога се преквалифицира?Gaspode написа:Не дразни лъва когато е гладен, ей:blum:
Покажи ми я. Когато можеш. Но най-добре тук.
Не знам, не съм търсил. Потърси ти ако искаш. Но това едва ли би помогнало много, защото въпросът според мен не е липсата на опция за нечетене, а в липсата на елементарна култура и съобразяване. А това никой плъгин не може да ти го даде. Освен някой твой личен.
Хайде сега пак прочети моето мнение, което стана причина да ми посочваш твоята и нейната позиция, думите в червено и след това промяната. Именно това казах и аз - ти можеш да се владееш и често го правиш. Не всичко ни харесва и това е нормално. Но пък и малко ти трябва, за да се отприщиш. И това се използва. Не искам да се въртим в този кръг, друже. Нямам какво повече да кажа, за мен всичко е ясно.[unknown] написа:Добре, нека го кажем така- Аз горчивината от неразбирането я усетих, затова написах първото си мнение/от цитираните по-горе/. Не съм написал в него, че ме натъжава неразбирането, защото не исках да засягам по някакъв начин тези хора /Фриски и Мнемо/. Знаех, че отношението им е съвсем добронамерено, исках просто да кажа, че мислите ми в друга посока са насочени, а не към търсене на помощ и съчувствие и щях да спра до тук. Тоес- това, че ми е загорчало от неразбирането щях да го спестя.
След коментара на Дарк, аз потвърдих, че точно това съм почувствал. Подчертавам- потвърдих, а не промених мнението си. Все пак много добре знам какво съм почувствал.
Алеле, кой е тоя дзвер, бе??[unknown] написа: Мисля, че тази е значително по- еротична.
Пиер Луиджи Колина. Добре известен футболен рефер.4avdar4e написа:Алеле, кой е тоя дзвер, бе??
Още не сме минали в пенсионерска възрастGaspode написа: "Фидел Кастро яде банан" нямаш ли я?:blum::blum:
--------------
* Късогледа баба гледа телевизия. По едно време вика на дядото:
- Гледай ги бе, какви мръсотии показват! По наше време нямаше такива безобразия!
Дядото погледнал:
- Какви мръсотии ма! Фидел Кастро яде банан!
Само да кажа, че дори и когато се "отприщя"- продължавам да се владея...Remmivs написа:Хайде сега пак прочети моето мнение, което стана причина да ми посочваш твоята и нейната позиция, думите в червено и след това промяната. Именно това казах и аз - ти можеш да се владееш и често го правиш. Не всичко ни харесва и това е нормално. Но пък и малко ти трябва, за да се отприщиш. И това се използва. Не искам да се въртим в този кръг, друже. Нямам какво повече да кажа, за мен всичко е ясно.[unknown] написа:Добре, нека го кажем така- Аз горчивината от неразбирането я усетих, затова написах първото си мнение/от цитираните по-горе/. Не съм написал в него, че ме натъжава неразбирането, защото не исках да засягам по някакъв начин тези хора /Фриски и Мнемо/. Знаех, че отношението им е съвсем добронамерено, исках просто да кажа, че мислите ми в друга посока са насочени, а не към търсене на помощ и съчувствие и щях да спра до тук. Тоес- това, че ми е загорчало от неразбирането щях да го спестя.
Бързам за работа, че пак закъснях. Лек ден на всички.

Ето:Remmivs написа:
Не знам, не съм търсил. Потърси ти ако искаш. Но това едва ли би помогнало много, защото въпросът според мен не е липсата на опция за нечетене, а в липсата на елементарна култура и съобразяване. А това никой плъгин не може да ти го даде. Освен някой твой личен.
http://www.crescendo.net/software/phpbb-ignore/
http://www.phpbbhacks.com/download/789
толкоз за игнорите. Предлагам да се направи допитване дали или?
Не оспорвам това.[unknown] написа:Само да кажа, че дори и когато се "отприщя"- продължавам да се владея...
Бързам за работа, че пак закъснях. Лек ден на всички.
Спорен и лек ден, приятелю!
Remmivs написа:Не оспорвам това.[unknown] написа:Само да кажа, че дори и когато се "отприщя"- продължавам да се владея...
Бързам за работа, че пак закъснях. Лек ден на всички.![]()
Спорен и лек ден, приятелю!

Remmivs написа:аз само едно нещо искам да добавя. В много прав текст:[unknown] написа:
Тъй като ти, Незнайни, винаги си бил на позицията, че не си част от стадото /моите уважения за което/, мисля че се поддаваш на плоска манипулация, че ние "лошите" нападаме други различни в лицето на Дарк. Нищо такова няма. Мисля че всички изброени в списъка уважават различието., твоето и на когото и да било. Става дума за култура на поведение. рязък не значи винаги различен. Ниската култура и липсата на елементарно уважение към събеседника въобще не води до уникалност. То си е простащина. Размисли някакви...