Причината за всичко е в купоните, още предния път ви го казах!
Този омагьосан кръг... Може пък и да е добре така, знам ли.
Много сте изписали, общо взето необходимото е казано и от двете страни. Поне що се отнася до нещата по принцип. Банът не е добро решение, нито групите, нито игнор листите. Няма решение на тази ситуация, тя ще се повтаря и повтаря.
Аз обаче искам да уточня нещо за това, от което тръгна целият този разговор. Незнайния вече си е тръгнал, но ще го прочете довечера.
Незнайни (все с тебе си приказвам в такива моменти, много интересно), виж какво ще ти покажа:
[unknown] написа:
Добре, нека го кажем така- Аз горчивината от неразбирането я усетих, затова написах първото си мнение/от цитираните по-горе/. Не съм написал в него, че ме натъжава неразбирането, защото не исках да засягам по някакъв начин тези хора /Фриски и Мнемо/. Знаех, че отношението им е съвсем добронамерено, исках просто да кажа, че мислите ми в друга посока са насочени, а не към търсене на помощ и съчувствие и щях да спра до тук. Тоес- това, че ми е загорчало от неразбирането щях да го спестя.
Ето дотук всичко беше наред. Бях разбрала, че не това, което съм написала, искаш да прочетеш и толкова.
[unknown] написа:След коментара на Дарк, аз потвърдих, че точно това съм почувствал. Подчертавам- потвърдих, а не промених мнението си. Все пак много добре знам какво съм почувствал.
От този момент нататък обаче се почувствах направо обидена. От този момент нататък аз вече бях те изкарала незрял и какво още беше там, бях включена в списъка на хората, които предпочиташ да не четат и да не пишат в твоите теми и всичко останало, което сподели нататък. Бях сторила неща, които обикновено не си прощавам.
Схващаш ли разликата между това, което правеше преди да се намеси Дарк и това, което направи после?
Ето тук беше манипулацията.
И ако ти просто се подведе и го направи несъзнателно, то дали Дарк го прави несъзнателно?
Тя наистина ли без да иска непрекъснато пуска язвителни реплики спрямо нечие поведение тук, срещу теми, мисли, интереси? Наистина ли несъзнателно пише за клуба неща, които реално нямат никакво основание при цялото затишие в доста други клубове?
Убедете ме, моля, в това, и ще призная, че Рем греши.
Не, пак няма да призная, че греши, защото несъзнателно такива неща правят децата и дори и на тях околните общо взето се опитват да покажат, че така някак си не е добре да се държат. При цялото си възхищение от детинската непосредственост
Дайте ми някакво разумно и свързано обяснение: защо трябва да бъде толерирано това? Трябва да има такова.
Не се заяждам, искам да разбера.