И аз, мамка му! И аз!!!snowprincess написа:искам да го познавам, харесвам чувството му за хумор:-)
Моля кажете, това нормално ли е??
Re: темата отиде в друга посока
Re: в детските градини деца ли живеят
Съжалявам, просто нямам време да съм обстойна.sartorius написа: може и да са глупостиГлупостите са хубаво нещо, нали? Заради многото глупости, измислени на този свят, има развитие
Аз имам две деца, минали през ясли и детски градини от най-ранна възраст (тръгнаха и двамата на по годинка и три месеца). Имам доста наблюдения и затова абсолютно не съм съгласна с теб!
А иначе аз съм сурьозен човек, глупости не правя. НИ-КО-ГА
- Глас в пустиня
А, браос! Тва за господарите таман щях да ти го дам като идея, много им се кефят на такива.. Нашата старата директорка, преди да я уволнят я позаплаших точно с тяхbibilyana написа:Отчитам се по случая:
Разказах на сестра ми за съветите - тя не може да пише и за това ме упълномощи да пиша на където се сетя по повода от нейно име.
До сега съм написала на БТВ, на Господари на Ефира, на Агенцията за защита на децата, а утре ще я пратя лично по инстанции.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
Ама че гадост... Посъветвали са те добре и освен инспекторати, кметство и т.н. - чудесно е, че си се обърнала и към медиите. Може би локалните медии ще ти обърнат повечко внимание от националните?
Стискам палци все някой от отговорните фактори да те чуе и да помогне за справедливостта.
Стискам палци все някой от отговорните фактори да те чуе и да помогне за справедливостта.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ами да, правил съм снимки от последните възстановки:БоЕВ написа:Надявам се!:-)bibilyana написа:
Мисля, ще му допадне и на него тук...
пп Има какво да се снима в Шумен...възстановките на шуменската крепост са върхът.
Шуменска крепост
Защото само хората, които са достатъчно луди, за да помислят, че могат да променят света, са тези, които го правят
Благодаря
Не, не се познаваме.
определено този форум много ми допада.
Защото само хората, които са достатъчно луди, за да помислят, че могат да променят света, са тези, които го правят
- Глас в пустиня
да, точно така.БоЕВ написа:
Снимките са страхотни! Довечера ще ги разгледам подробно...обичам конете, Кабиюк ли беше базата?
На тази възстановки участват много хора от България, Унгария, Полша....
- Глас в пустиня
Re: Благодаря
Преди време имахме включване от Шумен, та затова.sartorius написа:Не, не се познаваме.
Надявам се да поостанеш, при нас е весело...дори и когато прехвърчат искрици.
- Глас в пустиня
Гледал съм само снимки и искрено се възхищавам на хората дето влагат толкова труд и средства в изработването на костюмите.sartorius написа:да, точно така.БоЕВ написа:
Снимките са страхотни! Довечера ще ги разгледам подробно...обичам конете, Кабиюк ли беше базата?
На тази възстановки участват много хора от България, Унгария, Полша....
- Глас в пустиня
Фантом!bibilyana написа:Има развитие по случката - току що говорих със сестра ми - ходил репортер от радиото в детската градина - и гуспужата казала,че такова дете нямало записано при нея - представяте ли си.....тя не го познавала
Един бракониер носи отсрелян глиган на гърба си. Среща го горския и пита:
-Ти к`во прайш тука?
-Разхождам се.
-А защо си отсрелял тоя глиган и къде го насиш?
-Баси и наглото животно!!! Кога се е метнало на гърба ми - незнам!:blink:
Най -тъпото е ,че има документи по случая и може да се докаже без проблеми....БоЕВ написа: Фантом!
Един бракониер носи отсрелян глиган на гърба си. Среща го горския и пита:
-Ти к`во прайш тука?
-Разхождам се.
-А защо си отсрелял тоя глиган и къде го насиш?
-Баси и наглото животно!!! Кога се е метнало на гърба ми - незнам!:blink:
- Глас в пустиня
[quote="bibilyana"
Най -тъпото е ,че има документи по случая и може да се докаже без проблеми....[/quote]
Че детето не е записано при нея!:blink:
Шегувам се!:lol:
Това е стандартна реакция, когато незнаят какво да кажат или направят започва да ги гони амнезията, а след това увъртат по килифаревски.
Имам чувството, че нещата ще се наредят. Стискам палци!
Най -тъпото е ,че има документи по случая и може да се докаже без проблеми....[/quote]
Че детето не е записано при нея!:blink:
Шегувам се!:lol:
Това е стандартна реакция, когато незнаят какво да кажат или направят започва да ги гони амнезията, а след това увъртат по килифаревски.
Имам чувството, че нещата ще се наредят. Стискам палци!
Теяяя хораа наистина са болни мозъции
отишлии в детската градина, заедно с колега репортер от радиото - директорката се обадила на адвокат и отказала да бъде записвана - вдигнала поредния грандиозен скандал, като обвинила сестра ми,че тя си е набила детето с цел да й очерни детската градина и изразила зачудване как не била му счупила ръчичката да извади медицинско и да обвини тях...
Изведнъж си спомнила разбираш ли......
Накрая я заплашила,че щяла да я съди за злоупотреба със служебно положение (казах,че работи в радио, нали) и щели нея да я уволнят.
тя бии отбой и се уплаши,че ще я уволнят и вече нищо не иска да правии - страх:(
отишлии в детската градина, заедно с колега репортер от радиото - директорката се обадила на адвокат и отказала да бъде записвана - вдигнала поредния грандиозен скандал, като обвинила сестра ми,че тя си е набила детето с цел да й очерни детската градина и изразила зачудване как не била му счупила ръчичката да извади медицинско и да обвини тях...
Накрая я заплашила,че щяла да я съди за злоупотреба със служебно положение (казах,че работи в радио, нали) и щели нея да я уволнят.
тя бии отбой и се уплаши,че ще я уволнят и вече нищо не иска да правии - страх:(
Аз днеска съм малко на пирбежки, та не всичко разбрах.bibilyana написа:Теяяя хораа наистина са болни мозъции
Днеска ли се развива цялата тази история? От сабахлем до момента?
Имам пердвид - обажданията на директорката, посещенията на репортери и т.н.?
Що толкоз бързате!
Първо се събират документите, полсе се пращат писма или факсове - всичко с дати и да може да се удостовери, че е получено, медицинско за малкия и т. н.
Верно, че по-бавно става, ама поне шансовете за резултат са по-големи.
Карай, с мернах - за Господарите на ефивра дадоха акъл - с тях ще се свързвате ли?
Да не се отказва сестра ти - инспекторати, агенции за закрила на детето - дадоха ти координати.
Тия се безобразни в детската, не става така!
ще направим каквото трябва.
Само че там има висш протекторат и ще бъде трудно. Но за това трябва да се дава гластност - да се говори, да се крещи, иначе - пак същото...... робите са роби само ако имат господари, от които да се страхуват. А ние не се страхуваме, следователно нямаме господари
Само че там има висш протекторат и ще бъде трудно. Но за това трябва да се дава гластност - да се говори, да се крещи, иначе - пак същото...... робите са роби само ако имат господари, от които да се страхуват. А ние не се страхуваме, следователно нямаме господари
Искаш ли страница тук в 3o4o.net която да е публична и да се извадят налице фактите?sartorius написа:ще направим каквото трябва.
благодаря,Remmivs написа:Искаш ли страница тук в 3o4o.net която да е публична и да се извадят налице фактите?sartorius написа:ще направим каквото трябва.
но нека да съберем и структурираме фактите. Имам намерение да публикувам нещата, ако всичко се развие. може би в DSQI или в сайта. Но ако стане интересно ще се обадя.
OKsartorius написа:благодаря,
но нека да съберем и структурираме фактите. Имам намерение да публикувам нещата, ако всичко се развие. може би в DSQI или в сайта. Но ако стане интересно ще се обадя.
Имаме вече заплаха, че нищо не бива да се прави повече и никой повече не бива да ходи там, инъче Дамян нямал повече да си намери детска градина.
Това е великата простотия на малкия град - всичко е с връзки те работят както си искаш - ако не щеш - те заплашват - ии слушаш - де ще идеш инъчее живота ти отива на киноо:crying:
Това е великата простотия на малкия град - всичко е с връзки те работят както си искаш - ако не щеш - те заплашват - ии слушаш - де ще идеш инъчее живота ти отива на киноо:crying:
- Глас в пустиня
Грозна история е това с малките градове и протекцията. С местните медии няма стане. Дайте да се опитаме да привлечем вниманието на "големите", господари на ефира или бтв. Мнемо, Чаве или някой друг да подготви писмо или нещо като декларация в която настояваме да се разнищи случката,...а след това всеки да пусне по едно писмо/сигнал до определената медия. Така няма как да не предизвикаме интерес, все пак заинтересуваните от резултата ще са от София, Варна, Пловдив, Бургас, Свищов, Ст.Загора и тнт.bibilyana написа:Имаме вече заплаха, че нищо не бива да се прави повече и никой повече не бива да ходи там, инъче Дамян нямал повече да си намери детска градина.
Какво ще кажете-а?!:?
както са свързани даскалици и директори, така може и да се свържат родителите. и тогава ще стане мътна и кървава... като заплашват те, ще заплашвате и вие, защото сте в правото си и защото сте им поверили най-ценното: живота и здравето на детето си. кой е по-мотивиран - майката, която си защитава сина или директорката, която си защитава персонала?bibilyana написа:Имаме вече заплаха, че нищо не бива да се прави повече и никой повече не бива да ходи там, инъче Дамян нямал повече да си намери детска градина.
just perfect
Не разбирам защо тлябва да се действа със заплахи.
има си институции за тай работа и на тия интституции работата им е да следят за подобни изцепки.
Ако има портекционизъм - има НПО-та, към които да се обърнат, както за детето, така и по въпроса за портекциите. Хора, тия неща РАБОТЯТ. Честно. Но не става за 2 часа, сори
Заплахите не. Ако тръгнеш със заплахи, кам се правиш уязвим, това е.
има си институции за тай работа и на тия интституции работата им е да следят за подобни изцепки.
Ако има портекционизъм - има НПО-та, към които да се обърнат, както за детето, така и по въпроса за портекциите. Хора, тия неща РАБОТЯТ. Честно. Но не става за 2 часа, сори
Заплахите не. Ако тръгнеш със заплахи, кам се правиш уязвим, това е.
Аз писах снощи и на Господарите и на БТВ - ама сестра ми сега ме моли да се обадя никой нищо да не прави....понеже се намесиха и трети лица, които ще бъдат злепоставени и накиснати и четвърти и т.н. само и само да я изнудят да си затвори устата и тя сега се притеснява,че ако още някой отиде там тя ще бъде уволнена, а дамян посмъртно без детска градина. тъй че мисля,че вече е ясна работатаБоЕВ написа: Грозна история е това с малките градове и протекцията. С местните медии няма стане. Дайте да се опитаме да привлечем вниманието на "големите", господари на ефира или бтв. Мнемо, Чаве или някой друг да подготви писмо или нещо като декларация в която настояваме да се разнищи случката,...а след това всеки да пусне по едно писмо/сигнал до определената медия. Така няма как да не предизвикаме интерес, все пак заинтересуваните от резултата ще са от София, Варна, Пловдив, Бургас, Свищов, Ст.Загора и тнт.
Виж, за самото написване на писмо - няма проблеми. Това всеки може да го направи.БоЕВ написа:Грозна история е това с малките градове и протекцията. С местните медии няма стане. Дайте да се опитаме да привлечем вниманието на "големите", господари на ефира или бтв. Мнемо, Чаве или някой друг да подготви писмо или нещо като декларация в която настояваме да се разнищи случката,...а след това всеки да пусне по едно писмо/сигнал до определената медия. Така няма как да не предизвикаме интерес, все пак заинтересуваните от резултата ще са от София, Варна, Пловдив, Бургас, Свищов, Ст.Загора и тнт.bibilyana написа:Имаме вече заплаха, че нищо не бива да се прави повече и никой повече не бива да ходи там, инъче Дамян нямал повече да си намери детска градина.
Но от там нататък трябва самите родители да преценят да се потопят ли този ад, който може да последва.
Panta rhei...
мъдрите хора казват
мъдрите хора казват да се изчака колкото е необходимо. Затова ние ще изчакаме до другата седмица. Има какво да се развива. повярвайте ми.
Никога не се контраатакува, когато атаката на противника е най-силна,
Никога не се контраатакува, когато атаката на противника е най-силна,