............

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Мнемозина

Re: Е, прочети пак

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа:Това, което не ми харесва, че нещо ми изглежда като да се заформят два лагера:(:shocked: Кофти, кофти
Няма лагери, Фриски. Има спор и толкова.
Малко е дълъг, затова така ти изглежда.
Последно промяна от Мнемозина на 13.04.07, 13:11, променено общо 1 път.
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Gaspode написа:
Да де. Стой, ще стрелям. Ма тва се казва веднъж. След това или решаваш, че няма за какво да стреляш, или гърмиш. Тва тук малко ми прилича на:
Стой, ще стрелям.
Стоя.
Стой бе
Е стоя де
Ма ше стрелям
Стоя бе
Спри се щото...
И т.н.
:grin:

Провокаторки сте вие с Мнемо :blum:
А кога е било това след "стой ще стрелям" да е имало "стоя" и после все да стои.....аз поне не помня таквоз нещо.
Освен това, ако бяхме в джунглата щяха да действат бързите и безкомпромисни нейни закони.
Но ние мисля не сме там.
Затова и тук се правят компромиси и се дават шансове.
ЦиЛивилизация нещо....

И категорично съм против това, че аз и Мнемо сме провокаторки!!!
Мнемо може да провокира само, за да си раздвижи някой мозъка.
А аз обикновено раздвижвам чрез провокации хормони.
Та...всъщност провокаторки сме, но не в смисъла, който ти влагаш.:blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:Няма лагери, Фриски. Има спор и толкова.
Абсолютно. Принципни позиции. Изясняване. Лагери не виждам аз също.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа:
frisky lioness написа:обсъжда. Това, което не ми харесва, че нещо ми изглежда като да се заформят два лагера:(:shocked: Кофти, кофти
Аз затова отдавна сложих точката, защото започнахме верно да се делим, поне така изглажда, а всъщност не е така. Макар че много ми се искаше да отговоря на Ести и на теб, Мнемо, ама няма. Защото аз не защитавам никого, освен нещата, както из ги виждам. Затуй подкрепих Гаспод

ТОЧКА :grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

esti написа: И категорично съм против това, че аз и Мнемо сме провокаторки!!!
Мнемо може да провокира само, за да си раздвижи някой мозъка.
А аз обикновено раздвижвам чрез провокации хормони.
Та...всъщност провокаторки сме, но не в смисъла, който ти влагаш.:blum:
Не читети, начи :)
И ти, и Фриски

Провокаторки го казах зарад тази реплика на Мнемо:
Мнемозина написа: Това с фактическата неупотреба на властта е много важен момент.
Както и злоупотребата с търпението на нежелаещия да я упражни.
Не те провокирам да продължиш по темата, просто исках да подчертая нещо.
И по НИКАКЪВ друг повод
Ясно?
Аман
:grin::blum::grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Аз затова отдавна сложих точката, защото започнахме верно да се делим, поне така изглажда, а всъщност не е така. Макар че много ми се искаше да отговоря на Ести и на теб, Мнемо, ама няма. Защото аз не защитавам никого, освен нещата, както из ги виждам. Затуй подкрепих Гаспод

Ми само опитай да се делиш с мене, да видиш какво ще стане. :blum:

Виж, едиственото което искам, е да имам право когато някой бъде засегнат (когато се почувства засегнат и аз го усетя) да мога поне да му изразя подкрепата си. И понеже начините да изразиш една такава подкрепа в съответния момент не са толкова много, всъщност искам никой да не бъде засяган.
Не е като да не съм го казвала, нали?
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Gaspode написа: Ясно?
Аман
Ясно!
Аман.:blum:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Gaspode написа:
Провокаторки го казах зарад тази реплика на Мнемо:
Мнемозина написа: Това с фактическата неупотреба на властта е много важен момент.
Както и злоупотребата с търпението на нежелаещия да я упражни.
Не те провокирам да продължиш по темата, просто исках да подчертая нещо.
И по НИКАКЪВ друг повод
Правилният цитат е Не те провокирам , следователно съм непровокаторка. :blum:
Тогава. Пък.
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
Виж, едиственото което искам, е да имам право когато някой бъде засегнат (когато се почувства засегнат и аз го усетя) да мога поне да му изразя подкрепата си.
За туй ми беше думата!
Изразиш подкрепа или ти самия се защитиш - това е конфликт, детска градина, неразбиране, взимане на сериозно и пр.
Нападение от страна на Дарк - това обаче е уникалност, в страни от стадото, принципи и пр.
Принципите и стандартите наистина не ги разбирам в тези случаи.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Нападение от страна на Дарк - това обаче е уникалност, в страни от стадото, принципи и пр.
Ести, аз не помня някой да е казвал такова нещо..
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

esti написа:
Мнемозина написа:
Виж, едиственото което искам, е да имам право когато някой бъде засегнат (когато се почувства засегнат и аз го усетя) да мога поне да му изразя подкрепата си.
За туй ми беше думата!
Изразиш подкрепа или ти самия се защитиш - това е конфликт, детска градина, неразбиране, взимане на сериозно и пр.
Нападение от страна на Дарк - това обаче е уникалност, в страни от стадото, принципи и пр.
Последно
Наистина

Виж ся, някъде да съм отрекъл правото на някой да се защити? Или на някой друг да изрази подкрепа?
Напротив дори даже - според мен точно някой ТРЯБВА да се защити. Ако счете за необходимо. А както Сър Грийн беше така добър да ми покаже, изразяването на подкрепа е убаво даже. И право отново на всеки.
До тук ясни ли са принципите?
Не ми харесва дрънкането на оръжия и размахването на пръст от страна на Рем в случая. Ма него ще го набия лично, белким сфане за кво иде реч. Или той мен, щот` то никогаж се не знае :)
Това също е ясно, надЕвам се :)
Та кво неясно остана?

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Gaspode написа:Последно
Наистина

Виж ся, някъде да съм отрекъл правото на някой да се защити? Или на някой друг да изрази подкрепа?
Напротив дори даже - според мен точно някой ТРЯБВА да се защити. Ако счете за необходимо. А както Сър Грийн беше така добър да ми покаже, изразяването на подкрепа е убаво даже. И право отново на всеки.
Не ми харесва дрънкането на оръжия и размахването на пръст от страна на Рем в случая. Ма него ще го набия лично, белким сфане за кво иде реч. Или той мен, щот` то никогаж се не знае :)
Та кво неясно остана?
Преди да ми счупиш зъбите довечера и да не мога да говоря членоразделно (пък и да те накарам за пореден път да продължиш :blum: ) да те питам едно нещо: ти защитаваш Дарк от мен, защото смяташ, че тя е права да се държи така? И че аз накърнявам някакви нейни права? Това ли ти е позицията?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: Преди да ми счупиш зъбите довечера и да не мога да говоря членоразделно (пък и да те накарам за пореден път да продължиш :blum: ) да те питам едно нещо: ти защитаваш Дарк от мен, защото смяташ, че тя е права да се държи така? И че аз накърнявам някакви нейни права? Това ли ти е позицията?
Реме, ти наистина ли не разбра за какво дума Гаспод???? Прочети го пак..
esti

Мнение от esti »

Gaspode написа:
Последно
Наистина

Та кво неясно остана?
Виж сега, Факт е (има архив), че когато Дарк се държи безобразно повечето, които са против конфликтите мълчат.
Когато обаче някой дръзне да я упрекне и скача маса народ да обяснява как не е правилно и как се нарушава демокрация или как дрънкат оръжия.
Това не ми е ясно на мен.
Чаве не ми се пише 2 пъти, затова и на теб тук отговарям.

А за Рем, което казваш вероятно означава "Стига приказки, време е да се пристъпи към действия" - ако е така, защо чакаш Рем да го предложи?
Кажи го ти.
"Предлагам, това и това, по въпроса за това и това..."
Така де.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Реме, ти наистина ли не разбра за какво дума Гаспод???? Прочети го пак..
А ти наистина ли не разбра какво аз казвам????? Прочети ме пак. :grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Мнемозина написа:
frisky lioness написа:Това, което не ми харесва, че нещо ми изглежда като да се заформят два лагера:(:shocked: Кофти, кофти
Да, но като във всеки спор има най-малкото две страни, не ли са това два лагера?

Така или иначе не ми стана ясно за какво все пак е т.нар. спор:blink::shocked:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:
Мнемозина написа:Няма лагери, Фриски. Има спор и толкова.
Абсолютно. Принципни позиции. Изясняване. Лагери не виждам аз също.
Добре де. Явно виждаме различно... Радвам се, че не виждам правилно, щото ако ДА, то тогава е тъжно:(
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

frisky lioness написа:Да, но като във всеки спор има най-малкото две страни, не ли са това два лагера?

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=44676#44676
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:

Значи и ти виждаш нещата горе долу така както и аз. Самото изказване обаче за това да се подкрепи този или онзи, вече ми намирисва на някаква форма на гласуване, значи пак стигаме до....най-малкото две мнения/лагера:-)

И аз слагам точка. За мен нещата са ясни. Взела съм някакво решение за себе си:-)
Изображение

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа:
Да, но като във всеки спор има най-малкото две страни, не ли са това два лагера?

Не, не са.
Дотук със сигурност в този спор съм на различни позиции с Незнайния, Боев и (подозирам, но тя не си признава съвсем) с Чавето - все хора, които много харесвам и ще продължавам да харесвам и да си говоря с тях и т.н.

А за това откъде е тръгнал... ако не си разбрала от самата тема, не мога да ти помогна. По-скоро не бива да ти помагам, защото няма начин да не изложа нещата от своята си посока.
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Gaspode написа: И по НИКАКЪВ друг повод
Ясно?
Аман
Аааа, тва ли било:-) Така може. Съгласявам се. Мнемо е провокаторка. Виж и аз сега как се провокирах да пшродължавам, след като вече турнах няколко (точки) по темата:lol::lol::winkw:[/b]
Изображение

esti

Мнение от esti »

frisky lioness написа:
Добре де. Явно виждаме различно... Радвам се, че не виждам правилно, щото ако ДА, то тогава е тъжно:(
Споко, Фриски. И аз не мисля, че има лагери.
Ако имаше лагери щеше да има непоносимост между много от нас.
А ние в момента водим спор, който ЗАБЕЛЕЖЕТЕ няма лични нападки и простащини, нито споменаване на децата, мъжете/жените ни, нито квалификации от рода "овца от стадото" и т.н.
Сети се от 3 пъти, ако Дарк беше тук, какъв облик би имал този спор.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

esti написа: Виж сега, Факт е (има архив), че когато Дарк се държи безобразно повечето, които са против конфликтите мълчат.
Когато обаче някой дръзне да я упрекне и скача маса народ да обяснява как не е правилно и как се нарушава демокрация или как дрънкат оръжия.
Това не ми е ясно на мен.
Чаве не ми се пише 2 пъти, затова и на теб тук отговарям.
Провокаторка :)

1. Не искам конфликт. Ако заема страна и гракна срещу Дарки подклаждам конфликта. Затуй обикновено мълча.
2. Ако има полза от приказките те ще фанат дикиш още след 1-2 повторения. Къф е смисъла да съм 132-рия казал "Недей да обиждаш и се дръж прилично"?
3. Кога съм реагирал срещу някой, който се е защитил в някой конфликт? Върнах се и попрочетох - моята реакция е към мнение на Рем, по никакъв начин не провокирано от Дарки. Най-малкото щото тя не е на линия днес май. Погледнато безпристрастно, кой подклажда конфликт?
4. Не ми харесва обсъждането на хора зад гърба им. Което точно се получава в момента.
5. Сигурно има и друго
esti написа: А за Рем, което казваш вероятно означава "Стига приказки, време е да се пристъпи към действия" - ако е така, защо чакаш Рем да го предложи?
Кажи го ти.
"Предлагам, това и това, по въпроса за това и това..."
Така де.
Не казвам такова нещо. Казвам как аз хипотенузно бих реагирал в една катетна подобна ситуация. Ако имах властта. И прочие. Може би.
Рем сам ще си реши дали и кога.
И пак хипотенузно - ако се почуствам обиден от някого тук ще се опитам да се изясня на лични. Или по телефон. Или на бира. При явен отказ на човека да спре да обижда ще спра да го чета. Няма да му отговарям. И няма да провокирам. Като начало.
Писна ми, честно
Темата е безкрайна.

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Дотук със сигурност в този спор съм на различни позиции с Незнайния, Боев и (подозирам, но тя не си признава съвсем) с Чавето - все хора, които много харесвам и ще продължавам да харесвам и да си говоря с тях и т.н.
Що, бе, признавам си без бой.:grin:
Аз те считам за голям и много умен човек, който спокойно сам може да си защитава позициите. Винаги си каваш директно (макар и меко!) мнението и на Дарки, и на другите. Което може само да ме накара още повече да те харесвам и уважавам. Аз съм друга (по това с Боев си приличаме, ама нали сме само с няколко часа ралика родени..).
И ако не е станало ясно - аз не защитавам нападките, защитавам правото на мнение, пък било то и изразено не така, както ми се харесва на мен. Някои хора са по-остри от други в изказванията си. Аз не обичам много-много да си нарушавам душевното спокойствие (което може да е хубаво качество, а може и да е порок - зависи). В случая застанах на станата на Гаспод, защото предупрежденията са до време - от там нататък се тръшва вратата (тая тема 100 на 100 я помниш). Така правя в живота, така правя и тук. Споря с вас (Ести, Рем, Елби..), защото сте ми скъпи... Пълна боза, а??? :shy:

П.П. Толкова извън всичко, ама знайш кво научих току-що: че кръстоглав на чист руски е крейцкопф. Ей такива глупости цял ден...
Звенения

Мнение от Звенения »

esti написа:Сети се от 3 пъти, ако Дарк беше тук, какъв облик би имал този спор.
Сети се от 3 пъти, защо Дарк не е тук???

42 :cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнемозина написа:
Не, не са.
Дотук със сигурност в този спор съм на различни позиции с Незнайния, Боев и (подозирам, но тя не си признава съвсем) с Чавето - все хора, които много харесвам и ще продължавам да харесвам и да си говоря с тях и т.н.

А за това откъде е тръгнал... ако не си разбрала от самата тема, не мога да ти помогна. По-скоро не бива да ти помагам, защото няма начин да не изложа нещата от своята си посока.
О.К. спирам.
Щом ви харесва да си дебатирате, кво пък, на мен ми е интересно да ви чета... За мен нещата стоят по следния начин. Да, Дарки е рязка понякога, дори много рязка и да, не смятам че подобно поведение трябва да се толерира. Това не се отнася само по отношение на нейното поведение, но странно защо тя трябва да е изкупителната жертва (този израз не ми е от най-любимите, но все пак него ще използвам). Историята познава и други случаи, но най-вероятно заради липсващата им острота, която е присъща на Дарки, те са били оставяни да....се разсеят във въздуха. В такива случаи говорим за мерене с двоен аршин. В крайна сметка си мисля, че ако някой иска да каже нещо много остро по отношение на опонента си, може да използва личните бележки, а не да прави достояние на всички липвата на възпитание , за да не кажа проявата на лабилна психика. Ако това ставаше по този начин, нямаше да сме свидетели на целия този дебат , както и на други не дотам красиви гледки
Изображение

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Remmivs написа:
frisky lioness написа:Да, но като във всеки спор има най-малкото две страни, не ли са това два лагера?

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=44676#44676
За мен лично темата тръгна от тук:
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=44528#44528

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнемозина написа: всъщност искам никой да не бъде засяган.

Това е невъзможно, знаеш го.

Което пък ме подсеща да ти благодаря за случаите, в които си ме подкрепяла и ....знам, че мога да поплаквам на рамото ти, когато ми е криво:shy:
Изображение

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа: Що, бе, признавам си без бой.:grin:
Аз те считам за голям и много умен човек, който спокойно сам може да си защитава позициите. Винаги си каваш директно (макар и меко!) мнението и на Дарки, и на другите. Което може само да ме накара още повече да те харесвам и уважавам. Аз съм друга (по това с Боев си приличаме, ама нали сме само с няколко часа ралика родени..).
И ако не е станало ясно - аз не защитавам нападките, защитавам правото на мнение, пък било то и изразено не така, както ми се харесва на мен. Някои хора са по-остри от други в изказванията си. Аз не обичам много-много да си нарушавам душевното спокойствие (което може да е хубаво качество, а може и да е порок - зависи). В случая застанах на станата на Гаспод, защото предупрежденията са до време - от там нататък се тръшва вратата (тая тема 100 на 100 я помниш). Така правя в живота, така правя и тук. Споря с вас (Ести, Рем, Елби..), защото сте ми скъпи... Пълна боза, а??? :shy:

П.П. Толкова извън всичко, ама знайш кво научих току-що: че кръстоглав на чист руски е крейцкопф. Ей такива глупости цял ден...
Много комплимент насъбрах, малко ме е срам вече. :shy: :kiss:

Точно това е разковничето - правото на мнение, но без нападки и обиди по възможност, защото и аз не обичам да си нарушавам душевното спокойствие.

Затръшването на вратата... тук виждам новия проблем. Аз пък твърдя, че в този случай ако има такова решение, то не бива да бъде взето от Рем. Това е отговорност, която доста повече хора трябва да поемат и аз не мисля, че ще го направят.

П.П. А ще можеш ли да ми обясниш какво значи "кръстоглав" на чист български? :shy:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Gaspode написа: 4. Не ми харесва обсъждането на хора зад гърба им. Което точно се получава в момента.
Не мисля, че е така, защото иначе щеше да е на бележки или по Q-то. Тука си е съвсем, съвсем на яве. Който не чете сега, може да го прочета довечера, утре, другата седмица...
Изображение

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

frisky lioness написа:
Мнемозина написа:
Не, не са.

О.К. спирам.
Щом ви харесва да си дебатирате, кво пък, на мен ми е интересно да ви чета... За мен нещата стоят по следния начин. Да, Дарки е рязка понякога, дори много рязка и да, не смятам че подобно поведение трябва да се толерира. Това не се отнася само по отношение на нейното поведение, но странно защо тя трябва да е изкупителната жертва (този израз не ми е от най-любимите, но все пак него ще използвам). Историята познава и други случаи, но най-вероятно заради липсващата им острота, която е присъща на Дарки, те са били оставяни да....се разсеят във въздуха. В такива случаи говорим за мерене с двоен аршин. В крайна сметка си мисля, че ако някой иска да каже нещо много остро по отношение на опонента си, може да използва личните бележки, а не да прави достояние на всички липвата на възпитание , за да не кажа проявата на лабилна психика. Ако това ставаше по този начин, нямаше да сме свидетели на целия този дебат , както и на други не дотам красиви гледки
нищо не каза, Фриски ...
Сега ще си го позволя понеже имаме уговорка за кафе с теб утре.
Ти смяташ, че не трябва да се прави така, но когато се прави какво трябва да се направи?
:blum:
докарали сме се до там, че непрекъснато да се извиняваме и да се притесняваме ...извинявам ти се за горното. Просто да е написано и това в темата ...щото аз, като Ести, много работи не ги разбирам. Сигурно скруполите са признак за нещо ... хехе..да не ми отговаряш сега. :-) знам.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Звеневия написа:
esti написа:Сети се от 3 пъти, ако Дарк беше тук, какъв облик би имал този спор.

щото не обича спорове.
:-)
спечелих, знам.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Gaspode написа:
За мен лично темата тръгна от тук:
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=44528#44528
За мен тази тема - в тази тема - тръгна от тук.

П.П. Редактирам се с голямо закъснение - всъщност от по-рано е тръгнала, но все едно.
Последно промяна от Мнемозина на 14.04.07, 19:41, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа:да не ми отговаряш сега. :-) знам.
Няма да ти отговарям. Ти ми знаеш мнението. Днес вече се извиних на един човек и му казах да не ми обръща много внимание, че много, много не бивам.... (ама на мен май често така ми се случва:shy:)

Както и да е. Уте ш'ти начукам канчето :hammer: :twak:
Изображение

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа:

Което пък ме подсеща да ти благодаря за случаите, в които си ме подкрепяла и ....знам, че мога да поплаквам на рамото ти, когато ми е криво:shy:
Знам, но мечтите са вечни. :grin:
:kiss:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Gaspode написа: Провокаторка :)

1. Не искам конфликт. Ако заема страна и гракна срещу Дарки подклаждам конфликта. Затуй обикновено мълча.
2. Ако има полза от приказките те ще фанат дикиш още след 1-2 повторения. Къф е смисъла да съм 132-рия казал "Недей да обиждаш и се дръж прилично"?
3. Кога съм реагирал срещу някой, който се е защитил в някой конфликт? Върнах се и попрочетох - моята реакция е към мнение на Рем, по никакъв начин не провокирано от Дарки. Най-малкото щото тя не е на линия днес май. Погледнато безпристрастно, кой подклажда конфликт?
4. Не ми харесва обсъждането на хора зад гърба им. Което точно се получава в момента.
5. Сигурно има и друго

Не казвам такова нещо. Казвам как аз хипотенузно бих реагирал в една катетна подобна ситуация. Ако имах властта. И прочие. Може би.
Рем сам ще си реши дали и кога.
И пак хипотенузно - ако се почуствам обиден от някого тук ще се опитам да се изясня на лични. Или по телефон. Или на бира. При явен отказ на човека да спре да обижда ще спра да го чета. Няма да му отговарям. И няма да провокирам. Като начало.
Писна ми, честно
Темата е безкрайна.
Когато някой не иска конфликт - или си мълчи при всички случаи, или ако говори и заема принципни позиции го прави винаги.
Така мисля аз.

А за изясняването на лични или по телефон неведнъж беше казвано, че такива опити са правени. Без успех.
И на мен ми писна.
Но темата не е безкрайна.
Край ще има, само се надявам края на темата да не съвпадне по някакви причини с края на форума.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнемозина написа:
frisky lioness написа:

Знам, но мечтите са вечни. :grin:
:kiss:
:lovekiss:
Изображение

esti

Мнение от esti »

Звеневия написа:

Защото вече е умряла от кеф, че толкова нещо се изписа за нея.
Звенения

Мнение от Звенения »

esti написа:Защото вече е умряла от кеф, че толкова нещо се изписа за нея.
АКО ВСИЧКОТО ТОВА,... беше с мастило...
По почина на Калиостро, трябва да се слага вече данък!
Или кат в оназ реклама "Без обвързване" пускаш монетка - казваш реплика!!! Самосвал ще е нужен, за да се изнесе натрупаното богатство...
:rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Звеневия написа:...
Звеневи, темата наближи 500 мнения и ти се появи! :blum:

Я да не давам идеи по-добре... :shy:
Panta rhei...
Публикувай отговор