Как си представяте бъдещето?
дарки
Вчера при мъж ми дошло UFO-to ( CFO e chief finanacial officer..ama muj mi mu vika Unidentified Flying Object)...и го питал :
"Д-р Рей,как го виждате бъдещето?"
Райо го погледнал много сериозно и казал:
"the future is bright"...
(щото сме на файнъл каунтдоун...и после адио,Рио...)
та според мен...
ще е брайт...
"Д-р Рей,как го виждате бъдещето?"
Райо го погледнал много сериозно и казал:
"the future is bright"...
(щото сме на файнъл каунтдоун...и после адио,Рио...)
та според мен...
ще е брайт...
- поручик Ржевски
Re: Как си представяте бъдещето?
По последни данни всъщност дупката се смалява....Stranniche написа:Преди 2 години ми предложиха пост-док в Нова Зеландия, обаче отказах. И там, и в Австралия навсякъде реклами за клиники по кожен рак. Доста депресиращоGreen Light написа:Мене ме е страх да не стане земетресение в София. Циганския въпрос си е страшен отвсякъде. На сагата с боклука не и се вижда края ами все повече се закучва и още тая зима като всеме да пламне ядизентерия, я кой знае кво, та наше чудо софийско, та ничие. Щубе ме е тия ненормалитети да не подпалят Косово. Кукувиците в Иран и Южна Кореа си играят с тая атомна бомба на зарове и да не вземат да взривят нещо в Америка, та да подпалят света. От американския президент страшномного ме е страх. Втриса ме. Страх ме е да не гръмнат папата сега в Турция и да се юрнат християните ъгенст мюсюлманите и да ми образуват нерви. Страх ме е от промените в климата и тайфуните. Е такива работиDark написа:нещо като United Colours Of World?
аз си го представям някакво суперско място, само пари да има човек. технологии, пътуване, комуникация, живот
щото без пари представата ми е за нещо мрачно, смазващо, и някой чака на опашка да продаде нещо от себе си
Иначе бъдещето си го представям много хубаво и светло. Ще бъда много богат, може още едно терминаторче, ако се навие Бейби. Ще имам хубава кола и къща с басейн. Може две къщи. Представих си, ако имам деца, как трябва при всяко излизане да ги наплесквам с кремове и да ги "опаковам"... Тревожи ме, че дупката се движи и разширява, а малцина са тези, които се опитват да вразумят човечеството да помисли за "утре".
За България - притеснява ме демографското положение и циганския въпрос - те са свързани. Иначе за мен си е най-хубавото кътче!
Мечтаех си да се върна и да живея в България - страшно много ми липсва. Но мъжа ми няма как да го засадя там.
Надявам да намерим по-добро "място под слънцето" и да имаме 2-3 дечиня да ни късат нервите:angeljump: :angeljump:
де що е дупка - хубаво е да е малкапоручик Ржевски написа: По последни данни всъщност дупката се смалява....
- Dark Angel
Zmeu написа:де що е дупка - хубаво е да е малкапоручик Ржевски написа: По последни данни всъщност дупката се смалява....

-
опърничава
Пожелавам ти го от сърце!Stranniche написа:
Надявам да намерим по-добро "място под слънцето" и да имаме 2-3 дечиня да ни късат нервите:angeljump: :angeljump:
:)
Какво е "пост-док"?Stranniche написа: Преди 2 години ми предложиха пост-док в Нова Зеландия, обаче отказах. И там, и в Австралия навсякъде реклами за клиники по кожен рак. Доста депресиращо. Представих си, ако имам деца, как трябва при всяко излизане да ги наплесквам с кремове и да ги "опаковам"... Тревожи ме, че дупката се движи и разширява, а малцина са тези, които се опитват да вразумят човечеството да помисли за "утре".
За България - притеснява ме демографското положение и циганския въпрос - те са свързани. Иначе за мен си е най-хубавото кътче!
Мечтаех си да се върна и да живея в България - страшно много ми липсва. Но мъжа ми няма как да го засадя там.
Няма какво да се притесняваш от циганите, сега като влезем е ЕО, всичките мангали ще се изнесат навън, а другите ще измрат
Ще се намери работа и за мъжа ти, желание за връщане само трябва
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Post-doctoral study - университетска му работа.wishes написа:
Какво е "пост-док"?
Няма какво да се притесняваш от циганите, сега като влезем е ЕО, всичките мангали ще се изнесат навън, а другите ще измрат, така че споко.
Ще се намери работа и за мъжа ти, желание за връщане само трябва
Циганите ще се пишат българи... Веднъж пуснах тук един линк - писма от читатели на ВВС...
Специалността му е свързана с нещо, което в Бг го няма. А твърде много държи на професията си.
Впрочем още не е идвал в България - като дойдем, ще трябва много да се постарая да измисля най-добрия маршрут - природа, градове, хотели и пр., за да му се приска да идва пак и пак. :love:
Докарай го и го запознай със зочовецитеStranniche написа: Post-doctoral study - университетска му работа.
Циганите ще се пишат българи... Веднъж пуснах тук един линк - писма от читатели на ВВС...
Специалността му е свързана с нещо, което в Бг го няма. А твърде много държи на професията си.
Впрочем още не е идвал в България - като дойдем, ще трябва много да се постарая да измисля най-добрия маршрут - природа, градове, хотели и пр., за да му се приска да идва пак и пак. :love:
Ако не е тайна и е навлизам в твърде лични неща, но каква му е специалността? Стана ми любопитно, какво е това, което го няма тук
Нефтен специалист някакъв? Ами и тук в БГ има една мааалка рафинерийка, ще го уредимStranniche написа: Post-doctoral study - университетска му работа.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ще ви го докарам - много ми се иска да ви видя наяве4avdar4e написа:Докарай го и го запознай със зочовецитеStranniche написа: Post-doctoral study - университетска му работа.
Впрочем още не е идвал в България - като дойдем, ще трябва много да се постарая да измисля най-добрия маршрут - природа, градове, хотели и пр., за да му се приска да идва пак и пак. :love:Няма да иска да си тръгне...
Ако не е тайна и е навлизам в твърде лични неща, но каква му е специалността? Стана ми любопитно, какво е това, което го няма тукНе ми отговаряй, ако засягам нещо, дето не ми е работа. И се извинявам за любопитството си, ама..
- Dark Angel
Коледа е хубаво, ей, това ме подсеща за маскения бал...Stranniche написа:
Ще ви го докарам - много ми се иска да ви видя наявеНо най-рано по Коледа - ако съберем средства... Ще билетите са
бтв какво става с материала ти? докъде стигна с превода от японски?