Обобщаваш доста смело и естествено грешиш. Факт неоспорим е, че с теб доста често си говорим. Ако те бях включил в списъка на хората, които предпочитам да не четат и да не пишат в моите теми, отдавна щях да съм спрял да общувам с теб. А това не е така.Мнемозина написа:Причината за всичко е в купоните, още предния път ви го казах!
Този омагьосан кръг... Може пък и да е добре така, знам ли.
Много сте изписали, общо взето необходимото е казано и от двете страни. Поне що се отнася до нещата по принцип. Банът не е добро решение, нито групите, нито игнор листите. Няма решение на тази ситуация, тя ще се повтаря и повтаря.
Аз обаче искам да уточня нещо за това, от което тръгна целият този разговор. Незнайния вече си е тръгнал, но ще го прочете довечера.
Незнайни (все с тебе си приказвам в такива моменти, много интересно), виж какво ще ти покажа:
Ето дотук всичко беше наред. Бях разбрала, че не това, което съм написала, искаш да прочетеш и толкова.[unknown] написа: Добре, нека го кажем така- Аз горчивината от неразбирането я усетих, затова написах първото си мнение/от цитираните по-горе/. Не съм написал в него, че ме натъжава неразбирането, защото не исках да засягам по някакъв начин тези хора /Фриски и Мнемо/. Знаех, че отношението им е съвсем добронамерено, исках просто да кажа, че мислите ми в друга посока са насочени, а не към търсене на помощ и съчувствие и щях да спра до тук. Тоес- това, че ми е загорчало от неразбирането щях да го спестя.
От този момент нататък обаче се почувствах направо обидена. От този момент нататък аз вече бях те изкарала незрял и какво още беше там, бях включена в списъка на хората, които предпочиташ да не четат и да не пишат в твоите теми и всичко останало, което сподели нататък. Бях сторила неща, които обикновено не си прощавам.[unknown] написа:След коментара на Дарк, аз потвърдих, че точно това съм почувствал. Подчертавам- потвърдих, а не промених мнението си. Все пак много добре знам какво съм почувствал.
Схващаш ли разликата между това, което правеше преди да се намеси Дарк и това, което направи после?
Ето тук беше манипулацията.
И ако ти просто се подведе и го направи несъзнателно, то дали Дарк го прави несъзнателно?
Така, че нямаш никакво основание да се чувстваш обидена. И на теб ще напиша: Рем писа, че съм манипулиран и ти, както и Семирамис подхванахте този рефрен. Аз не виждам манипулация. А може би вие сте по- умни от мен и можете да прозрете неща недостъпни за ниският ми интелект?! Наистина ли така мислите?