Не, не искам празни маси. Деца не броя. А и винаги можем да добавим още 10 на място. Въпросът е да има желаещи и присъстващи.Звеневия написа:С тези категорични изказвания праиш мАменталическа препратка към темата за референдуума!
Искаш разкол в редиците???![]()
10 човека, хъм - твойто фемили (4) Гаспода (4) останаха две места... за кого са???
Среща-мреща, пица-мица, тиру-риру...
Re: Понеже първоначалния план беше за петък,
- Dark Angel
Ресторант Ники, утре 19 ч.
http://www.hotels-bg.com/niky/bg/default.htm
Резервация за 10 човека. Христов.
Който иска и може да заповяда.
- сър Айвънхоу
Re: Ресторант Ники, утре 19 ч.
ОК! Утре съм при "адаша"!Remmivs написа:http://www.hotels-bg.com/niky/bg/default.htm
За съжаление съботната агитка ще пропусна! Надявам се да се видим с хората от събота някой друг път! Ще ми е приятно!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Елате тогава в Пловдив:-) За събота говоря:winkw:bibilyana написа:Ми то тъй като гледам майй никой няма да може в събота - ние за ко да идваме....
а за виждането - с удоволствие ще ви чакаме някоя петък вечер във Варна да се видим:blink:гадничко нали....
на работа сме няма как да дойдем в петък - има 5-6 часа път все пак.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ко да се разбираме - аз туй не го знам нит какво е нит къде е, на вас разчитаме, че няма да ни заведете в някоя долна кръчма с мазен циганин на йоникаRemmivs написа: Ще! Утре просто ще е репетиция за вашето триумфално посрещане! Предлагам да е пак там. Т.е. в Ники. Ама първо се разберете с Бибиляна де.
Довечереска сме там, бре! Може и да няма детско присъствие обаче, ама още не е ясно - до довечера много неща могaт са променят... 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Поради пътуване на около
2500-3000 км няма да мога да се изтърся... Много ми се искаше да видя познати и непознати, а оня сър Айвънхоу да му дърпам ушите (и на няколко други), ще ме разсейваше миналта седмица да работя със страхотни вицове.
Пожелавам на Мъжжжж да се оправи със счупванията (мразя ги... имах 3 в семейството през последнтие 10-тина години), а на съровете и лордовете... да се справят с простотиите, които са им се струпали на главите!
Наздраве от мен и ако мога - ще ви чуя довечера или ще ви смс-на!

Пожелавам на Мъжжжж да се оправи със счупванията (мразя ги... имах 3 в семейството през последнтие 10-тина години), а на съровете и лордовете... да се справят с простотиите, които са им се струпали на главите!
Наздраве от мен и ако мога - ще ви чуя довечера или ще ви смс-на!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
За хълцането на 14ти си прав - ама имам снимки аз от 15тиЗвеневия написа:10 - ти - нямаWishes написа:Фото-мото, това-онова, ще има ли?Звеневия написа: ИИиииии трите, дядо попе!
11 - ти - няма
12 - ти - няма
13 - ти - няма
14 - ти --------няма, ни фото ни спомени...
(ех, хлъцццц!)
снимките ще ви ги пусна малко по-късно като се прибера вкъщи, че още са на фотото
Там има едни маймуни, зебри, тигри, камили, носорози и тем подобни гадове.....
Нали затова е Звеневи.bibilyana написа:Ний бяхме още малко ошашавени - ама Звеневия бързо ни вкара в часpocti_bezobidna написа:Е това е то ефективност!inj написа:14-ти
1. Пристигане към 18:00 в Смоголандия
2. Започване с водката в 18:01
Не тлябва да се губи ценно време!:lol:
Може да разчита на втори мандат, сметам!