Мълчанка
- Глас в пустиня
Мълчанка
Айде ей туканка тъй, да поседнем в едно ъгълче и да помълчим.
.
.
Re: Мълчанка
Айде ей туканка тъй, да поседнем в едно ъгълче и да помълчим.
като руснаците на сбогуване?
п.с. от мен оттърване няма!
искам тЪ на купон и себе си наснимана..;)
като руснаците на сбогуване?
п.с. от мен оттърване няма!
искам тЪ на купон и себе си наснимана..;)
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
doktorka написа: искам тЪ на купон и себе си наснимана..;)

БоЕВ написа:doktorka написа: искам тЪ на купон и себе си наснимана..;)....
единственият момент когато мълча...
( виж по горе)
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Доста често мълча...обичам тишината...doktorka написа:
....
единственият момент когато мълча...
( виж по горе)
Боев, за теб сичко бих направила!
Дори бих млъкнала.
ПП. Споко, не се тревожи за нищо. Точно така, настани се удобно. Протегни крака на диванчето. Искаш ли още една възглавничка? Добре...Как си сега? Затвори очи, мисли си за нещо хубаво, представи си го.... ах ти палавник!:blum:
Дори бих млъкнала.
ПП. Споко, не се тревожи за нищо. Точно така, настани се удобно. Протегни крака на диванчето. Искаш ли още една възглавничка? Добре...Как си сега? Затвори очи, мисли си за нещо хубаво, представи си го.... ах ти палавник!:blum:
БоЕВ написа:doktorka написа:
Доста често мълча...обичам тишината...
е и аз не говоря на сън......
сега сериозно.
сутрин рано....
когато дори първи петли не са пропяли..( то не че тук има петли ,де)
още е тъмно...
тогава е спокойно...красиво...
невидимото те обгръща..и тишината е невидима...
- Глас в пустиня
Обичам да глезя, а не да ме глезят...но ти така си го описала...:?:winkw:esti написа:
- Глас в пустиня
Намятам си якето и с чаша димящо кафе сядам на чуканчето пред къщи, паля цигара и гледам как настъпва зората...doktorka написа:
сега сериозно.
сутрин рано....
още е тъмно...
Намятам си якето и с чаша димящо кафе сядам на чуканчето пред къщи, паля цигара и гледам как настъпва зората...[/quote]
точно така..
на чуканчето...
а наоколо от падащата роса ( която е безшумна) замирисва на двор,на сено,на земя...
само кучето може да ти прави компания..ама мълчаливо
леле Боев!
бой бой за теб!
точно така..
на чуканчето...
а наоколо от падащата роса ( която е безшумна) замирисва на двор,на сено,на земя...
само кучето може да ти прави компания..ама мълчаливо
леле Боев!
бой бой за теб!
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
А! Кучето...кучето е спокойно ляга кротко до краката ти, слага глава на предните лапи, отвреме навреме помахва дружелюбно с опашка, колкото да ти покаже, че е там и продължава да гледа расеяно пред себе си...doktorka написа:
само кучето може да ти прави компания...
- Глас в пустиня
колкото да ти покаже, че е там и продължава да гледа расеяно пред себе си...[/quote]
Така си мислиш ти..;)
то ти усеща настроението...
влиза в унисон с теб...
ех бе, Боев,що ме размечта ся!
Така си мислиш ти..;)
влиза в унисон с теб...
ех бе, Боев,що ме размечта ся!
- Глас в пустиня
ахм
Всако начало си има край и всеки край е ново начало...само тишината е безкрайна.[/quote]
Вселената (казват) е безкрайна.
В Космоса е тихо...там има само тишина ( поне за нашите сетива)..
извод: Тишината е безкрайна
Вселената (казват) е безкрайна.
В Космоса е тихо...там има само тишина ( поне за нашите сетива)..
извод: Тишината е безкрайна
- snowprincess
- Глас в пустиня
Така си мислиш ти..;)doktorka написа:колкото да ти покаже, че е там и продължава да гледа расеяно пред себе си...
влиза в унисон с теб...
ех бе, Боев,що ме размечта ся![/quote]
Щото ми е едно такова мечтателноотносено...
- Глас в пустиня
- snowprincess
- Глас в пустиня
Немирна вълна с плясък върху брега се разлива,snowprincess написа:от фото-форум я копнах, за да я покажа, щото ми проговори:-)БоЕВ написа:Чувал съм я, и знам че е красива, снимката също.snowprincess написа: това е моята тишина:-)
на милиард песъчинки очите умива,
подрънкват кухите миди,
като далечен звън на камбана.
Крясък на гларус.
Ниско прелитаща чайка,
оставаме само аз, морето и тишината.
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз толкуз рано мълча, щот още спАdoktorka написа: сутрин рано....
още е тъмно...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
БоЕВ, спомних си това.БоЕВ написа:
Намятам си якето и с чаша димящо кафе сядам на чуканчето пред къщи, паля цигара и гледам как настъпва зората...
Цитирам те без разрешение, но много ми хареса:
"Цялата къща е потънала в дълбок сън! Само аз съм буден и се кокора срещу монитора, сигурно пак съм прекалил с кафето, ама от утре няма да е така, ще пия само едно, сигурно и няма да пуша...дрън, дрън на кого ги разправям тия...ставам, намятам якето и излизам тихо на пръсти. Тъмно е, и е много тихо, не светвам лампите, обичам да съм скрит в тъмното, така сенките които шумолят в дърветата и се крият зад дувара не ме виждат, аз също не ги виждам, но знам че са там. Паля цигара, дърпам дълбоко и след това още веднъж...вятърът е утихнал, всеки момент ще завали, дори вече прехвърчат едни такива влажни прашинки, звездите ги няма, небето изглежда оловносиво осветено от отблясъците на уличното осветление и заплашва всеки момент да се катурне върху притихналите дворове и къщи. Да-а-а усещам миризмата на зима, във въздуха се носи аромат на изгоряло дърво и въглища, притварям очи и виждам тъмна стая с печка, а по стената играят и се гонят палави светлинки изпълзели от дупките на печката, някъде около мен са баба и дядо, а аз отново съм малък...пустата му цигара, много бърже изгоря, стана ми хладно, време е да се прибирам на топло при моето семейство...дърпам набързо за последно и хвърлям фаса без да го угася, по цимента се посипват рой искрици като от бенгалски огън, хвърлям още веднъж поглед към небето и бързам да вляза, да утре е възможно и да осъмнем в бяла премяна...
Лека вечер на всички, и да знаете, че ако завали сняг аз съм ви го честитил най-напред!"
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
С момичета на мълчанка не може да се играе...всичките сте ми едни такива бъбриви...frisky lioness написа:
Аз толкуз рано мълча, щот още спА
Пиенето на кафе е ритуал - мълчим като пукали и се разхождаме като сомнамбули. В първите дни на съвместното ни съжителство с тъщата възникна проблем, щеше да се поболее женицата - мислела си, че сме скарани и сърдити заради нея щото мълчим, а тя е като фуражомелка, щом си отвори очите и започва да дрънка.
- Глас в пустиня
[unknown] написа:Понякога се опитвам да опиша какво чувствам...сериозните пропуски в образованието ми обаче си казват тежката дума.БоЕВ написа:
БоЕВ, спомних си това.![]()
- Green Light
БоЕВ написа:Как, тогава, толкова образно си го представяме? Ще рече - не е толкова тежка. Или пък хич я няма думата на твоите образователни пропусли, мълчанката я е хванала. Мълчанието на пропуските[unknown] написа:Понякога се опитвам да опиша какво чувствам...сериозните пропуски в образованието ми обаче си казват тежката дума.БоЕВ написа:
- Глас в пустиня
Green Light написа:Радвам се да го чуя точно от теб! Понякога ми се иска да можех, да се изразявам с лекотата с която ти го правиш.БоЕВ написа:Как, тогава, толкова образно си го представяме? Ще рече - не е толкова тежка. Или пък хич я няма думата на твоите образователни пропусли, мълчанката я е хванала. Мълчанието на пропуските[unknown] написа:Понякога се опитвам да опиша какво чувствам...сериозните пропуски в образованието ми обаче си казват тежката дума.БоЕВ написа:
Ох, и на мен.БоЕВ написа: Понякога ми се иска да можех, да се изразявам с лекотата с която ти го правиш.
А ти се подценяваш излишно. Какви пропуски при положение, че написаното от теб преди година и половина все още ме впечатлява. Все едно снимка беше пуснал, толкова добре описано.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Опитай се да го нарисуваш, с това поне се справяш чудесно.[unknown] написа: То се иска талант за тая работа, а аз явно го нямам.![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Познавам много такива лелки:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Дори майка ми е някакъв подобен модел, ама от тези с по-скромните възможностиБоЕВ написа: а тя е като фуражомелка, щом си отвори очите и започва да дрънка.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Сутрешна мълчанка приемате ли?:lol:
Поздрав с Тишината, която вали през .......прозореца
Поздрав с Тишината, която вали през .......прозореца