някои бяха червени

други зелени

имаше големи

и още по-

а някои просто бяха ехидни

имаше банани

и уомбати засмяни

пилета

позьори

дяволи

гущери

някои, просто си почиваха

за малко да го пропуснем някои символи

хайде стига толкова

Невероятна изненада. Умрях си от кеф, дет се казва ...душевен оргазъм:-)Zmeu написа:
хайде стига толкова

Ха-ха-ха... Голям майтап. Оказва се, че ти си № 11 от потребителите във форума. Значи сам се черпиш...Zmeu написа:пропуснах да кажа за много важното откритие на връщане
всички знаят кой е агент 007
малко хора знаят, кой е агент 011
ние го разкрихме, 011 е ....
P.S. Предварително се извинявам на номер 11 от потребителите във форума. Всяко съвпадение с реални номера е случйно и тъй катро не мога да намеря БГ ракия ще го черпя с каквото има под ръка.
наздраве

не бе, Змей е в Австралия или Нова Зеландия, не помня точно къде, ама някъде там, от другата страна на кълботоcaliostro написа:а сега ако кажеш че това у словакия....
ебати и гадините
сега си мисля че ако ни изселят всички там за месец време всичко ще сме изтребили изяли и изпили
що мезе има в храсталаците като гледам

аз си мислех че е през две преки или е у маалатаsnowprincess написа:не бе, Змей е в Австралия или Нова Зеландия, не помня точно къде, ама някъде там, от другата страна на кълботоcaliostro написа:а сега ако кажеш че това у словакия....
ебати и гадините
сега си мисля че ако ни изселят всички там за месец време всичко ще сме изтребили изяли и изпили
що мезе има в храсталаците като гледам