............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:23, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Re: Дребна радост...
Мисля, че това се казва благодарност! За мен това е един от най-големите начини да разбереш, че струваш нещо.[unknown] написа:Миналата година правихме на една баба протези. Доста се измъчихме със зъботехничката, щото случаят не беше рутинен, но пък крайният резултат се получи изненадващо добър. Изненадващо най- вече за мен. Според всички правила на науката, тия протези не трябваще да станат въобще... Та, както и да е, женицата си тръгна много доволна и оттогава не съм я виждал цяла година.
Днес дойде в кабинета и ми подава една... тава с баница. Домашна. Току що изпечена и покрита с кърпа, за да не изстива.
Вика ми: "Докторе, за теб съм я правила, да си жив и здрав!"
Душицата златна.
Много мило ми стана...
Защото жеста на жената е чист и искрен!
Мога само да ти кажа: Браво, приятелю!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- ivayla
- Местоположение: Шумен, Варна (ако работата ми е начин на живот де :)
Не ви ли се е случвало да изпитате потребност да подарите нещо малко някому, ей така, без повод? Цвете например.. И, като го направите да усетите необяснимо щастие и лекота. Е, тази добра женица със сигурност също се е почувствала добре, след като е намислила, направила, занесла и поднесла тавата с баница! Дано да има повече такива добри и искрени хора около нас! Защото "щастието не се измерва с количеството наши вдишвания, а с моментите, които са ни взели дъха!"
Има символика в това да подариш нещо за ядене на зъболекар.
Честита ти малка радост!
ПП. Какво ли се подарява на гинеколог
:blum:
Честита ти малка радост!
ПП. Какво ли се подарява на гинеколог
- сър Айвънхоу
Бих казал: Дано да има повече такива зъболекари, които карат хората да вършат добрини, а не да псуват всички лекари с основание и без такова.ivayla написа:Не ви ли се е случвало да изпитате потребност да подарите нещо малко някому, ей така, без повод? Цвете например.. И, като го направите да усетите необяснимо щастие и лекота. Е, тази добра женица със сигурност също се е почувствала добре, след като е намислила, направила, занесла и поднесла тавата с баница! Дано да има повече такива добри и искрени хора около нас! Защото "щастието не се измерва с количеството наши вдишвания, а с моментите, които са ни взели дъха!"
Bella Ciao
Bella Ciao
Сега ще ти объркам символиката:esti написа:Има символика в това да подариш нещо за ядене на зъболекар.
Честита ти малка радост!
ПП. Какво ли се подарява на гинеколог:blum:
Ако жената по този начин изразява това, че й е възвърнал вкуса към храната...
То въпросът за гинеколога остава открит пак.
Незнайни, аз това не бих го броила към много дребните радости.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Това ме подсеща за един виц:esti написа: ПП. Какво ли се подарява на гинеколог:blum:
Отишъл един западняк в Турция и решил да се разходи из пазара. Гледа над шивачницата сложени огромни ножици. Над ковачницата - чук и подкова и т.н. Стигнал до един дюкян, над който висял часовник. Попитал човека пред дюкяна:
- Вие часовници ли продавате?
Човекът отговорил:
- Не сюнети правя!
Западнякът се учудил:
- А какво общо има между сюнета и часовника?!
Турчина отговорил:
- А ти какво искаш да сложа над дюкяна си, бе човече?
Bella Ciao
Bella Ciao
Нищо не ми бъркаш - наистина е открит въпроса.Мнемозина написа:Сега ще ти объркам символиката:esti написа:Има символика в това да подариш нещо за ядене на зъболекар.
Честита ти малка радост!
ПП. Какво ли се подарява на гинеколог:blum:
Ако жената по този начин изразява това, че й е възвърнал вкуса към храната...
То въпросът за гинеколога остава открит пак.
И аз се чудя...
Ти кво намекваш сега, часовник ли се подаравя на гинеколога?сър Айвънхоу написа:Това ме подсеща за един виц:esti написа: ПП. Какво ли се подарява на гинеколог:blum:
Отишъл един западняк в Турция и решил да се разходи из пазара. Гледа над шивачницата сложени огромни ножици. Над ковачницата - чук и подкова и т.н. Стигнал до един дюкян, над който висял часовник. Попитал човека пред дюкяна:
- Вие часовници ли продавате?
Човекът отговорил:
- Не сюнети правя!
Западнякът се учудил:
- А какво общо има между сюнета и часовника?!
Турчина отговорил:
- А ти какво искаш да сложа над дюкяна си, бе човече?
То кат са замисли човек.....абе има резон.
Може и календар. Лунен.esti написа: Ти кво намекваш сега, часовник ли се подаравя на гинеколога?
Panta rhei...
Или билет за почивка на Карибите.....за една гестационна седмица.Мнемозина написа:Може и календар. Лунен.esti написа: Ти кво намекваш сега, часовник ли се подаравя на гинеколога?
[Душицата златна. 
Много мило ми стана...
[/quote]

нали?
хубаво де...
ама и аз искам баницааааааааа...
е така е...то за нея е радост ,а за теб облажване....
ама и аз искам !
баница!
има го и другия момент..ти също би направил така в знак на искрена и неподправена благодарност...
не защото трябва...
Много мило ми стана...
нали?
хубаво де...
ама и аз искам баницааааааааа...
е така е...то за нея е радост ,а за теб облажване....
ама и аз искам !
баница!
има го и другия момент..ти също би направил така в знак на искрена и неподправена благодарност...
не защото трябва...
Много права е Мнемо
А пък за теб ми стана супер готино. Това е толкова малка радост, че чак сигурно ти е прескочило един път сърцето.
Права е и Ивайла. Ма то аз отдавна съм заявил, че спадам към най-големите егоисти - доставянето на радост е най-голямата ми радост.
За гинеколозите не знам (не знам и какво е сюнет, бтв
), но ми се струва, че те приемат само и единствено финикийски значи с усмивка.
Права е и Ивайла. Ма то аз отдавна съм заявил, че спадам към най-големите егоисти - доставянето на радост е най-голямата ми радост.
За гинеколозите не знам (не знам и какво е сюнет, бтв
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Супер:-) Със здраве да си я хапнете. Това наистина е страшно мило:-) Дано всичките ти пациенти са така доволни:-)[unknown] написа:
Днес дойде в кабинета и ми подава една... тава с баница. Домашна. Току що изпечена и покрита с кърпа, за да не изстива.
Душицата златна.
Много мило ми стана...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Много права е Мнемо
Обрязване на турскиRemmivs написа: не знам и какво е сюнет, бтв![]()
Re: Много права е Мнемо
10х, чаве! И днешният ден не е загубен за мен.4avdar4e написа:Обрязване на турски
това са нещата от живота. прекрасни и прости.[unknown] написа:
Много мило ми стана...
живи и здрави да сте ти и зъботехничката!
just perfect
На гинеколог се подарява виагра, какво другоesti написа: Нищо не ми бъркаш - наистина е открит въпроса.
И аз се чудя...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
За да го съдят за убийство после ли?Wishes написа:На гинеколог се подарява виагра, какво друго
Ще има да получава подаръци после...Remmivs написа:За да го съдят за убийство после ли?Wishes написа:На гинеколог се подарява виагра, какво друго
И аз за тоя виц се сетих, с циганката...Remmivs написа:За да го съдят за убийство после ли?Wishes написа:На гинеколог се подарява виагра, какво друго
И този не го знам, мамка му4avdar4e написа: И аз за тоя виц се сетих, с циганката...
Браво, бабата е доволна и ти ще намажеш баничка.Да ти кажа благородно ти завиждам.Тук при мен ни баници, ни лютеници, ох сърце пее.[unknown] написа:Миналата година правихме на една баба протези. Доста се измъчихме със зъботехничката, щото случаят не беше рутинен, но пък крайният резултат се получи изненадващо добър. Изненадващо най- вече за мен. Според всички правила на науката, тия протези не трябваще да станат въобще... Та, както и да е, женицата си тръгна много доволна и оттогава не съм я виждал цяла година.
Душицата златна.
Много мило ми стана...
дид
dianaxs написа:Браво, бабата е доволна и ти ще намажеш баничка.Да ти кажа благородно ти завиждам.Тук при мен ни баници, ни лютеници, ох сърце пее.
Ти къде се беше изгубила? Да не си ходила да търсиш банички?
Ти си първа писта бе, човек! Кадър с твоя усет е незаменим просто. Аз ще съм по техническото обезпечаване на сайта за поръчките и прочее. Ето докторката ни е клиент, дианаекс - също, има пазар, човече! Давай да се видим и да го отпочваме направо!caliostro написа:а почнеш експорт на баници а не ме включиш а ти се обидих
и боза може като бонус
www.banica-boza.com ще резервирам
Експортираха милисти, ама нямам огромен фризер за тях.Иначе губя се , нали съм волна птичка, опитаха се да ми резнат крилцата, но бързо летя.Remmivs написа:dianaxs написа:Браво, бабата е доволна и ти ще намажеш баничка.Да ти кажа благородно ти завиждам.Тук при мен ни баници, ни лютеници, ох сърце пее.
Ти къде се беше изгубила? Да не си ходила да търсиш банички?
дид
Нямам нищо напротив, пазарр има в Цюрих да кажем,то май само един офециален магазин има с български деликатеси.За докторката незнам.Иначе приемам офертиRemmivs написа:Ти си първа писта бе, човек! Кадър с твоя усет е незаменим просто. Аз ще съм по техническото обезпечаване на сайта за поръчките и прочее. Ето докторката ни е клиент, дианаекс - също, има пазар, човече! Давай да се видим и да го отпочваме направо!caliostro написа:а почнеш експорт на баници а не ме включиш а ти се обидих
и боза може като бонус
дид
трябва да юро домейнаRemmivs написа:Ти си първа писта бе, човек! Кадър с твоя усет е незаменим просто. Аз ще съм по техническото обезпечаване на сайта за поръчките и прочее. Ето докторката ни е клиент, дианаекс - също, има пазар, човече! Давай да се видим и да го отпочваме направо!caliostro написа:а почнеш експорт на баници а не ме включиш а ти се обидих
и боза може като бонус
Благодаря ви, клубари, за топлите думи. И, ДА- подскочи ми сърцето, както каза Рем. За мен са важни такива неща. Наскоро ми се случи обратгният случай. И пак с баба. Казвам и, че няма да стане това, което иска и ще остане недоволна. Казвам и също, че след това ще разправя какъв некадърник съм, а тя ми казва- няма такова нещо, аз не съм такъв човек. Абе, аз за 12 години практика вече ги усещам хората кой колко струва и особено кой колко злоба носи в душата си. Една лампичка ми светва и ме предупреждава : "Не се занимавай с този /тази", ама пусто, като не слушам вътрешният си глас?!! Та, правим нещата по начина по който тя иска, естествено- не стават и тя с невероятна злоба ми казва- "Ти не си никакъв зъболекар и по- добре си скъсай дипломата! Ооооо, ти сега ще видиш- ще те разнесе из целият квартал какъв некадърник си!"
Онемях просто... Една седмица не можех да спя спокойно...
П.П. За АГ лекарите- не сте прави. Мит е това, както е мит и , че всички зъболекари са алчни и кожодери. Зет ми е акушер- гинеколог. Бачка си съвсем съвестно човекът...
П.П. За АГ лекарите- не сте прави. Мит е това, както е мит и , че всички зъболекари са алчни и кожодери. Зет ми е акушер- гинеколог. Бачка си съвсем съвестно човекът...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Трябвало е да й счупиш ченето още преди да й го сложиш.[unknown] написа:... "Ти не си никакъв зъболекар и по- добре си скъсай дипломата! Ооооо, ти сега ще видиш- ще те разнесе из целият квартал какъв некадърник си!"
Panta rhei...
Зависи от алчността, знам алчни гинеколози и зъболекари.Радвам се сред тях има и нормални.Мнемозина написа:Трябвало е да й счупиш ченето още преди да й го сложиш.[unknown] написа:... "Ти не си никакъв зъболекар и по- добре си скъсай дипломата! Ооооо, ти сега ще видиш- ще те разнесе из целият квартал какъв некадърник си!"
дид