............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 08:24, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Привет, ivayla!
Привет!
Ти май си втората от Шумен:winkw:?
Добре дошла:-)
Ти май си втората от Шумен:winkw:?
Добре дошла:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- ivayla
- Местоположение: Шумен, Варна (ако работата ми е начин на живот де :)
Здравейте, всички! Вчера се притесних, че се натресох така, без покана, във вашия форум, но днес вече разбирам, че не съм нежелана:-) Благодаря ви! Като си пооправя (как ли...) дясната ръка, ще мога да пиша по-активно, защото след като попрочетох малко от мненията и мислите ви съм убедена, че имаме какво да си кажем:lol:
Ние ще бъдем търпеливи и ще четем бавно, докато пишеш само с лявата.ivayla написа:Здравейте, всички! Вчера се притесних, че се натресох така, без покана, във вашия форум, но днес вече разбирам, че не съм нежелана:-) Благодаря ви! Като си пооправя (как ли...) дясната ръка, ще мога да пиша по-активно, защото след като попрочетох малко от мненията и мислите ви съм убедена, че имаме какво да си кажем:lol:
Добре дошла, тук входът не е с покани, поне доколкото си спомням.
Panta rhei...
Абе, ние сме повече по междучасията!!!ivayla написа:Надявам се да вляза бързо в час
Ама - нЭма се косиш!
Има за всички и пчелички и лунички, звездички,
(на нашия дребосък напоследък, като е спинкал му подаряват и лего-каталози, седи и въздишшшшшка... Че е бил послушен!)
Код - ДОБРЕДОШЛА!
Парола - НАЗДРАВЕ!
Прав си!!!caliostro написа:няма какво да спирам
как си отворя сутрин очите и съм се увътрил яко![]()
само изваждам по цял ден
забравих какво е това действие събиране и умножение значи
129 пУтребителя (глаголослагача) по 200 -- ехеййй, цял автобус можем да си купим!
Така цялата банда я до Змея (НЗ илибеше Австралия?), я до доки (Хамерика), я до доки (Пловдив), я до доки(Варна) и през Шумен.
ПУ! Аз не съм шАфьор!
ШДЪРЖА мокрия буфет и ключа за кенефа!!!
- ivayla
- Местоположение: Шумен, Варна (ако работата ми е начин на живот де :)
откога търсех това, за да ви развеселя, че няма да има пътешествие....:
ДЖЕНЕРЪЛ МОТЪРС VS МАЙКРОСОФТ
За всички нас, които чувстваме дълбочината, с която компютрите промениха живота ни...
Наскоро Бил Гейтс сравни компютърната индустрия с автомобилната индустрия заявявайки: „Ако Дженеръл Мотърс развиваше технологиите, както го направи компютърната индустрия, днес ние всички щяхме да караме автомобили за по 25 долара, които изминават по 1000 мили (1609 км) с един галон бензин (около 4 л.)".
В отговор на коментара на Бил Гейтс, Дженеръл Мотърс разпространи следното прессъобщение:
• Ако GM беше развивал технологии като Майкрософт, ние всички щяхме да караме автомобили със следните характеристики:
• Без видима причина, автомобилът щеше да катастрофира по два пъти на ден.
• Всеки път като пребоядисат пътната маркировка, трябваше да купуваме нова кола.
• От време на време нашият автомобил щеше да умира на магистралата без причина. В такъв случай трябваше да отбиваме в страни от пътя, да затваряме всички прозорци, да изгасяме мотора, да го рестартираме и да отваряме прозорците отново преди да можем да продължим.
• От време на време, при изпълнение на сложни маневри, като ляв завой например, моторът щеше да спира без да може да се запали отново. В такива случаи щеше да се налага да преинсталираме мотора.
• Macintosh щеше да конструира автомобил на слънчева енергия, пет пъти по-бърз и надежден, който да се кара два пъти по-лесно, но щеше да може да се движи само на 5% от шосетата.
• Индикаторите за маслото, температурата на водата и алтернатора щяха да бъдат заменени от една единствена червена лампа, на която пише „This Car Has Performed An Illegal Operation".
• Еърбеговете щяха да питат „Are you sure?" преди да се отворят.
• От време на време, без видима причина, вашият автомобил щеше да се заключва и нямаше да ви пуска да влезете вътре, докато не натиснете дръжката на вратата, завъртите ключа и сграбчите антената на радиото, но ... абсолютно едновременно.
• Всеки път, когато се появяваше нов автомобил, купувачите трябваше да се учат отново как да шофират, тъй като никоя от командите нямаше да действа по същия начин като в старата кола.
• О да, и на последно място, но не по значение, всеки път, когато искате да изгасите мотора, трябваше да натискате бутона "START".
ДЖЕНЕРЪЛ МОТЪРС VS МАЙКРОСОФТ
За всички нас, които чувстваме дълбочината, с която компютрите промениха живота ни...
Наскоро Бил Гейтс сравни компютърната индустрия с автомобилната индустрия заявявайки: „Ако Дженеръл Мотърс развиваше технологиите, както го направи компютърната индустрия, днес ние всички щяхме да караме автомобили за по 25 долара, които изминават по 1000 мили (1609 км) с един галон бензин (около 4 л.)".
В отговор на коментара на Бил Гейтс, Дженеръл Мотърс разпространи следното прессъобщение:
• Ако GM беше развивал технологии като Майкрософт, ние всички щяхме да караме автомобили със следните характеристики:
• Без видима причина, автомобилът щеше да катастрофира по два пъти на ден.
• Всеки път като пребоядисат пътната маркировка, трябваше да купуваме нова кола.
• От време на време нашият автомобил щеше да умира на магистралата без причина. В такъв случай трябваше да отбиваме в страни от пътя, да затваряме всички прозорци, да изгасяме мотора, да го рестартираме и да отваряме прозорците отново преди да можем да продължим.
• От време на време, при изпълнение на сложни маневри, като ляв завой например, моторът щеше да спира без да може да се запали отново. В такива случаи щеше да се налага да преинсталираме мотора.
• Macintosh щеше да конструира автомобил на слънчева енергия, пет пъти по-бърз и надежден, който да се кара два пъти по-лесно, но щеше да може да се движи само на 5% от шосетата.
• Индикаторите за маслото, температурата на водата и алтернатора щяха да бъдат заменени от една единствена червена лампа, на която пише „This Car Has Performed An Illegal Operation".
• Еърбеговете щяха да питат „Are you sure?" преди да се отворят.
• От време на време, без видима причина, вашият автомобил щеше да се заключва и нямаше да ви пуска да влезете вътре, докато не натиснете дръжката на вратата, завъртите ключа и сграбчите антената на радиото, но ... абсолютно едновременно.
• Всеки път, когато се появяваше нов автомобил, купувачите трябваше да се учат отново как да шофират, тъй като никоя от командите нямаше да действа по същия начин като в старата кола.
• О да, и на последно място, но не по значение, всеки път, когато искате да изгасите мотора, трябваше да натискате бутона "START".
Добре дошла, да се оправяш по-скоро и НАЗДРАВЕ!

Че то кога сме чели бързо, пък и ти?Мнемозина написа: Ние ще бъдем търпеливи и ще четем бавно, докато пишеш само с лявата.![]()
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Забрави дюрекс-а, макар че след толко бира...Звеневия написа:
Климатик
Бира
(WC)
Климатик
Бира
(WC)
Климатик
Бира
(WC)
.............
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess
Абе да ти кажа аз и за WC-то се чудя как ще го спастрят... не ми се иска да съм от посрещачите после4avdar4e написа: Няма ли да е малко неудобно (в пряк и преносен смисъл) в тоз автобус???
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
За какво мислиш не ща да ви посрещам? Макар че удоволствието да ви видя с по един катетър ще си струва парите...Remmivs написа:Имаш предвид, че ще пишкаме в дюрекси предполагам, щото след толкоз бира и само едно WC не знам дали ще ни остане неврон с друг електрически повик освен неистовото желание за изпразване на мехура.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Като ще я карате така, може и по една системка с Водка, венозно на всяко място. Така няма да се губи време в наливане. Само наздравиците ще са малко трудни. Остава да се реши и проблема с кафямото нещо и ще стане супер пътуване.maggot написа:За какво мислиш не ща да ви посрещам? Макар че удоволствието да ви видя с по един катетър ще си струва парите...Remmivs написа:Имаш предвид, че ще пишкаме в дюрекси предполагам, щото след толкоз бира и само едно WC не знам дали ще ни остане неврон с друг електрически повик освен неистовото желание за изпразване на мехура.
ПП. По темата: А добре дошла Лельо. Пожелавам ти скорошно оздравяване на другата ти лява ръка.
Re: Привет, ivayla!
Името е красиво, привет и от мен.Съжалявам че често не влизам, но няма как.[unknown] написа:Добре дошла.
дид