чакай сега за 200 евра ли говориш или за 200 милиона ъ-ъ подводничкиfrisky lioness написа:Ние като как ти изглеждаме? Несериозни ли сега ни наричаш, а:mad:Дай 200 евра, да видиш как шъ омекнеш
:winkw::blum:
Мислите ли, че е вярно
Re: Мислите ли, че е вярно
Сещам се за едни такива хапченца дето подмладяват мотора, да взема да си глътна едно ли.frisky lioness написа:После се налага да се ползват "подобрители"dianaxs написа:Случва се точно нищо,то немерата са до едно време, после на къдеfrisky lioness написа:Ми и аз това викам:-) Новото ш'ти изпий мозъка, пък може да се наложи и тепърва да го учиш на разни номера:-):winkw: и кво се случва когато новото вече не е така ново или сметне, че вече не му е интересноdianaxs написа:
То верно е до късмет, ама те и новоте коли са много дефектни, по добре старо но използвано и обработено, от колко ново и дефектно, ама една тема хванахме"добавки"
дид
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ское да омекна, аз ако не се лъжа Швейцария даде 200мил франка за инвестиции в Евросъюза.Че искат и още.Е ненаситни лами това съюзчеRemmivs написа:чакай сега за 200 евра ли говориш или за 200 милиона ъ-ъ подводничкиfrisky lioness написа:Ние като как ти изглеждаме? Несериозни ли сега ни наричаш, а:mad:Дай 200 евра, да видиш как шъ омекнеш
:winkw::blum:
дид
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: За лубриканти ли иде реч?
И не само. Аз много не разбирам, ама знам, че има и некви, дет се слагат в двигателяRemmivs написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не съм се специализирала още. но знам че уж спомагали в процеса на икономичност на горивото и подобрявало двигателчето, знам че в Щатите са луднали на тая тема.frisky lioness написа:И не само. Аз много не разбирам, ама знам, че има и некви, дет се слагат в двигателяRemmivs написа:То не ли и лубриканта там да се слага, а?
дид
икономичност при автомобилите в щатите?!!!!dianaxs написа:Не съм се специализирала още. но знам че уж спомагали в процеса на икономичност на горивото и подобрявало двигателчето, знам че в Щатите са луднали на тая тема.frisky lioness написа:И не само. Аз много не разбирам, ама знам, че има и некви, дет се слагат в двигателяRemmivs написа:То не ли и лубриканта там да се слага, а?
това е като виц
Не е виц, де да беше,имам приятели дето ги зареждат с тея хапченца.Че икономии не са научили е верно.caliostro написа:икономичност при автомобилите в щатите?!!!!dianaxs написа:Не съм се специализирала още. но знам че уж спомагали в процеса на икономичност на горивото и подобрявало двигателчето, знам че в Щатите са луднали на тая тема.frisky lioness написа:И не само. Аз много не разбирам, ама знам, че има и некви, дет се слагат в двигателяRemmivs написа:То не ли и лубриканта там да се слага, а?
това е като виц
дид