Но тъй като Питката сам си предложи услугите за тази извънредно полезна и важна за бъдещото ми развитие мисия, ще предпочета него за началния тласък. За да стане пубертетска, може би ще се наложи да ползвам и външна помощ, но по-нататък.
А, сега де?
Благодаря на всички за проявената готовност! Истина е казал народа - приятел в нужда се познава.
Но тъй като Питката сам си предложи услугите за тази извънредно полезна и важна за бъдещото ми развитие мисия, ще предпочета него за началния тласък. За да стане пубертетска, може би ще се наложи да ползвам и външна помощ, но по-нататък.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
Тъкмо щях да те питам само това ли ти е в репертоара и се сетих, че доста военно-строеви песни са много подходящи за целта. Като си представя само "Изправи се гора от стомана"...Житената Питка написа:Даже мога да я науча да изкарва Марсилезата докато се уригва...Remmivs написа:Мога да ти покажа как се прави ако искаш. Да потренираме. Може и Питката да ти покаже - сигурен съм.
Школата на родната казарма не е случайна явно.
Panta rhei...
Мииии... не. Но виж, ако може да ми запушва очните канали да не се разрева (дали от ужаст или от смях) ще е добре.Житената Питка написа:Само един въпрос:
Ще трябва ли с уригване да можеш да си отпушваш синусите щото отнема малко повече време и не може да бъде усвоено веднага?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ти па тая песен откъде я знаеш бе?!? Дан си била в казармата?!?Мнемозина написа:Тъкмо щях да те питам само това ли ти е в репертоара и се сетих, че доста военно-строеви песни са много подходящи за целта. Като си представя само "Изправи се гора от стомана"...
Школата на родната казарма не е случайна явно.
Аз съм една прикрита войнстваща патриотка.Remmivs написа:Ти па тая песен откъде я знаеш бе?!? Дан си била в казармата?!?Мнемозина написа:Тъкмо щях да те питам само това ли ти е в репертоара и се сетих, че доста военно-строеви песни са много подходящи за целта. Като си представя само "Изправи се гора от стомана"...
Школата на родната казарма не е случайна явно.![]()
Panta rhei...
Червена точка, нещо като, не че има много нужда
Или нещо друго прикрито...Мнемозина написа:Аз съм една прикрита войнстваща патриотка.
Изправи се гора от стомана... Насочете се бойни дула...
Re: Червена точка, нещо като, не че има много нужда
Remmivs написа:Или нещо друго прикрито...Мнемозина написа:Аз съм една прикрита войнстваща патриотка.
Изправи се гора от стомана... Насочете се бойни дула...
Не не, това не е подходящо.
По-добре това:
П.П. Понякога една лула е просто една лула и нищо повече.
Panta rhei...
Сигурен бях, Лейди Мнемозина. Но, простете фриволността ми, просто не можех да подмина с лека ръка възможността за този майтап. Mea culpa, mea maxima culpa.Мнемозина написа:![]()
По-добре това:![]()
PS
Добре де, ще пуша една лула. Кво толкоз? Фриски, я пи подай лулата на вира ако още е при теб.
Пийс!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вече съм на пуриRemmivs написа:
PS
Добре де, ще пуша една лула. Кво толкоз? Фриски, я пи подай лулата на вира ако още е при теб.
Пийс!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
И освен това си велика! Страхотен гол заби след моя не чак дотам прекрасен пас! Евала!frisky lioness написа:Вече съм на пури
Долна Клинтънопоклонничка!!!frisky lioness написа: Вече съм на пури
Хм.Remmivs написа:Сигурен бях, Лейди Мнемозина. Но, простете фриволността ми, просто не можех да подмина с лека ръка възможността за този майтап. Mea culpa, mea maxima culpa.Мнемозина написа:![]()
По-добре това:![]()
PS
Пийс!
И аз за какво се плезих тогава?
Имате малко погрешна представа за чувството ми за хумор, Милорд. Това, че някои неща са отказали да влязат в активния ми речник не значи, че не се развеселявам от такива двусмислици.
Просто следвах сценария, който - предполагам - се очакваше да следвам.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пусни сега и една баданарка за капак:-)Remmivs написа:И освен това си велика! Страхотен гол заби след моя не чак дотам прекрасен пас! Евала!frisky lioness написа:Вече съм на пури

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не клинтано, а мониколюинска последователка4avdar4e написа:Долна Клинтънопоклонничка!!!frisky lioness написа: Вече съм на пури
Аз кат казах, че съм нов човек.....

frisky lioness написа:Пусни сега и една баданарка за капак:-)

PS
Забраих се нахиля:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Remmivs написа:
PS
Забраих се нахиля:![]()
![]()