да се трие ли темата "кажете това нормално ли е 2"

Все същите

Да се изтрие ли темата "кажете това норм ли е 2"

Анкетата свършва на 21.04.07, 11:14

Да
14
78%
Не
4
22%

Общо гласове: 18

Аватар
Green Light

да се трие ли темата "кажете това нормално ли е 2"

Мнение от Green Light »

Моля
ънноун
кент
рем
айвънхоу
бибиляна
чавдарчето
калиостро
сноу
магот
житената питка
гасподе
почти безобидана
бийд
динакс
фриски
и
аве
да кажат мнението си явно, защото евентуално ще се изтрият и тяхни мнения
Последно промяна от Green Light на 18.04.07, 11:17, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Аз бих искал да се изтрие.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: да се трие ли темата кажете това нормално и е 2

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа: да кажат мнението си явно, защото евентуално ще се изтрият и тяхни мнения
Гласувах "ДА" :good:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

аз нямам нищо против тези неща , да се трие или не или друго
както решите
така да бъде
:lol:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

казах да
защото няма в анкетата - без мнение :lol:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Гласувах "За", след като това е желанието на автора, а и имайки предвид някои допълнителни усложнения, които евентуално биха могли да се получат, ако се пристъпи към действие по въпроса. Така че - "За" сигурността на хората, които въпреки някои органи и въпреки всичко имат права :good:
Последно промяна от maggot на 18.04.07, 11:18, променено общо 1 път.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
esti

Re: да се трие ли темата кажете това нормално и е 2

Мнение от esti »

Явно наистина има опасност темата да попречи на решаването на проблема, който е много сериозен и трябва да го поставим над нашите форумни "правила".
Да повторя:
Аз съм "ЗА"

Ако не можем да помогнем с друго на Грийн и на другите родители, нека поне това направим.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Ако не беше толкова абсурдна ситуацията, бих казала "не". Но сега съм "за", още повече, че такова е желанието на автора:(
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Нямам претенции.
Даже ако искаш ще я изтрия аз :grin:
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

е драсни една цифра срещу името на автора у тефтера обаче :lol:
е така де :cool:
annonymus

Мнение от annonymus »

Ми тя темата си е твоя, щом искаш - трий.
Аз кво напреки да имам?
Аватар
сър Айвънхоу

Re: да се трие ли темата "кажете това нормално ли е 2&q

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:Моля
ънноун
кент
рем
айвънхоу
бибиляна
чавдарчето
калиостро
сноу
магот
житената питка
гасподе
почти безобидана
бийд
динакс
фриски
и
аве
да кажат мнението си явно, защото евентуално ще се изтрият и тяхни мнения
Казах не!
Но ако ще навреди на някого - тогава да се изтрие...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

нямам претенции
боднах за

PS
предлагам и тази да я последва и за нея да важи същото, което решим и за самата й причина
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:Аз бих искал да се изтрие.
щом искаш да се изтрие, аз съм ЗА
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Не съм взел отношение по темата, но тук въпросът е принципен. Не!

Пробвахтели да редактирате или изтриете собствените си мнения? - А! :cool:

В една тема за педали направих изказвени което не се хареса на Вяра - редактирах/изтрих/, а след това тя редактира своето...без да ангажираме хората наели се с администрирането на форума.

Това е един вид тест за зрялост. Къде отиват нещата, ако пишем неща за които после трябва да искаме административна намеса, при положение, че има предвидена опция, изтриването/редакцията да може да направи всеки сам. Пак се създава прецедент, утре всеки който не е съгласен с дадено мнение или тема, вместо да се обърне към автора ще се обръща към администраторите и става една..."фърляне у музиката"- както казва Калиостро.

Вие решавате. Успех!
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа: предлагам и тази да я последва и за нея да важи същото, което решим и за самата й причина
:beach: :grin: :lol:

А ще имали следваща?:lol:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:Не съм взел отношение по темата, но тук въпросът е принципен. Не!

В една тема за педали направих изказвени което не се хареса на Вяра - редактирах/изтрих/, а след това тя редактира своето...без да ангажираме хората наели се с администрирането на форума.

Това е един вид тест за зрялост. Къде отиват нещата, ако пишем неща за които после трябва да искаме административна намеса, при положение, че има предвидена опция, изтриването/редакцията да може да направи всеки сам. Пак се създава прецедент, утре всеки който не е съгласен с дадено мнение или тема, вместо да се обърне към автора ще се обръща към администраторите и става една..."фърляне у музиката"- както казва Калиостро.

Вие решавате. Успех!
отивам сама да изтрия писанията си
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:

Вие решавате. Успех!
:good: :flowers:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа: :good: :flowers:
:kiss:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
PS
предлагам и тази да я последва и за нея да важи същото, което решим и за самата й причина
ОК
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:

Вие решавате. Успех!
ами добре! аз, също
esti

Мнение от esti »

Боев, по принцип си прав.
Но в момента не става дума за това, дали евентуално няма да накривим шапката на някой клубар с дадено изказване и затова да трием темата.
Тази тема няма нищо общо с нашите клубни принципи.
Става дума за това, че тук четат всякакви хора и може някой да попречи или навреди на хората заели се с решаването на проблема.
Ситуацията е деликатна.
То уж и в обществото си има демокрация, но си има и следствена тайна - точно със същата цел е това. Да се осигури безпрепятствено решение на казуса.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:
Remmivs написа: предлагам и тази да я последва и за нея да важи същото, което решим и за самата й причина
:beach: :grin: :lol:

А ще имали следваща?:lol:
БоЕВ, друже, сляпото следване на правилата "на всяка цена" не винаги е най-доброто решение. Понякога е дори още по-важно да направиш изключение за да спазиш принципа си. Ако мислиш, че има сам черно и бяло - лъжеш се. А ако мислиш, че съм радетел на подобни интервенции (как иначе да тълкувам иконките ти, освен като сарказъм) лъжеш се дваж повече.

PS
Винаги има вероятност и аз да се лъжа, разбира се. В преценката на твоите думи и/или икони.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Вие решавате. Успех!
Ситуацията е малко по-различна. Затова има и допитване дали да се изтрие цялата тема или не. Много по-лесно е ако се трийне цялата и това при положение, че болшинството са съгласни, отколкото всеки сам да редактира/изтрива мнението си:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Явно не съм следила до край развитието на темата, защото принципно уважавам мнението на автора, но не схванах мотивите му за да бъде изтрита цялата тема!!:eek:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

bibilyana написа:Явно не съм следила до край развитието на темата, защото принципно уважавам мнението на автора, но не схванах мотивите му за да бъде изтрита цялата тема!!:eek:
:-)
стои тъпо някак си
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

На мен ми е все едно. Ако смятате, че е необходимо, изтрийте я.
Не разбрах защо се налага де...
Така или иначе, пожелавам скорошно разрешаване на случая, Грийни :good:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Глас в пустиня

esti написа: Тази тема няма нищо общо с нашите клубни принципи.
Напротив - има. Сега след редакцията на Гриин ставали ти ясно за какво е темата - не, нали! Ефекта не е ли същия като изтриване от модератор? Е, тогава защо трябва да се създава прецедент - утре всеки може да иска изтриване на тема и администратоторите няма да имат моралното право да откажат.
Става дума за това, че тук четат всякакви хора и може някой да попречи или навреди на хората заели се с решаването на проблема.
Ситуацията е деликатна.
Как? Това не е сериозно - нали!
Не ми се вярва някой да тръгне да обикаля ДГ и да търси откачалки които да предупреди. а що се отнася до другите, то вярваш ли, че някой ще рови и-нет форумите и да търси "доказателства"...дори и да ги намери, трудно ще ги върже с гражданина "Х", а по това доколко се вярва на "техническите" доказателства(снимки, видео и др) сигурно ще искат двама или трима свидетели които са видели граждадина "Х" да се регистрира точно с тоя ник и да пище точно тния мнения...айде стига параноя. то по тая логика и аз и Сет трябва да искаме изтривания на темите в които писахме за разни случки и евентуале н изблик на справезлив гняв и ярост.
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:
БоЕВ, друже, сляпото следване на правилата "на всяка цена" не винаги е най-доброто решение. Понякога е дори още по-важно да направиш изключение за да спазиш принципа си. Ако мислиш, че има сам черно и бяло - лъжеш се. А ако мислиш, че съм радетел на подобни интервенции (как иначе да тълкувам иконките ти, освен като сарказъм) лъжеш се дваж повече.

PS
Винаги има вероятност и аз да се лъжа, разбира се. В преценката на твоите думи и/или икони.
Възможно е грешката да е в моя телевизор(нещо като шантавото пиле, дето по цял ден тичало по двора и викало - Бягайте, небето пада. :lol:
Емотиконите са там, като доказателство на мойте думи. Изтрива се една тема, а след нея вора, трета, други...и от форум с пасивно модериране се превръщаме във форум с активно такова. Пак казвам не виждам причина за административна намеса, при положение, че всеки сам може да си редактира мнението, стига Гриин да помоли за това, всички го уважаваме достатъчно за да го направим.

Рем, друже, втори път се съмняваш в принципно изказаните ми думи като към отправени лични нападки. Не, не е така, лъжеш се! Много добре знам отношението ти към свободата, а също така и за компромиса който правиш с принципите си за да администрираш това място, за да можем да бъдем всички заедно тук, за което ти благодаря(ако вече не съм го правил) и не търси скрит подтекст в думите ми, бъди сигурен, че ако имам нещо да ти казвам, ще го направя лично без заобиколки.

Лек ден и успех. Това беше моята позиция по въпроса с изтриването на теми.
Аватар
Глас в пустиня

frisky lioness написа:

Вие решавате. Успех!
Ситуацията е малко по-различна. Затова има и допитване дали да се изтрие цялата тема или не. Много по-лесно е ако се трийне цялата и това при положение, че болшинството са съгласни, отколкото всеки сам да редактира/изтрива мнението си:-)
Ок, Фриски, само изказах мнение.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:Възможно е грешката да е в моя телевизор(нещо като шантавото пиле, дето по цял ден тичало по двора и викало - Бягайте, небето пада. :lol:
Емотиконите са там, като доказателство на мойте думи. Изтрива се една тема, а след нея вора, трета, други...и от форум с пасивно модериране се превръщаме във форум с активно такова. Пак казвам не виждам причина за административна намеса, при положение, че всеки сам може да си редактира мнението, стига Гриин да помоли за това, всички го уважаваме достатъчно за да го направим.

Рем, друже, втори път се съмняваш в принципно изказаните ми думи като към отправени лични нападки. Не, не е така, лъжеш се! Много добре знам отношението ти към свободата, а също така и за компромиса който правиш с принципите си за да администрираш това място, за да можем да бъдем всички заедно тук, за което ти благодаря(ако вече не съм го правил) и не търси скрит подтекст в думите ми, бъди сигурен, че ако имам нещо да ти казвам, ще го направя лично без заобиколки.

Лек ден и успех. Това беше моята позиция по въпроса с изтриването на теми.
ОК. Така си и мислех, но бях длъжен да те питам в прав текст. :D Благодаря ти за правия отговор. :friends:
Това, което казваш е принципно и моята позиция. А и както виждаш съм последвал съвета ти.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

БоЕВ написа:
ОК:-) :flower:
Изображение

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: да се трие ли темата "кажете това нормално ли е 2&q

Мнение от Ън »

Green Light написа:
Щом така си решил ти, значи "Да". Така и гласувах, макар лично аз да не го считам за необходимо. Ся шъ си трийна и мненийцата. Жалко за ежковците. Толкоз им се радвах. Ама пак шъ ви ги пусна в друга тема. :cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Вие решавате. Успех!
Харесвам те, човеко! Много принципен. Стабилен. :-) Все пак Грийна щом така е преценил...

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Хъм... Сега видях, че няма какво да трия. вие сте го изтрили вече. И сам щях да го направя... :roll: :roll: :roll:

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

[unknown] написа:Хъм... Сега видях, че няма какво да трия. вие сте го изтрили вече. И сам щях да го направя... :roll: :roll: :roll:
Ами темата си е там, Ънноуне. Има за триене, ако си решил
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:
[unknown] написа:Хъм... Сега видях, че няма какво да трия. вие сте го изтрили вече. И сам щях да го направя... :roll: :roll: :roll:
Ами темата си е там, Ънноуне. Има за триене, ако си решил
ОК. Малко бързам, затова. :-)

Изображение
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа: Напротив - има. Сега след редакцията на Гриин ставали ти ясно за какво е темата - не, нали! Ефекта не е ли същия като изтриване от модератор? Е, тогава защо трябва да се създава прецедент - утре всеки може да иска изтриване на тема и администратоторите няма да имат моралното право да откажат.

Как? Това не е сериозно - нали!
Не ми се вярва някой да тръгне да обикаля ДГ и да търси откачалки които да предупреди. а що се отнася до другите, то вярваш ли, че някой ще рови и-нет форумите и да търси "доказателства"...дори и да ги намери, трудно ще ги върже с гражданина "Х", а по това доколко се вярва на "техническите" доказателства(снимки, видео и др) сигурно ще искат двама или трима свидетели които са видели граждадина "Х" да се регистрира точно с тоя ник и да пище точно тния мнения...айде стига параноя. то по тая логика и аз и Сет трябва да искаме изтривания на темите в които писахме за разни случки и евентуале н изблик на справезлив гняв и ярост.
Държа да ти кажа, че аз също, както знаеш съм против всякакъв вид модераторско присъствие. Мен дори закованите теми за купон ме дразнят - ей, така принципно ме дразнят. Защото са заковани.
Но конкретно за тази тема още, когато Грийн написа, че предпочита темата да потъне и веднага ми светна за какво става дума. Може и чисто по женски и параноично да реагирах с предложението да я изтрием, но както се казва, когато майчиния инстинкт говори принципите мълчат.
Много истина има в думите ти Боев, но аз този път погледнах през очите на родител, не на клубарка. :shy:
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:
ОК. Така си и мислех, но бях длъжен да те питам в прав текст. :D Благодаря ти за правия отговор. :friends:
Това, което казваш е принципно и моята позиция. А и както виждаш съм последвал съвета ти.
:beer:

пп Прочетох темата отново...и нещо в мен взе да ми нашепва, че май не съм много прав.:crying:
Аватар
Глас в пустиня

frisky lioness написа:
БоЕВ написа:
ОК:-) :flower:
:flowers:
Публикувай отговор