Шимпанзетата по-напред в еволюцията от нас
Шимпанзетата по-напред в еволюцията от нас
Гените на шимпанзетата изглежда се еволюирали повече то нашите след като двете семейства са се разделили преди около 6 млн. години. Резултатите, публикувани от Националната академия на Науките, са в противоречие с общоприетата мъдрост, че човеците са резултат на високо-специализирана селекция доказателства, за която са нашите сравнително големи мозъци, познавателните ни уменията и изправения вървеж. Изследванията показват, че "значително повече гени на шимпанзетата са еволюирали по начин, който е от полза за тях, отколкото в случая с човешките гени".
http://www.livescience.com/animalworld/ ... volve.html
Re: Шимпанзетата по-напред в еволюцията от нас
Да теорията е интересна, ама ние сме др вид маймуняци дето ни сравняват с неиндефицирани обектиRemmivs написа:Гените на шимпанзетата изглежда се еволюирали повече то нашите след като двете семейства са се разделили преди около 6 млн. години. Резултатите, публикувани от Националната академия на Науките, са в противоречие с общоприетата мъдрост, че човеците са резултат на високо-специализирана селекция доказателства, за която са нашите сравнително големи мозъци, познавателните ни уменията и изправения вървеж. Изследванията показват, че "значително повече гени на шимпанзетата са еволюирали по начин, който е от полза за тях, отколкото в случая с човешките гени".
дид
- frisky lioness
- Обратна връзка:
То тва нашто ПО ми мяза на деволюция:blink:Remmivs написа:Гените на шимпанзетата изглежда се еволюирали повече то нашите след като двете семейства са се разделили преди около 6 млн. години. Резултатите, публикувани от Националната академия на Науките, са в противоречие с общоприетата мъдрост, че човеците са резултат на високо-специализирана селекция доказателства, за която са нашите сравнително големи мозъци, познавателните ни уменията и изправения вървеж. Изследванията показват, че "значително повече гени на шимпанзетата са еволюирали по начин, който е от полза за тях, отколкото в случая с човешките гени".

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Е, те за това мисля да си извадя документ, че съм маймуна и мисля да го докажа!!Remmivs написа:Гените на шимпанзетата изглежда се еволюирали повече то нашите след като двете семейства са се разделили преди около 6 млн. години. Резултатите, публикувани от Националната академия на Науките, са в противоречие с общоприетата мъдрост, че човеците са резултат на високо-специализирана селекция доказателства, за която са нашите сравнително големи мозъци, познавателните ни уменията и изправения вървеж. Изследванията показват, че "значително повече гени на шимпанзетата са еволюирали по начин, който е от полза за тях, отколкото в случая с човешките гени".
Оти гледам у зоопарко как ги ранат и къпат маймуняците...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
А защо си мислиш, че нямат нет? Виж какви са ив зачервени дупенцата от седене пред компютъра. Просто машините са в задните тайни стаички.snowprincess написа:помислихте ли как ще се чувствате по клоните без интернет?caliostro написа:говори за двама
и аз искам
за да ви видим ще трябва да си купуваме билетчета![]()
Remmivs написа:Гените на шимпанзетата изглежда се еволюирали повече то нашите след като двете семейства са се разделили преди около 6 млн. години. Резултатите, публикувани от Националната академия на Науките, са в противоречие с общоприетата мъдрост, че човеците са резултат на високо-специализирана селекция доказателства, за която са нашите сравнително големи мозъци, познавателните ни уменията и изправения вървеж. Изследванията показват, че "значително повече гени на шимпанзетата са еволюирали по начин, който е от полза за тях, отколкото в случая с човешките гени".
хо-хо-хо
аз я помня оная тема, че женските шимпанзета бутали нещата напред.
кой се би в гърдите, че поел нещата после?
признайте, сър, кой точно съсипа така добре тръгналата еволюция и кой е подтискал печелившите гени, м?
ужас некъф се заформя, признавам сиSemiramis написа:хо-хо-хо
аз я помня оная тема, че женските шимпанзета бутали нещата напред.
кой се би в гърдите, че поел нещата после?
признайте, сър, кой точно съсипа така добре тръгналата еволюция и кой е подтискал печелившите гени, м?
напрао гръцка трагедия с датски елементи
ма за да не падна по-гръб ще кажа, че е заради сетивността всичко и това е то
- сър Айвънхоу
супер, ама дай да намерим още двама, за да си цакаме белота на спокойствие.caliostro написа:говори за двама
и аз искам
п.с. ама е по-добре другите да са от женски пол, та да има какво да правим, като ни омръзне белота...
Bella Ciao
Bella Ciao
Бе те шимитата са с много либерални сексуални разбирания да ти кажа. Ама щом няма да е бридж четворката - търсете си мадами.сър Айвънхоу написа:супер, ама дай да намерим още двама, за да си цакаме белота на спокойствие.
п.с. ама е по-добре другите да са от женски пол, та да има какво да правим, като ни омръзне белота...
- сър Айвънхоу
Мен бриджа така и не ме научиха. Ама и съм консервативно шимпанзе... Т.е. предпочитам си женските...Remmivs написа:
Бе те шимитата са с много либерални сексуални разбирания да ти кажа. Ама щом няма да е бридж четворката - търсете си мадами.
Bella Ciao
Bella Ciao