А втория е как се стига до Новотел Пловдив.
Отдавна не сам писала тук. Дори изпитвам неудобство да влизам с толкова прагматично питане. Още снощи се канех да попитам, днес успиах да прегл*тна срама си.
О! Пропуснах!
Здравейте!
аз по втория въпрос...опърничава написа:Не, не си мислете, че не зная как се пише правилно думата в заглавието. Онова, което не зная е как да си намеря кирилицата. Изчезна пущината непнайно как. Това е п*рвия Упрос.
А втория е как се стига до Новотел Пловдив.
Отдавна не сам писала тук. Дори изпитвам неудобство да влизам с толкова прагматично питане. Още снощи се канех да попитам, днес успиах да прегл*тна срама си.
О! Пропуснах!
Здравейте!![]()
Как само ми уцели бозата, пЪрдон, виндоза!maggot написа:По Упрос 1: Надявам се да си на Win XP
Натискаш START бутона, после Settings-Control Panel
Избираш Regional and Language Options, после от папчиците избираш Languages и кликаш на бутона Details. Там си правиш езиците както искаш.
По омоткането нямам равна на себе си. Ще се водя от напътствията на Ния, ако се наложи шъ питам.maggot написа:
По Упрос 2: Не искам да те плаша, ама колкото пъти съм влизала в Пловдив, толкоз пъти съм се губела, а все къмто Новотела ходех. Е няма начин да не се омоткам. Така че, като влезете в града, просто питайте.
Съвсем явно ще пристигам.Semiramis написа:
аз по втория въпрос...
ти тайно ли смят да пристигаш, за да настроя останалите да не ти отговарят на първия
опърничава написа:Съвсем явно ще пристигам.Semiramis написа:
аз по втория въпрос...
ти тайно ли смят да пристигаш, за да настроя останалите да не ти отговарят на първия
Много благодаря!Niya написа:Здрасти!:lol: И аз не съм от честите посетители:-).
За Пловдив - ако идвате от Стара Загора с кола, продължавате само направо, доста дълго време - 5 светофара, след това стигате до тунел и надлез, в ляво остава голяма църква. Вие се кчвате по надлеза, в дясно. Завивате на дясно/не, че там може на другаде/, минавате прословутия Тунел, продължавате направо. Минавате мост на Марица, веднага след моста /пада се срущу Панаира/ завивате наляво и пак само направо.
Супер объркано, ето и карта с автобусни линии. plovdivmap.com/map/index.php?
Успех.
Никак не звучи объркващо!Това да не е заплаха?Semiramis написа:
вече те пуснах за издирване, звъннах тук там ... ако не ни намериш ще те намерим ние
Навън от хотела ли?:blink::shocked:опърничава написа:Това да не е заплаха?Semiramis написа:
вече те пуснах за издирване, звъннах тук там ... ако не ни намериш ще те намерим ние
![]()
![]()
Ще съм там от утре до неделя. Мога да ти оставя телефона си на бележки или пък ти да го оставиш. Няма да имам възможност много да шавам навън.

Нопследък често ми се налага да питам как да стигна до някъде. Получавам най- различни обяснения. Колкото и да са объркващи, в тях има ориентири, които се оказват ценни и ми помагат да намеря търсеното от мен място.frisky lioness написа:
Добре че се ориентираш:-) Чак на мен ми стана объркано:shocked::shy:
Най-доре наистина да питаш:winkw::-)
Да.frisky lioness написа:
Навън от хотела ли?:blink::shocked:
опърничава написа:Това да не е заплаха?Semiramis написа:
![]()
![]()
Ще съм там от утре до неделя. Мога да ти оставя телефона си на бележки или пък ти да го оставиш. Няма да имам възможност много да шавам навън.
С какво ще пътуваш?опърничава написа:Нопследък често ми се налага да питам как да стигна до някъде. Получавам най- различни обяснения. Колкото и да са объркващи, в тях има ориентири, които се оказват ценни и ми помагат да намеря търсеното от мен място.

опърничава написа:
Да.

Голям заплес съм! Ти също вече имаш една.Semiramis написа:
отвори си бележките де
отдавна имаш една
Няма проблем! Ние сме нахални и шъ ти додем на гости в хотела.опърничава написа:Да.frisky lioness написа:
Навън от хотела ли?:blink::shocked:

И на мен ще ми е приятно да се запознаем.[unknown] написа:
Няма проблем! Ние сме нахални и шъ ти додем на гости в хотела.Плюс тва, около него има готини заведенийца. Мдаааа...
Слушай Ния как да стигнеш и не се бой- ще те прати спокойно на Бачково на път към хотела...![]()
![]()
Тва е шегичка.
Ако трябва- ще те ескортираме до там. Само свиркай като заидваш.
Приятно ще ми е да се запознаем. Аз ще се запозная с опърничава колежка, а ти с майнатаунец, хи-хи-хи...