Симпатията е взаимна![unknown] написа:Все пак Грийна щом така е преценил...
Да, това го пропуднах. Кофти. Не си дадох сметка Гриин как се чувства...напоследък все така се случва, че се плюнча или в негова тема или около негово мнение...
Грозна история.esti написа: Държа да ти кажа, че аз също, както знаеш съм против всякакъв вид модераторско присъствие. Мен дори закованите теми за купон ме дразнят - ей, така принципно ме дразнят. Защото са заковани.
Но конкретно за тази тема още, когато Грийн написа, че предпочита темата да потъне и веднага ми светна за какво става дума. Може и чисто по женски и параноично да реагирах с предложението да я изтрием, но както се казва, когато майчиния инстинкт говори принципите мълчат.
Много истина има в думите ти Боев, но аз този път погледнах през очите на родител, не на клубарка.

Не съжалявай.БоЕВ написа:Ести, съжалявам, че нахвърлях всичко това в обръщението си към теб, но съм много ангаже и по-подробни включвания ще мога да си позволя едва в края на седмицата.
Не. Ще го направим в името на благородната цел: правилно религиозно възпитание от първи до четвърти клас.esti написа:А хонорар ще искате ли?Мнемозина написа:После да подаде и другата.esti написа: Обърни сега бузата...не, бе, няма да те шамаросвамДай да те
Ще пренапишем десетте заповеди май заради тебе.
(Калиостро е заразен негавата кожа!)
Абе целувай там и не питай.esti написа:Значи от "целувката на Юда" ще го промените на "целувката на Ести"Мнемозина написа:
Не. Ще го направим в името на благородната цел: правилно религиозно възпитание от първи до четвърти клас.
Ъъъъ...Юда ли беше целувателния? Не съм много в час с религиозните персонажи.
Това ме подсеща, как навремето в ДГ една заместничка беше се изцепила нещо, че ако децата не слушат бог щял да ги накаже.Мнемозина написа: Тия неща ще ги научим после от децата...