Домъчня ми

Все същите
Публикувай отговор
esti

Домъчня ми

Мнение от esti »

за Слави.
Гадно....:(
jazz

Мнение от jazz »

що? ко станало?
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Аз пък не разбрах. Видях мимоходом, че Слави говори нещо си, но нямах възможност да поседна пред ТВ.
esti

Мнение от esti »

Zmeu написа:що? ко станало?
Болен е.
И не знаят от какво.
Проблеми със зрението, които са следствие на един куп страшни болести. Изследват го - някои от болестите са отхвърлени, но.....
Сега не вижда и не може да си води шоуто, нито нищо.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа:
Zmeu написа:що? ко станало?
Болен е.
И не знаят от какво.
Проблеми със зрението, които са следствие на един куп страшни болести. Изследват го - някои от болестите са отхвърлени, но.....
Сега не вижда и не може да си води шоуто, нито нищо.

Лошо и тъжно... Обаче.. може ли жълтите вестници пак да са били по-напред с инфото??? А той даже ги осъди. Дано се оправи, дано не е нищо от ония страхотии, които му вещаеха..

Ести, давай информация, че ние сме в противниковия лагер, демек гледаме Нова:shy:
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Ето какво прочетох по въпроса.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Niya написа: какво прочетох по въпроса.
Някои думи са му преиначени, но в общи линии е така. С едното око почти не вижда от 11 години. Но от една седмица се е влошило и другото. В момента е на пълни изследвания и лекарите отхвърлят една по една възможните причини за това му състояние. (Пича спомена, че вчера са му минали тестовете за спин и сифилис. Интересно какви заглавия ще има в жълтата преса: Слави НЯМА спин и сифилис! :rotfl24:)

Но това не беше толкова важно. Важното е, че се видя, че човекът си е съвсем нормален, а не чудовището, в което се опитват да го превърнат. Някой чул ли е, че Слави постоянно помага на болни деца. Някога хвалил ли се е? (Освен за "Българската коледа" - ама то там си беше съвместно с доста други участници.)

Говори за много други неща и беше дяволски прав!!!! Защото винаги съм харесвал хора, които изповядват нечий или свой "Кодекс на честта" (справка - вж. ника ми! :-) )

Както и да е... интересни неща каза Слави... струваше си единия час, който ми отне...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

сър Айвънхоу написа:
Niya написа: какво прочетох по въпроса.
Някои думи са му преиначени, но в общи линии е така. С едното око почти не вижда от 11 години. Но от една седмица се е влошило и другото. В момента е на пълни изследвания и лекарите отхвърлят една по една възможните причини за това му състояние. (Пича спомена, че вчера са му минали тестовете за спин и сифилис. Интересно какви заглавия ще има в жълтата преса: Слави НЯМА спин и сифилис! :rotfl24:)

Но това не беше толкова важно. Важното е, че се видя, че човекът си е съвсем нормален, а не чудовището, в което се опитват да го превърнат. Някой чул ли е, че Слави постоянно помага на болни деца. Някога хвалил ли се е? (Освен за "Българската коледа" - ама то там си беше съвместно с доста други участници.)

Говори за много други неща и беше дяволски прав!!!! Защото винаги съм харесвал хора, които изповядват нечий или свой "Кодекс на честта" (справка - вж. ника ми! :-) )

Както и да е... интересни неща каза Слави... струваше си единия час, който ми отне...
от някъде не може ли да се дръпне това интервю да го гледамее :?
Аватар
snowprincess

Re: Домъчня ми

Мнение от snowprincess »

и на мен
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

и аз съм шокирана и много ме е яд! не е честно! колкото по-борбен си, толкова повече изпитания изскачат!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

latrevw написа:и аз съм шокирана и много ме е яд! не е честно! колкото по-борбен си, толкова повече изпитания изскачат!
Е, така е. Защото колкото повече си активен, толкова повече стрес и негативни емоции събираш. А 90% от болестите са в резултат на това.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

maggot написа:
latrevw написа:и аз съм шокирана и много ме е яд! не е честно! колкото по-борбен си, толкова повече изпитания изскачат!
Е, така е. Защото колкото повече си активен, толкова повече стрес и негативни емоции събираш. А 90% от болестите са в резултат на това.
да и аз това си помислих, но не ми се вижда справедливо, един вид - т.нар. успех всъщност те наказва и те лиша от всичко, някъде ми се губи връзката; не искам да се съглася, че ако не се напрягаш много-много, ще живееш по-добре
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

преди десетина години бях чула, че е болен от множествена склероза и се чудех как е толкова активен с такава диагноза, знам го от колежка на приятелка, която е лежала в болница заради детето си, болно от същата болест
тогава тя каза, че Слави и един футболист (не му помня името, но той си призна, че е болен) също били в болницата

каквото и да му има, дано да бъде силен и да не се срине предварително
Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

latrevw написа: да и аз това си помислих, но не ми се вижда справедливо, един вид - т.нар. успех всъщност те наказва и те лиша от всичко, някъде ми се губи връзката; не искам да се съглася, че ако не се напрягаш много-много, ще живееш по-добре
Кой е казал, че живота е справедлив? :-)

Иначе за напрягането - знаеш ли колко примери имам около себе си точно в подкрепа на това? Колкото по-малко се напрягаш и го даваш по-леко, толкова ти е по-спокойно и толкова по-малко проблеми (включително здравословни) имаш. Започнеш ли да се впрягаш и да теглиш каруцата сякаш си единственото магаре на света, започват и неприятните изживявания.
Но пък и то зависи какво търси човек, де. Ако търси пари или слава, то тогава трябва да се примири с по-големите негативни емоции, които ще има в сравнение с хората, които просто искат нещата им да на наред.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
inj

Мнение от inj »

esti

Мнение от esti »

сър Айвънхоу написа:Важното е, че се видя, че човекът си е съвсем нормален, а не чудовището, в което се опитват да го превърнат.
Мъжът ми не му е почитател, но снощи и той се загледа в интервюто, дори цигара запали, докато го гледаше.
Накарая каза само "Слави е пич" - никога не съм очаквала моя мъж да изрече подобни думи за Слави и то сериозно.

А аз, като видях, че шоуто започна без обичайната музика и балет се втрещих - нещо е станало - това си помислих.
След това и физиономията на Росен и на мястото на публиката беше целия екип.....абе помислих, че е умрял.
Не съм си представяла, че ще седя в такова напрежение, докато разбера, какво всъщност му има - очаквах нещо страшно.
Много, наистина много ми домъчня за него.
esti

Мнение от esti »

snowprincess написа:преди десетина години бях чула, че е болен от множествена склероза и се чудех как е толкова активен с такава диагноза, знам го от колежка на приятелка, която е лежала в болница заради детето си, болно от същата болест
тогава тя каза, че Слави и един футболист (не му помня името, но той си призна, че е болен) също били в болницата

каквото и да му има, дано да бъде силен и да не се срине предварително
МС още тогава е отхвърлено, като диагноза.
Но и аз си спомням, какви слухове, какво чудо беше....
И винаги съм си мислила, ако наистина е толкова болен, наркоман и кво ли не още, как толкова години успява да живее на такива обороти и то пред очите на всички.
Абе, както Росен каза: "Мечтата на жълтата преса се сбъдна - ти (Слави) си на системи!"

ПП Футболиста мисля, че е Ивайло Йорданов.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

inj написа:Ето интервюто

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1034679
Много тъжно :(

П.П. А продължението?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Изчетох гоо....
Тъжно е наистина, но има много истинии.
Това е и моята философия на моменти.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

bibilyana написа:
За съжаление не можах да го запиша...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

И на мен ми е мъчно за Слави, макар че напоследък не го гледах.
Подкрепям мнението на Магот. Човек никога не трябва да взема себе си нещата толкова насериозно. Неприятно ми е да го кажа, но Слави сам е допринесъл за състоянието си. Но той е истински боец и ще му стискам палци.
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сър Айвънхоу написа:
bibilyana написа:
има цялото предаване в арената
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

latrevw написа:
сър Айвънхоу написа:
bibilyana написа:
Пусни го тук моля, щото в арената нямам регистрация, а и нямам намерение да си правя.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа: има цялото предаване в арената
Уф, след като изчетох интервюто не ми се гледа..
Има някаква кармична обреченост в ситуацията, усещане за провокирано зло...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

всичко което пишеше дълго време жълтата преса се оказа вярно!

живота понякога си прави такива ....
цената на успеха понякога е доста шибана
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:
ми не може да си в устата на хората нон стоп и да не хапнеш дръвцето.
тарикатите се отеглят и се покриват. другите остават да брулят крушата в опит да надхитрят судбата. гледката е винаги една - жалка и будеща съжаление.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

[unknown] написа:
latrevw написа:
сър Айвънхоу написа:
bibilyana написа:
Пусни го тук моля, щото в арената нямам регистрация, а и нямам намерение да си правя.
излезе във фокус интервюто.
не прочетох нищо ново.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

[unknown] написа: Пусни го тук моля, щото в арената нямам регистрация, а и нямам намерение да си правя.
Wishes каза, че го тегли, като го изтегли ще го пуснем

аз четох само интервюто във фокус, което всъщност е написано точно както е пуснат разговора снощи
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

4avdar4e написа:
Росен Петров задаваше въпросите като за последно. (как ме дразни този човек!!! кой го е излъгал, че може да води шоу и става за телевизията)
Слави по същия начин съветваше как да продължат с предаването, как се гордее с екипа си, че са професионалисти и могат да се справят без него.
Интервюто беше тежко.
Изображение
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Абе нещо не мога да го намеря в арената, явно нещо бъркам аз
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Баси
:shocked:
Пич е, верно
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

вероятно истината е още по шибана
четох два пъти интервюто и нещо не се връзва.
спестяват ни някои неща и са м/у редовете като че ли сме хванати в гората и не знаеме да четеме диагнози
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

caliostro написа:
ми не може да си в устата на хората нон стоп и да не хапнеш дръвцето.
тарикатите се отеглят и се покриват. другите остават да брулят крушата в опит да надхитрят судбата. гледката е винаги една - жалка и будеща съжаление.[/quote]

"усещане за провокирано зло" - и мен ме споходи подобно усещане, но после си помислих, че просто писаниците на жълтата преса преди не са били без основа

калиостро, защо пък да трябва да хапнеш дръвцето? не го разбирам аз това
излиза, че е лошо да си известен и "успял" (кой както си го разбира)? не че това трябва да е цел, но след като е станало, трябва да има наказание ли
esti

Мнение от esti »

snowprincess написа: Росен Петров задаваше въпросите като за последно. (как ме дразни този човек!!! кой го е излъгал, че може да води шоу и става за телевизията)
Слави по същия начин съветваше как да продължат с предаването, как се гордее с екипа си, че са професионалисти и могат да се справят без него.
Интервюто беше тежко.
И накрая как свърши само....
На черен фон вървят финалните надписи и звучи "Ние сме лошите в страшния филм".
Сноу, той наистина се прощаваше с екипа...или по-скоро с работата си, която е вършил досега.
Имам усещането, че може би няма да се възстанови до степен да се върне отново на тази работа и на тези обороти.
Дано да греша.
Абе важното е да си оправи здравето, а шоу моу....
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

умните успели така устройват схемата че да си разделят и славата и парите и плюсове и негативи и всичко.
и дори и да ги няма схемата да си работи.
esti

Мнение от esti »

caliostro написа:вероятно истината е още по шибана
четох два пъти интервюто и нещо не се връзва.
спестяват ни някои неща и са м/у редовете като че ли сме хванати в гората и не знаеме да четеме диагнози
Кажи, какво видя между редовете?
Ти разбираш....
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Домъчня ми

Мнение от bead_ »

човек на път да изгуби зрението си развива други сетива. интервюто е някак преминаващо ежедневното общуване и граничещо с героичното. но тъй като дълго време съм приемала слави като част от тв шоу сега ми е малко трудно да го възприема веднага в дълбочина и пълнота. особено ми хареса това

"неуважението е лукс, който не мога да си позволя"
just perfect
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

esti написа:
snowprincess написа: Росен Петров задаваше въпросите като за последно. (как ме дразни този човек!!! кой го е излъгал, че може да води шоу и става за телевизията)
Интервюто беше тежко.
И накрая как свърши само....
На черен фон вървят финалните надписи и звучи "Ние сме лошите в страшния филм".
Сноу, той наистина се прощаваше с екипа...или по-скоро с работата си, която е вършил досега.
Имам усещането, че може би няма да се възстанови до степен да се върне отново на тази работа и на тези обороти.
Дано да греша.
Абе важното е да си оправи здравето, а шоу моу....
съжалявам че не съм гледал по тв
но това което каза сега....
не грешиш ....
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа: той стана известен и успя въпреки, че не вижда с едното око
да води шоу, да живее все едно нищо му няма и да крие това толкова години
евала му

Слави е воин!
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа: излиза, че е лошо да си известен и "успял" (кой както си го разбира)? не че това трябва да е цел, но след като е станало, трябва да има наказание ли
Аз вярвам в концентрацията на енергии и в ефекта на огледалото. Както каза и Калиостро (откак прочетох тая тема, все за него и за мнението му за жълтата преса си мисля..) не може да си в устата на всички, да те рязвяват като знаме, но и като парцал, и това да не натрупа негативни енергии. Има и друго - Слави е известен работохолик и цербер в работата. Няма начин да си постоянно на 100% и да останеш здрав. Въпреки фитнеса, отказването от цигарите и алкохола...

Къф е извода: носете си новите дрехи, момчета...
Публикувай отговор