Към фото любителите - едно въпросче
Към фото любителите - едно въпросче
Какво ще кажете за тоя апарат:
PANASONIC DMC-FZ7EG-S
Струва ли си парите - 600 левчета?
PANASONIC DMC-FZ7EG-S
Re: Към фото любителите - едно въпросче
inj написа:Какво ще кажете за тоя апарат:
PANASONIC DMC-FZ7EG-S
Този ли е?
Ако - да!
Амиииииииии, ски ся, трябва да има баланс! (между изтока и запада)inj написа:Амиии:blum::blum::blum:
Затва кат отиваш да го купуваш, (нали ще ме уведомиш за точната дата
ще си дотъЙтря косматия ***ник до Варна,
ще те издебна да влезеш в колата след като си сдобил техниката,
ще пресека неправилно пред теб,
ще ме бутнеш,
ще те съдя и ти ще ме компенсираш за щетите! (Познай с кво!???)
Тъй че кат го купуваш не бързайте да попълвате гаранционната карта!
- Глас в пустиня
Два часа преди да го купиш, искаш мнение от пишещите тук?!inj написа:Какво ще кажете за тоя апарат:
PANASONIC DMC-FZ7EG-S
Сигурно, за да ти кажем "Честито"...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Няма нужда да се заяждаме, нали[unknown] написа:Два часа преди да го купиш, искаш мнение от пишещите тук?!inj написа:Какво ще кажете за тоя апарат:
PANASONIC DMC-FZ7EG-S
Сигурно, за да ти кажем "Честито"...
Всъщност въобще не бяха два часа и всъщност аз настоях да се пусне темата, въпреки,че бяхме решили - може пък някой да каже нещо ценно, което не сме чували и чели. Вероятността да го купим същия ден беше минимална, но ето че така стана...
Няма нужда да ни казваш честито
Не се заяждам. Само констатирам какво впечатление ми направи темата. Сигурно и на други е направила същото впечатление, но не са го казали. Разликата е, че аз го казах. Или може би трябваше да си замълча... Това ли предпочиташ?bibilyana написа:
Няма нужда да се заяждаме, нали
Всъщност въобще не бяха два часа и всъщност аз настоях да се пусне темата, въпреки,че бяхме решили - може пък някой да каже нещо ценно, което не сме чували и чели. Вероятността да го купим същия ден беше минимална, но ето че така стана...
Няма нужда да ни казваш честито
Добро утро и на теб!

Доброо утроо и на теб и на всички, които са станали по това време в неделя 
Аз искам да питам, някой от по-знаещите за всякакви неща свързани с подобна техника....в момента още го гледам като полезно изкопаемо и чета инструкции - което принципно много не обичам. Та ако някой може да каже някакви хинтове за решаване на тоз казус има една почерпка от мен:-)
Аз искам да питам, някой от по-знаещите за всякакви неща свързани с подобна техника....в момента още го гледам като полезно изкопаемо и чета инструкции - което принципно много не обичам. Та ако някой може да каже някакви хинтове за решаване на тоз казус има една почерпка от мен:-)
И аз не се заяждам, но не съм си помислила нещо подобно. Не че е важно какво не съм си помислила, нито пък защитавам някого, но пък трябва ли и аз да си замълча.[unknown] написа: Не се заяждам. Само констатирам какво впечатление ми направи темата. Сигурно и на други е направила същото впечатление, но не са го казали. Разликата е, че аз го казах. Или може би трябваше да си замълча... Това ли предпочиташ?
Мноо пхростУ!bibilyana написа:...една почерпка от мен:-)
Отпред има обектив,
по средата електроника
отзад визьор!
Теб те интересува да видиш нещо интересно, да го вкараш в обектива, да го наместиш през визьора, а чрез електрониката да го споделиш с нас!
Без ПШУ няма да минете тоя клас!
Ай - честито!
Амии да покажа първите и съвсем неуверени опити

това е първи опит за снимане на нощни снимки - всъщност това е нашта кучка изпльоскала се на спалнята и удивителното е, че няма никаква светлина, но все пак някакви снимка стана
сега чакам да се качат дневните и ще ги покажа
ето това са фрагмени от цъфналото ми цвеке . много му се радвам

btw някой може ли да ме светне как тук мога да ги пускам да изглеждат по-малки, а като цъкнеш да излиза оригиналния размер
за сега толкоз - сега обмисляме къде да идем хем да разходим кучката, хем да пробваме новото фото на външни снимки, дали на плажа или на побити камъни или на морската - още не сме решили ама после ще покажа

това е първи опит за снимане на нощни снимки - всъщност това е нашта кучка изпльоскала се на спалнята и удивителното е, че няма никаква светлина, но все пак някакви снимка стана
сега чакам да се качат дневните и ще ги покажа
ето това са фрагмени от цъфналото ми цвеке . много му се радвам

btw някой може ли да ме светне как тук мога да ги пускам да изглеждат по-малки, а като цъкнеш да излиза оригиналния размер
за сега толкоз - сега обмисляме къде да идем хем да разходим кучката, хем да пробваме новото фото на външни снимки, дали на плажа или на побити камъни или на морската - още не сме решили ама после ще покажа
- snowprincess
и аз не съм си помислила нещо подобно, още повече, че пуснах подобна тема за тивиvyara написа:И аз не се заяждам, но не съм си помислила нещо подобно. Не че е важно какво не съм си помислила, нито пък защитавам някого, но пък трябва ли и аз да си замълча.[unknown] написа: Не се заяждам. Само констатирам какво впечатление ми направи темата. Сигурно и на други е направила същото впечатление, но не са го казали. Разликата е, че аз го казах. Или може би трябваше да си замълча... Това ли предпочиташ?:blum:
имаме нужда от фотоапарат и ако наистина е хубав този, ще отидем да го видим и да си го купим

- Глас в пустиня
Хайде сега се изредете тук целият клуб, за да напишете какво сте си помислили...snowprincess написа:и аз не съм си помислила нещо подобно, още повече, че пуснах подобна тема за тивиvyara написа:И аз не се заяждам, но не съм си помислила нещо подобно. Не че е важно какво не съм си помислила, нито пък защитавам някого, но пък трябва ли и аз да си замълча.[unknown] написа: Не се заяждам. Само констатирам какво впечатление ми направи темата. Сигурно и на други е направила същото впечатление, но не са го казали. Разликата е, че аз го казах. Или може би трябваше да си замълча... Това ли предпочиташ?:blum:
имаме нужда от фотоапарат и ако наистина е хубав този, ще отидем да го видим и да си го купим

Благодаря ти Боев,БоЕВ написа:Аз снимам със същата марка, с тая разлика, че имам ръчен фокус и слот за външна светкавица. Всичко друго е еднакво, ако имаш питанки насреща съм.
на мен за сегаа това е неразгадаемо чудо на техниката, вероятно върпосите скоро ще започват да се избистрят - след като изчета инструкцията
- snowprincess
аз не разбрах защо ти рипна (какво те подразни), щото тук всеки се хвали с нещо, което е купил/направил или пита кво да избере
и като има някаква подобна тема, всеки се включва кой с "честито", кой с "аз предпочитам друга марка", кой си прави сметката дали да направи същата покупка...
и като има някаква подобна тема, всеки се включва кой с "честито", кой с "аз предпочитам друга марка", кой си прави сметката дали да направи същата покупка...

Коментирал съм това което съм прочел, по начина по който съм го приел. Какво по- точно тук не ти е ясно?!snowprincess написа:аз не разбрах защо ти рипна (какво те подразни), щото тук всеки се хвали с нещо, което е купил/направил или пита кво да избере

Явно днеска си станал поне 2 пъти с гъза нагоре. Никой не е искал да се хвали. Просто исках мнение, защото бях на косъм да се откажа от този апарат, защото нямах много информация за него. Ако имаш нещо против мен или жена ми, го кажи направо, а не се заяждай. Ако съм нежелан с темите си и писането тук, няма проблем, спирам да пиша.[unknown] написа:Коментирал съм това което съм прочел, по начина по който съм го приел. Какво по- точно тук не ти е ясно?!snowprincess написа:аз не разбрах защо ти рипна (какво те подразни), щото тук всеки се хвали с нещо, което е купил/направил или пита кво да избере
НАЗДРАВЕ
Не, не съм станал с гъза нагоре. Денят ми е много хубав и приятно прекаран.inj написа:
Явно днеска си станал поне 2 пъти с гъза нагоре. Никой не е искал да се хвали.
Не си искал да се хвалиш, но така прозвуча. И аз така го приех.
Аз казвам нещата направо! Нима не е явно това? Не съм лицемер и не спестявам мнението си. Би трябвало да си доволен на откровенно мнение. Аз поне се радвам когато прочета такова.Просто исках мнение, защото бях на косъм да се откажа от този апарат, защото нямах много информация за него. Ако имаш нещо против мен или жена ми, го кажи направо, а не се заяждай.
Най- малкото аз ще ти кажа дали да пишеш тук или не. Пиши колкото си искаш, а аз ще запазя правото си да коментирам писаното както сметна за добре. И не го приемай като заяждане. Това е просто моето мнение. Аз съм такъв- пиша това, което мисля. Ако се заям с теб- ще го разбереш. Сега не е така.Ако съм нежелан с темите си и писането тук, няма проблем, спирам да пиша.
НАЗДРАВЕ
Наздраве!

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня