Е, тоя път закъсах... Heeeeelp!!!

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Е, тоя път закъсах... Heeeeelp!!!

Мнение от сър Айвънхоу »

След концерта на Ричи в НДК-то реших да си прослушам "Black night" на компа си. Преди време си бях свалил "дискографията" на Deep Purple (поне така си мислех). А се оказа, че липсва точно една от любимите ми песни: Black night!!!! :crying:

Егати пропуска. Теглих като изоглавен без да гледам и сега установявам, че липсва една от върховните песни...
Та... някой може ли да ми помогне с едно линкче към добре конвертирана "Black night" на Deep Purple????

П.С. Сега прослушвам "дискоргафията" за други пропуски... дано да няма други... :shy:

П.П.С. Така и така се моля за помощ... А едно-две линкчета към дискографии на: Гънс, Аеросмит, Скорпионс и Кис???
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Е, тоя път закъсах... Heeeeelp!!!

Мнение от Ън »

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

[unknown] написа:Наздраве, друже!
И малко по- дълга версия.

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

[unknown] написа:Наздраве, друже![/url]
Наздраве, приятелю!!! Благодаря ти, най-горещо!
:beer: :friends: :drink: :metal: :lovekiss: :flowers: :beer: :drink: :friends:
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

:beer: :friends:

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Ако знаеш как ми изкара акъла.. Реших, че кой знае какво се е случило :shocked:

Ама гледам, урЕдил си се вече :winkw:

Пък и аз покрай теб :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

4avdar4e написа:Ако знаеш как ми изкара акъла.. Реших, че кой знае какво се е случило :shocked:

Ама гледам, урЕдил си се вече :winkw:

Пък и аз покрай теб :grin:
За теб незнам, ама за мен това си е на живот и смърт!!
Навремето имах едно куфарче с касети. Всичките докарани от "разглагащия се Запад"... Една колекцийка, на която можеше и Тома Спространов да ми завиди... Ама ... явно някой здраво ми завидя, защото... ами... таковата... откраднаха ми куфарчето... (Само за справка - вътре имаше касета с запис на "Jesus Criest Superstar", ама на бродуейската версия с Ян Гилън, също така и знаменитата реч на Роналд Рейгън, в която обявяваше СССР за "Империя на Злото" и куп други такива "библиографски рядкости".)
Е, как човек да не стане ревностен към фонотеката си???
Bella Ciao
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

сър Айвънхоу написа: Навремето имах едно куфарче с касети. Всичките докарани от "разглагащия се Запад"... Една колекцийка, на която можеше и Тома Спространов да ми завиди... Ама ... явно някой здраво ми завидя, защото... ами... таковата... откраднаха ми куфарчето...
Хъм, и Зв. има едно такова черно куфарче, специално за касети, с музика от време оно. Дън ти е откраднал твойта колекция?? :huhthink: :winkw:
Ама на част от тези касети много старателно един ден беше развита лентата от големия наследник, та така, забавление беше паднало..
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

4avdar4e написа:
Хъм, и Зв. има едно такова черно куфарче, специално за касети, с музика от време оно. Дън ти е откраднал твойта колекция?? :huhthink: :winkw:
Ама на част от тези касети много старателно един ден беше развита лентата от големия наследник, та така, забавление беше паднало..
Не може един толкова готин човек да направи такава поразия! Не и Звеневия!!!

А на големия наследник... какво да кажа... аз навремето "поправих" всички фотоапарати на баща ми... Едвам ги поправи после човека. И то не всичките... Разбирам го детето...
Bella Ciao
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

сър Айвънхоу написа: А на големия наследник... какво да кажа... аз навремето "поправих" всички фотоапарати на баща ми... Едвам ги поправи после човека. И то не всичките... Разбирам го детето...
Това е патент на всички момчетии. Моето малкото е такъв кротушко, но всички разбичкосва от сега. Няма количка, която да не е изкормил.:grin:
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа: Това е патент на всички момчетии. Моето малкото е такъв кротушко, но всички разбичкосва от сега. Няма количка, която да не е изкормил.:grin:
Мила моя Вяра в Бъдещето, аз навремето отворих едно радио, за да видя кой пее и говори вътре... :grin::rotfl24:
Bella Ciao
Публикувай отговор