сър Айвънхоу написа: Хехе... Днес ме избива яно на вицове:
В тая връзка се сетих:
Въпрос: Колко вицове за полицаи има?
Отговор: Нито един. Всичко е истина!
Днес - представяте ли си - ДНЕС го избива на вицове!
Съре, кой пълни онази другата тема?
Що, бре? Пречи ли?Мнемозина написа:
Днес - представяте ли си - ДНЕС го избива на вицове!
Съре, кой пълни онази другата тема?
Ще се закача тукkapincho написа:Какво да ти кажа, Верче. Понякога, четейки ме засърбява езикът ... пръстите, де, ама не съм аз много за форуми - прекалено съм емоционален. А и, без да ви четкам, тук нивото е много високо (то затова и само тук чета вече). Някой казал нещо, ама атака го казал, че аз каквото и да напиша след него, като мучене ми звучи. Или някой път река да напиша нещо, ама се поспра да го поодялкам от чеповете. Докато аз си дялкам с теслата, гледам друг вече с длетото фини фино изрисувал МОИТЕ мисли. Ха, върви се обаждай след това. Даже едно "браво" не ми иде да добавя, щото човекът като сложил точката, след нея само можеш да си угасиш писито.vyara написа:Капинчо бе, пиши по-често бе. Недей само да четеш. То всичко е казано милиони пъти и преди нас, но все пак...
Радвам се, че си тук.
Едно време така бях на дискотеките. Гледам другите как танцуват, радвам им се, събирам кураж и като пристъпя към дансинга ... "Това беше всичко за тази вечер ..."
Бъди активен!kapincho написа: Не ме насъсквай Semiramis, че на мен ми е слаб ангелът. Ще взема наистина да пропиша, а аз като започна, трудно се удържам. Това, дето тук се вмествам в рамките на един екран го постигам с върховни усилия на волята.
Апропо, ти онази градинарката Семирамида ли си или амазонката, дето я декапитирали, да прощаваш?:roll:
4avdar4e написа:Боже, тая глупост пък сега каква е??? Що ли на мен "активен" ми навява едни такива асоциации....pocti_bezobidna написа:
Бъди активен!
Както апелира кампанията на едно министерство.Малко леви, да ги наречем
Green Light написа:Хора, аз до сега си мислех че тая тема е антипод на Небивалиците "Странните игри на съдбата" на "инж". Поредно доказателство, че тук теми НЕ БИВА ДА СЕ ПРОПУСКАТ. Чавдарче, направо ме остави без думи.
Оня ден разправях на Бейби, че в библиотеката ни е квинтесенцията на световната литература- подобаващо съм наказан. После Капинчо ме доразстреля с ония 400 тома непартийна литература. Отивам на Славейков!
Впрочем ти си виновна! Глей, кво различно Чавдарче!?
Ама не може така - слагайте някаква отбелязка на такива теми, ми можеше да я пропусна, егати. Спи ли персонала? За кво ви плащаме, алоу?
kapincho написа: Не ме насъсквай Semiramis, че на мен ми е слаб ангелът. Ще взема наистина да пропиша, а аз като започна, трудно се удържам. Това, дето тук се вмествам в рамките на един екран го постигам с върховни усилия на волята.
Апропо, ти онази градинарката Семирамида ли си или амазонката, дето я декапитирали, да прощаваш?:roll:
...kapincho написа: В един от дневниците си, този същия мой прадядо, за когото споменах по-напред, е написал преди 60 години: "Ще ме попита някой "Защо ги дращиш тези работи, кой ще ги чете?" - е все някой ще ги прочете." Когато 60 години по-късно прочетох този ред се просълзих. Ето, сбъднало се е предсказанието на прадядо ми - въпреки, че него и децата му отдавна ги няма, въпреки, че тези тетрадки са били крити с години, въпреки, че къщата му беше продадена от внуците му заедно със семейните албуми, въпреки, че тази същата къща беше срината със земята от земетресението в Стражица, дворът заравнен и само един орех в единия ъгъл и кладенецът в другия, показват къде е бил. И пак, тази тетрадка е била извадена от руивните от съвсем чужд човек, запазена 20 години без всякаква логика, потърсена от мен без всякаква надежда и подарена ми от същите тези чужди хора, за да прочета точно това изречение ....