родео с говеда
родео с говеда
някой гледа ли го това?
защото ми допада и се интересувам къде и кога вървят тези състезания за да може да се гледат?
защото ми допада и се интересувам къде и кога вървят тези състезания за да може да се гледат?
Re: родео с говеда
Не гледам родео.caliostro написа:някой гледа ли го това?
Понякога обаче гледам кеч.
Оная вечер гледах малко - Гробаря стана шампион, а Ледения беше съдия на един от мачовете и естествено по едно време понатупа състезателите.
В родеото кръвчицата си е истинска, така е.caliostro написа:и кеч става.
но родеото с говеда е по добро защото трудно говедото е статист
А аз на кеча, затова му се кефя - като балетна постановка е. Има си сценарий, има си отработени движения, музиката е прилежно подбрана, декора също. И винаги се знае, че умиращия лебед, не умира наистина.
- snowprincess
не мога да повярвам, че гледаш кеч:lol:esti написа:Не гледам родео.caliostro написа:някой гледа ли го това?
Понякога обаче гледам кеч.
Оная вечер гледах малко - Гробаря стана шампион, а Ледения беше съдия на един от мачовете и естествено по едно време понатупа състезателите.
на мен ми идва в повече, когато има агресия и насилие
интересното е, че записах голямата си принцеса на киокошин (карате), а малката на художествена гимнастика, защото искам да развият точно определени качества, които им липсват:-)

Що бе, гледам.snowprincess написа: не мога да повярвам, че гледаш кеч:lol:
на мен ми идва в повече, когато има агресия и насилие
интересното е, че записах голямата си принцеса на киокошин (карате), а малката на художествена гимнастика, защото искам да развият точно определени качества, които им липсват:-)
Рядко наистина, но гледам.
Като сапунка е.
А насилието не ми идва в повече там, защото освен че наистина рядко гледам, някак си не го приемам и на сериозно.
както не ме разплаква това, че Изабела е бременна, така и не ме разстройва, когато някой прави гръбнакотрошач, 5 звездно жабешко цамбурване или зашеметител.
Е, не мога да гледам повече от 10-15 минути де - омръзва ми.
Пък и както съм казвала вече, при мен се забелязват доста мъжки черти. По едно време и кик бокс тренирах при една страхотна мацка (с мускулатура на която доста мъже биха завидяли), но за съжаление военния дълг я призова на друго място и прекратихме тернировките.
- snowprincess
Мъжовете по принцип се плашат от жените - няма значение, дали са боксьорки или просто без гащи.snowprincess написа:сега уплаши мъжовете с този кик бокс![]()
Край...намразиха ме.
- snowprincess
съгласих се веднага, че мъжете са нежни и плашливи съществаesti написа:Мъжовете по принцип се плашат от жените - няма значение, дали са боксьорки или просто без гащи.snowprincess написа:сега уплаши мъжовете с този кик бокс![]()
:blum:
Край...намразиха ме.
понякога си ми в кръвната група (ама аз съм скрита лимонка и не мож го разбра)

А ти на мен често си ми в кръвната група, но аз гърмя на поразия и често това заблуждава, та в тоя смисъл и ти не мож го разбра.snowprincess написа:съгласих се веднага, че мъжете са нежни и плашливи съществаesti написа:Мъжовете по принцип се плашат от жените - няма значение, дали са боксьорки или просто без гащи.snowprincess написа:сега уплаши мъжовете с този кик бокс![]()
Край...намразиха ме.
Уф...пускам го така, но ще ми трябва време, за да си се разбера и аз.
caliostro написа:някой гледа ли го това?
е тука мога да си заложа главата, че всъщност има подтекст
дай повода дееееееееееее
ПП
ко искаш т.е
Ести,esti написа:Мъжовете по принцип се плашат от жените - няма значение, дали са боксьорки или просто без гащи.snowprincess написа:сега уплаши мъжовете с този кик бокс![]()
Край...намразиха ме.
досега не съм видяла мъж да се уплаши от жена без гащи....ще знаеш...
мъжОве,вий кво ще кажете....
doktorka написа:Ести,esti написа:Мъжовете по принцип се плашат от жените - няма значение, дали са боксьорки или просто без гащи.snowprincess написа:сега уплаши мъжовете с този кик бокс![]()
Край...намразиха ме.
мъжОве,вий кво ще кажете....:blum::blum:
най-после се оправи тая тема
аз да кажа като Ести ...
- snowprincess
разбрахме се от половин думаesti написа:А ти на мен често си ми в кръвната група, но аз гърмя на поразия и често това заблуждава, та в тоя смисъл и ти не мож го разбра.snowprincess написа:съгласих се веднага, че мъжете са нежни и плашливи съществаesti написа:Мъжовете по принцип се плашат от жените - няма значение, дали са боксьорки или просто без гащи.snowprincess написа:сега уплаши мъжовете с този кик бокс![]()
Край...намразиха ме.
Уф...пускам го така, но ще ми трябва време, за да си се разбера и аз.

- snowprincess
ей на, уплашиха се и не отговарятdoktorka написа:Ести,esti написа:Мъжовете по принцип се плашат от жените - няма значение, дали са боксьорки или просто без гащи.snowprincess написа:сега уплаши мъжовете с този кик бокс![]()
Край...намразиха ме.
мъжОве,вий кво ще кажете....:blum::blum:
стряскат се и още как!!!
и като им се обясняваш, и като видят нещо случайно
има едно предаване "без думи", преди време даваха една мадама във фитнес зала как сяда на един от уредите, срещу мъж и... "прас", потничето се скъсва и излизат едни голеееееми очи, стой та гледай кви реакции имаха мъжете

Тя тая работа с говорене ако ставаше, да говорят, ама....snowprincess написа: ей на, уплашиха се и не отговарят![]()