Set написа:Тъкмо и аз си отгледах катинарчето на един месец
един познат викаше:[unknown] написа: Е, убаво де, айде от мен да мине.... Ама аз съм с брада и мустаци... После да няма туй- унуй... Боцкаше ми и т.н.:
"всеки полов има окосмяване"
Кой е плагиат, бе... Аз съм с катинарче от 10 години.поручик Ржевски написа:Плагиатори ниедни! :)Set написа:[unknown] написа:Е, убаво де, айде от мен да мине.... Ама аз съм с брада и мустаци... После да няма туй- унуй... Боцкаше ми и т.н.Set написа:[unknown] написа: Теб няма да те целувам, бе...![]()
Няма ли???![]()
:
Тъкмо и аз си отгледах катинарчето на един месец![]()
![]()
И аз ти изпратих снимки на мейла.Dark написа: ще пратя снимка на мейла ти
Правилно и логично. И все пак понякога има някои простотии (примерно за мен е някой да решава дали, кога и какво да пиша), които помагат да се прелее чашата на неписането и некоментирането им. Май и при тебе понякога чашата прелива - нали?[unknown] написа:Ето как аз виждам нещата:
Ситуация в реала- въри с/у мен човек, който ми е адски антипатичен...
Първи тип реакция-
Като се приближим достатъчно, всеки отстъпва леко встрани, подминаваме се, най- много да се озъбим един на друг и след две секунди всеки е забравил за съществуването на другия.
Втори тип реакция-
Никой не отстъпва встрани при което следва сблъсък като козлетата на моста, обиди, закани, юмруци, ритници и става едно гадно меле...
Да се опитаме да се разминаваме с хората, които са ни антипатични.
Тоест- спираме всякакво общуване с тях. Придържаме се към прости принципи:
- Не ги коментираме
- Не отговаряме на техни постинги
- Не пишем в техни теми
Вярно, че мястото е малко, но ако се придържаме към тези три принципа, всичко ще е ОК.
В противен случай ще стане доста гадно тук. Аз също едвам се сдържам да не кажа някой неща на хора от които откровенно ми се повдига, но все пак СЕ СДЪРЖАМ!
Само за мирно съвместно съществуване призовавам. Само за това. 8)ELBI написа:
Все пак е готин призив за мир и всеобща любов 8)
Ех, ъноун... Вече виждах призива за избор на най-готина моделка/любовчийка и 3 анкетки за "Може ли да се обичаме всичките, или се налага да правим пържени картофки всяка вечер?"[unknown] написа:Само за мирно съвместно съществуване призовавам. Само за това. 8)ELBI написа:
Все пак е готин призив за мир и всеобща любов 8)
Чак пък всеобща любов, хе хе...![]()
Аре, нема нужда... 8)
Споко, няма вероятност да се слепнеш.Dark написа:ПП / за мен може ли чаша вода на подносче? м? много захарно станало, трябва да внимавам да не се слепна с екранаesti написа:...
Май апелът на Незнайни остава нечут.esti написа:
Споко, няма вероятност да се слепнеш.
Такива работи, като сладникави извинения към невинни свидетели на които им се е скапало настроението, заради просташки циркове не са за теб.
Ти си над тези неща.
Е...аз, като "мърша" мога да се извиня.
И го правя.