Не е това, което си мислите
Не е това, което си мислите
В смисъл, това не е нова тема пусната от мен.
Не, бе, от мен е пусната, но не е нова тема.
Да ама..(замислям се)...след като съм я пуснала, как тогава не е нова тема.
Уф, сложен казус.
Така е, живота е сложен и несправедлив!
А ние все търсим начин да го прецакаме.
Не живота, несправедливото да прецакаме.
Ето сега и аз имам много работа, обаче още по много ми се спи.
Как се прецаква тази несправедливост, а?
Ми как...
Драскам си тук, колкото да не заспя.
Работата да си гледа работата!
Ще я прецакам тази несправедливост.
Без коз!
Да, да - всичко коз!
Вдигам на мушмули, ама прецаквам асаците.
Е ся някой ако викне една контра.....
ПП. Някой тук трие ли глупостите?
Че да му създам малко работа...
Уф, сложен казус.
Ми как...
Без коз!
Да, да - всичко коз!
Абе днес всички май сме заспали курабии.vyara написа:Ести, сън ли сънуваш, сестро?
Ми разбира се, че не пускаш нова тема. Ся кат се събудиш, ша видиш кви си ги бълнувала.
ПП Уф и аз дремя. Има един лаф "...като мисирка на бобено зърно"
Или обратното - всички са толкова будни, енергични, работещи и липсващи, че тук сме останали само заспите.
- сър Айвънхоу
Re: Не е това, което си мислите
Крайно време е да спреш това, което пиеш на обяд (алкохол ли е, лекарства ли)...esti написа:В смисъл, това не е нова тема пусната от мен.
Уф, сложен казус.
Ми как...
Без коз!
Да, да - всичко коз!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Там е работата, че аз алкохол не пия, а ако пиех лекарства нямаше да ги пиша такива...сър Айвънхоу написа:Крайно време е да спреш това, което пиеш на обяд (алкохол ли е, лекарства ли)...
Проблема при мен изглежда е доста по-сложен...мдааа..не е това което си мислите.
- сър Айвънхоу
Е, тогава просто... нямам думи!esti написа: Там е работата, че аз алкохол не пия, а ако пиех лекарства нямаше да ги пиша такива...
Проблема при мен изглежда е доста по-сложен...мдааа..не е това което си мислите.
Искрено започвам да те съжалявам!
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Е, тогава просто... нямам думи!esti написа: Там е работата, че аз алкохол не пия, а ако пиех лекарства нямаше да ги пиша такива...
вас на съчувствие не ви ли учат
esti написа:Абе днес всички май сме заспали курабии.vyara написа:Ести, сън ли сънуваш, сестро?
Ми разбира се, че не пускаш нова тема. Ся кат се събудиш, ша видиш кви си ги бълнувала.
ПП Уф и аз дремя. Има един лаф "...като мисирка на бобено зърно"
Или обратното - всички са толкова будни, енергични, работещи и липсващи, че тук сме останали само заспите.
не знам кое е
аз днес свърших толкова много работа, че и не вярвам даже
по-лошото е, че от снощи съм така - ни сън, ни умора ... в 2 ч бях свежа като на 18 и си станах супер тая сутрин
не че само това е нормално, но леко така се ..замислям..
- сър Айвънхоу
Тц! Какво е това "съчувствие"???Semiramis написа:
вас на съчувствие не ви ли учат
Bella Ciao
Bella Ciao
ааа може би точноо там е проблема - хайде почвай да пиеш....esti написа:Там е работата, че аз алкохол не пия, а ако пиех лекарства нямаше да ги пиша такива...сър Айвънхоу написа:Крайно време е да спреш това, което пиеш на обяд (алкохол ли е, лекарства ли)...
Абе, како, ... в картите било като в секс-а - ако нямаш добър партньор - требва да имаш добра ръкаesti написа:..Без коз!
Да, да - всичко коз!
...
Цакай ... всичко наред

О, Сър, недейте чак толкова искрено да ме съжалявате.сър Айвънхоу написа: Е, тогава просто... нямам думи!
Това всъщност е доста стар трик.
Спомнете си по ваше време, когато някоя дама иска да привлече вниманието към себе си с користна цел, какво прави?
Припада.
Нежно и ефирно слага обърната длан на челото си и с бездиханен стон се свлича. Но никога на земата - винаги е в нечии прегръдки.
Та и аз реших да припадна, но поради липса на подходяща прегръдка около мен, щях безславно и болезнено да се излющя на пода.
Та затова реших тук да припадна т.е. ако бях написала "тъпо ми е, мързи ме, аре някой да се покаже да си подращим глупости за разсъняване", едва ли щеше да има желаещи. А сега....сега предизвиках съжаление, заиграх дето се вика на тънката струна на нежните ви и чувствителни благородни сърца и резултат има. Драснахме си по някой ред - лениво и следобедно.
А сега....ох.....не ми е добре....боже....пада ми кръвното.....не, не ме съжалявайте - едно кафенце ще ми помогне.
йоу! я кой е тук...woman eur написа:Абе, како, ... в картите било като в секс-а - ако нямаш добър партньор - требва да имаш добра ръкаesti написа:..Без коз!
Да, да - всичко коз!
...![]()
![]()
...
Цакай ... всичко наред
Юро пусни онова парче
може и друго...нашето..
- сър Айвънхоу
Мадам, защо решихте да ме обиждате?esti написа: О, Сър, недейте чак толкова искрено да ме съжалявате.
Това всъщност е доста стар трик.
Спомнете си по ваше време, когато някоя дама иска да привлече вниманието към себе си с користна цел, какво прави?
Припада.
Нежно и ефирно слага обърната длан на челото си и с бездиханен стон се свлича. Но никога на земата - винаги е в нечии прегръдки.
Та и аз реших да припадна, но поради липса на подходяща прегръдка около мен, щях безславно и болезнено да се излющя на пода.
Та затова реших тук да припадна т.е. ако бях написала "тъпо ми е, мързи ме, аре някой да се покаже да си подращим глупости за разсъняване", едва ли щеше да има желаещи. А сега....сега предизвиках съжаление, заиграх дето се вика на тънката струна на нежните ви и чувствителни благородни сърца и резултат има. Драснахме си по някой ред - лениво и следобедно.
А сега....ох.....не ми е добре....боже....пада ми кръвното.....не, не ме съжалявайте - едно кафенце ще ми помогне.
Нима мислите, че не схванах Вашето намерение! И, както виждате, веднага реагирах!
П.С. Едно кафе, мадам? С колко захар?
Bella Ciao
Bella Ciao
Жено, отбивай се по-често при нас ма!:(woman eur написа: Абе, како, ... в картите било като в секс-а - ако нямаш добър партньор - требва да имаш добра ръка![]()
![]()
...
Цакай ... всичко наред
- Green Light
Интересно заглавие. Като отворих темата и ми дзвънна телефона и се замотах, та не прочетох какво си сътворила, отговарям ти само на заглавието. Отговарям си, всъщност. Дай да видим какво си мисля, та да разберем какво не е. Шеки Холмс:
Ести. Тема. Следобед.
Кво да си мисля, кво да си мисля. Море, пролет, крайбрежен вятър. Мъже(задължително) които заглеждат мадами през слънчевите си очила. На тоя не може да се познае накъде гледа. Май не гледа Ести. Простак! На фитнес сме днеска. Инструктура хич не прилича на тоя. Да го схрускаш, простака. Хем е с токчета. Как можа да си обуе токчета, като е на фитнес. Тя тая сделка ще стане и с токчета и без. Абе я стане, я не стане, по- сигура си е с токчетата, кво шсе притеснява. Пък и като две и две ще вдигне х*200 евро. Тцъ! Няма. Тия не са и симпатични, а ако вдигне цената ще тръгнат да се черпят и да ги търпи цяла вечер, не, не. Дали да не се направи че е забравила нещо в колата и да мине пак пред простака? Ха! Той! Усмихва и се, аха да и каже нещо. Чекай, чекай малко. За кво се бориш, бе младеж? Айде бегай да си играеш! Егати тва днешните мъже не може да минеш спокойно пред тях, начи! На токчета! И без егати. Тва тия простаци от зочото на друго няма да я научат. Простаци едни такива.
Ести. Тема. Следобед.
Кво да си мисля, кво да си мисля. Море, пролет, крайбрежен вятър. Мъже(задължително) които заглеждат мадами през слънчевите си очила. На тоя не може да се познае накъде гледа. Май не гледа Ести. Простак! На фитнес сме днеска. Инструктура хич не прилича на тоя. Да го схрускаш, простака. Хем е с токчета. Как можа да си обуе токчета, като е на фитнес. Тя тая сделка ще стане и с токчета и без. Абе я стане, я не стане, по- сигура си е с токчетата, кво шсе притеснява. Пък и като две и две ще вдигне х*200 евро. Тцъ! Няма. Тия не са и симпатични, а ако вдигне цената ще тръгнат да се черпят и да ги търпи цяла вечер, не, не. Дали да не се направи че е забравила нещо в колата и да мине пак пред простака? Ха! Той! Усмихва и се, аха да и каже нещо. Чекай, чекай малко. За кво се бориш, бе младеж? Айде бегай да си играеш! Егати тва днешните мъже не може да минеш спокойно пред тях, начи! На токчета! И без егати. Тва тия простаци от зочото на друго няма да я научат. Простаци едни такива.
Последно промяна от woman eur на 26.04.07, 15:35, променено общо 2 пъти.

- Green Light
О, Сър, Вашата реакция е винаги светкавична. Както предполагам сте светкавичен и със сабята си и с пистолета (моля, това да не се приема двусмислено):lol:сър Айвънхоу написа: Мадам, защо решихте да ме обиждате?
Нима мислите, че не схванах Вашето намерение! И, както виждате, веднага реагирах!
П.С. Едно кафе, мадам? С колко захар?
Простете ако съм Ви обидила, нямах такова намерение.
ПП Без захар моля. Благодаря Ви!
- сър Айвънхоу
Както се пее в една детска песничка:esti написа: О, Сър, Вашата реакция е винаги светкавична. Както предполагам сте светкавичен и със сабята си и с пистолета (моля, това да не се приема двусмислено):lol:
Простете ако съм Ви обидила, нямах такова намерение.
ПП Без захар моля. Благодаря Ви!
"С ятаган добре наточен
аз съм бърз и много точен.
Вчера вуйчо ми намина
и не си замина."
П.П. Заповядайте кафето, мадам. Бисквитка, кейк?
Bella Ciao
Bella Ciao
Не мислите това, което не е
Или пък: мислите не което е това
може даже и: което това мислите не е
стова също и: е не което това мислите
Абе я по-добре да мушна още едно кайве и аз, да се протегна пак и да сменя водата на рибките.

Абе я по-добре да мушна още едно кайве и аз, да се протегна пак и да сменя водата на рибките.
Не, благодаря!сър Айвънхоу написа:
Както се пее в една детска песничка:
"С ятаган добре наточен
аз съм бърз и много точен.
Вчера вуйчо ми намина
и не си замина."
П.П. Заповядайте кафето, мадам. Бисквитка, кейк?
Вашата компания Сър е достатъчно приятна и калорична. Ще пропусна кейка.
- сър Айвънхоу
Едно ликьорче? Домашно е! От малини!esti написа: Не, благодаря!
Вашата компания Сър е достатъчно приятна и калорична. Ще пропусна кейка.
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Не мислите това, което не е
Мисля, че разбрах, но не съм сигурна, че мисля правилно, нито, че изобщо мисля.Remmivs написа:Или пък: мислите не което е това
Трябваше да си признаеш още в началото.esti написа:Мисля, че разбрах, но не съм сигурна, че мисля правилно, нито, че изобщо мисля.Remmivs написа:Или пък: мислите не което е това
Panta rhei...
- Green Light
нали, налиМнемозина написа:Трябваше да си признаеш още в началото.esti написа:Мисля, че разбрах, но не съм сигурна, че мисля правилно, нито, че изобщо мисля.Remmivs написа:Или пък: мислите не което е това
Това ти ли, дето си способен да разгадаеш какво мисли една жена, когато изобщо не мисли?Green Light написа:нали, налиМнемозина написа:
Трябваше да си признаеш още в началото.
Panta rhei...
- Глас в пустиня