Японска задачка ала вълка, агнето и сеното
Японска задачка ала вълка, агнето и сеното
таз задачка ме хвърли в зачудване
моля ако някой има идеи как може да се реши да пише,аз запънах до половината
http://www.margaritta.dir.bg/2007/mart/06zada4ka.htm
Бе като вземете да искате да триете... 
Все едно това ще остане черно на бяло в регистрите на страшния съд, пронумеровано и прошнуровано и някой ще ви търси сметка.
Ей ся ще пусна нарочно една "излишна" тема, да видим кво ще стане
Че ако трябва да отсяваме плявата, не знам какъв процент теми би останал... за съдебните регистри 
Споко, бе!
Все едно това ще остане черно на бяло в регистрите на страшния съд, пронумеровано и прошнуровано и някой ще ви търси сметка.
Ей ся ще пусна нарочно една "излишна" тема, да видим кво ще стане
Споко, бе!
- snowprincess
Re: Японска задачка ала вълка, агнето и сеното
а това знаеш ли го? (и друг път сме го пускали, но вие сте новички и може да не сте го виждали)bibilyana написа:таз задачка ме хвърли в зачудване
http://www.mistralbg.com/Temp/digital%2 ... kness.html

мноогоо му се дивих азз на туй,....ама мъжо го разгада и разби митаа. въпросните числа, които отговарят на дадените критерии ВИНАГИ са със един и същ символ - тъй че.....snowprincess написа: а това знаеш ли го? (и друг път сме го пускали, но вие сте новички и може да не сте го виждали)
Да те успокоя..bibilyana написа:мноогоо му се дивих азз на туй,....ама мъжо го разгада и разби митаа. въпросните числа, които отговарят на дадените критерии ВИНАГИ са със един и същ символ - тъй че.....snowprincess написа: а това знаеш ли го? (и друг път сме го пускали, но вие сте новички и може да не сте го виждали)
Пътува във влак някъф и излязъл в коридора да изпуши една. По едно време влака минава покрай некво огромно стадо оФце.
Чвяка се зачудил "Б@@@@хти стадото. Сигурно е повече от 500 о`Фци?!"
Съседа до него: "783"
-Ъ?!
-Ми как...преброих краката и разделих на четири..
bibilyana написа:таз задачка ме хвърли в зачудване
мерси
аз пак съм пропуснала когато са я решавали
хехе..ама сега ми се вижда много готино
За разгадаване:bibilyana написа:
мноогоо му се дивих азз на туй,....ама мъжо го разгада и разби митаа. въпросните числа, които отговарят на дадените критерии ВИНАГИ са със един и същ символ - тъй че.....
Отишли трима мЪже с една дама в ресторант да се черпават. Сметката им струвала 25 лв. Всеки от мъжете извадил по 10 лв; сервитьорката им върнала три банкноти от 1 лв. и една от 2 лв. Дамата взела рестото и върнала на всеки от
мъжете по 1 лв. ИЗЛИЗА, ЧЕ ТЕ СА ДАЛИ ВСЕКИ ПО 9 ЛВ.
Е? 3 Х 9 = 27, и 2 в дамата, стават 29. КЪДЕ СЕ ГУБИ ЕДИНИЯ ЛВ>
endrofini написа:За разгадаване:bibilyana написа:
мноогоо му се дивих азз на туй,....ама мъжо го разгада и разби митаа. въпросните числа, които отговарят на дадените критерии ВИНАГИ са със един и същ символ - тъй че.....
Отишли трима мЪже с една дама в ресторант да се черпават. Сметката им струвала 25 лв. Всеки от мъжете извадил по 10 лв; сервитьорката им върнала три банкноти от 1 лв. и една от 2 лв. Дамата взела рестото и върнала на всеки от
Е? 3 Х 9 = 27, и 2 в дамата, стават 29. КЪДЕ СЕ ГУБИ ЕДИНИЯ ЛВ>:lol::lol:
и да не се пишат никакви отговори
сутринта си я започнах със задачката на Бибиляна пак и все не си записвам как я решавам
Ква е тая патка, дето тръгнала с двама мъже и ми вади 10 лв. за сметката! Кво като е платила с два лева по-малко от тях ? Друга на нейно място нямаше да плаща, ега ти дамата!:blum:endrofini написа:За разгадаване:bibilyana написа:
ne be!!! Тя не е плащалаanhela написа:Ква е тая патка, дето тръгнала с двама мъже и ми вади 10 лв. за сметката! Кво като е платила с два лева по-малко от тях ? Друга на нейно място нямаше да плаща, ега ти дамата!:blum:endrofini написа:За разгадаване:bibilyana написа:
Тя само е разпределила рестото, даже 2 лв е на кяр:)))
Тя не вади бе, моме! Тя прибира ресто без да е вадила нищо. Поне на масата в ресторанта де. Друг е въпросът по къф повод са я повели на повод с тях онез тримцата. Тъпаци са си те де. Трима мъже с една жена. В лодка, разбирам, даже може и куче да си вземат, на бумел също - най-добре с колела, понякога може и в снега тримца. Ама с една жена.... Улави са тия... Трябва да се инферсират битовете и да стане три жени и един мъж. Така е то.anhela написа:Ква е тая патка, дето тръгнала с двама мъже и ми вади 10 лв. за сметката! Кво като е платила с два лева по-малко от тях ? Друга на нейно място нямаше да плаща, ега ти дамата!:blum:
Уф, толкова сложно и засукано се изразяваш, че от цялата работа нищо не разбрах освен, че трябва да бъдат 3 жени и Рем.Remmivs написа:
Тя не вади бе, моме! Тя прибира ресто без да е вадила нищо. Поне на масата в ресторанта де. Друг е въпросът по къф повод са я повели на повод с тях онез тримцата. Тъпаци са си те де. Трима мъже с една жена. В лодка, разбирам, даже може и куче да си вземат, на бумел също - най-добре с колела, понякога може и в снега тримца. Ама с една жена.... Улави са тия... Трябва да се инферсират битовете и да стане три жени и един мъж. Така е то.
Поради липса на друга възможност, предвид наличната медия, лея само кофи с акъл. Иначе би било друго....esti написа:Уф, толкова сложно и засукано се изразяваш, че от цялата работа нищо не разбрах освен, че трябва да бъдат 3 жени и Рем.