Пускам я специално за 4avdar4e-то за да знае по какво си личи кога пеперудите правят любов.

Не мога да не направя паралел между тях и хората, нЕкакси ние май съ тако'аме по-грозничко

паяджина стара като на моисей памперса,vyara написа:Ти ще кажеш, ти си бил там.Кент написа: и двете едновременно ли...или паяка е сводник, ммм?
Ти пък не ме преследвай да ми държиш сметка.snowprincess написа: ти не се обаждай, нали не знаеш кво правят приятелките ти:lol:
аз виждам в бъдещето (няма искам евро като калиостро за гледането), нещата ще се променятvyara написа:Ти пък не ме преследвай да ми държиш сметка.snowprincess написа: ти не се обаждай, нали не знаеш кво правят приятелките ти:lol:
От студентските си години, не съм излизала с приятелки. Приятелките ми заминаха в чужбина или останаха във Варна (където учих).
Тук сега имаме само семейни компании, колежки на работа и толкоз. А, и вие. Ама никой нищо не ми споделя, аз кво да направя. Толкова да съм предразполагаща, а никой да не ми споделя нищо.А, и още една причина - как да излизам по женски, като трябва да тътря децата навсякъде, щото на мен никой не ми помага да ги гледа. Та тъй. Оправдах ли се? Оправдах се. Ай стига ми се смя.

имам предвид, че децата растат и няма вечно да се нуждаят от твоето присъствие, ако си забравила как можеш да се забавляваш, ще си го припомниш тогаваvyara написа: Поне ми кажи за добро ли, щом толкова познаваш.