maggot написа:Отива Червената Шапчица при баба си и пита:
- Бабо, бабо, защо ти е толкова голяма устата?
Бабата отвръща:
- Щеше да знаеш, Червена Шапчице, ако беше видяла дядо си гол!
-----------------------------------
Из комюнике на НАСА относно хакването на сървъра й:
1.Атаката е била от китайци.
2.Всеки китаец е пробвал 1 парола.
3.Всяка втора парола е била "Маодзъмин".
4.На 68 549 000 опит сървъра най-накрая приел, че паролата му е "Маодзъмин".
вицове
София, международна конференция по рекламни стратегии.
В хотела отседнали двама чуждестранни експерти.
Вечерта хапнали, пийнали, повикали си по една кака за компания, абе обикновена командировка.
На другата сутрин единия чука на вратата на колегата и вика:
- Ставай, ставай, обличай се и да тръгваме...
- Къде да тръгваме, още е тъмно... защо?!?
- Много са напред тия българи, много..., трябва да се връщаме и да се захващаме за работа...
- Какво стана, бе човек?
- Ами какво: казах на каката да посвири, тя се захвана, и след като си го извадих, върху него - надпис: "Пийте само "Шуменско"...
В хотела отседнали двама чуждестранни експерти.
Вечерта хапнали, пийнали, повикали си по една кака за компания, абе обикновена командировка.
На другата сутрин единия чука на вратата на колегата и вика:
- Ставай, ставай, обличай се и да тръгваме...
- Къде да тръгваме, още е тъмно... защо?!?
- Много са напред тия българи, много..., трябва да се връщаме и да се захващаме за работа...
- Какво стана, бе човек?
- Ами какво: казах на каката да посвири, тя се захвана, и след като си го извадих, върху него - надпис: "Пийте само "Шуменско"...
- сър Айвънхоу
Мутра вика декоратор в многоетажната си къща, води го в стаята на дъщеря си и с недоволен тон казва:
- Дъщеря ми е много недоволна от твоята работа. А уж ти се доверих при обзавеждането на къщата! Тя твърди, че нейната стая е най-страшната в целия дом. Това трябва да се оправи веднага!
Декораторът:
- Добре, господине! Това е съвсем лесна задача - просто трябва да махнем всички огледала...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Малкият Мартин ходи из стаята, дърпа чекмеджетата и изсипва съдържанието им на пода. В стаята влиза майката.
- Какво правиш, палавнико?
- Играя на "Къде ми са ключовете от колата?"
- Дъщеря ми е много недоволна от твоята работа. А уж ти се доверих при обзавеждането на къщата! Тя твърди, че нейната стая е най-страшната в целия дом. Това трябва да се оправи веднага!
Декораторът:
- Добре, господине! Това е съвсем лесна задача - просто трябва да махнем всички огледала...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Малкият Мартин ходи из стаята, дърпа чекмеджетата и изсипва съдържанието им на пода. В стаята влиза майката.
- Какво правиш, палавнико?
- Играя на "Къде ми са ключовете от колата?"
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Заседание на Министерския Съвет на Китайската Народна Република. Доклад на министъра на отбраната..."другари, Република Киргизстан ни обяви война, армията им вече премина границите ни"
въпрос от залата - "каква е численоста на армията им?..."
отговор - "350 хиляди"
въпрос пак от залата - " в кой хотел ще ги настаним?"...
отговор - "350 хиляди"
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
Седят мъж и жена вкъщи и виждат през прозореца съседа, който влиза в двора им.
Мъжът се обръща към жената:
- Гле`й го тоя - със сигурност идва нещо да иска.
Влиза съседът и пита:
- Комши, ще ти трябва ли бормашината днес?
- Да, ще ми трябва. Цял ден ще работя с нея.
- А, идеално, тогава можеш ли да ми дадеш назаем въдицата си?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
В ресторант:
- Защо искате да платя сметката, преди да съм се нахранил? - пита изненадан клиент.
- Ами вие нали си поръчахте гъби... - смънква сервитьорът.
Мъжът се обръща към жената:
- Гле`й го тоя - със сигурност идва нещо да иска.
Влиза съседът и пита:
- Комши, ще ти трябва ли бормашината днес?
- Да, ще ми трябва. Цял ден ще работя с нея.
- А, идеално, тогава можеш ли да ми дадеш назаем въдицата си?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
В ресторант:
- Защо искате да платя сметката, преди да съм се нахранил? - пита изненадан клиент.
- Ами вие нали си поръчахте гъби... - смънква сервитьорът.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Към известен актьор се приближава човек и му подава лист и химикал с думите:
- Жена ми е голяма ваша почтитателка, моля, дайте ми автограф. Ще й го подаря на рождения й ден.
- Изненада, а?- смигва му актьорът.
- Може и така да се каже - кима с глава човекът. - Тя очаква да й купя кола...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
На офицерски бал кавалер води оживен разговор с дама. По едно време към тях се приближава някакъв мъж и започва да обяснява на кавалера, колко страхотна е задницата на графиня Х.
- Не разбирам, как можете да се държите толкова вулгарно в присъствието на дама?! - възмутено казва жената.
- Ама, госпожо, вие не разбирате. В мъжка компания "задница" викаме на конете. Ето, господинът ми обясни, колко е красив конят на графиня Х.
Минало известно време и същата дама отива на театър. До нея в ложата седи съпругът на графиня Х.
- Извинете, все искам да ви попитам – какъв цвят ви е задницата? - пита заинтригувано дамата.
- Ами розова! – отговаря граф Х. и почервенява от срам. – А вашата?
- А, моята е кафява, обаче страшно цвили, когато я мия...
- Жена ми е голяма ваша почтитателка, моля, дайте ми автограф. Ще й го подаря на рождения й ден.
- Изненада, а?- смигва му актьорът.
- Може и така да се каже - кима с глава човекът. - Тя очаква да й купя кола...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
На офицерски бал кавалер води оживен разговор с дама. По едно време към тях се приближава някакъв мъж и започва да обяснява на кавалера, колко страхотна е задницата на графиня Х.
- Не разбирам, как можете да се държите толкова вулгарно в присъствието на дама?! - възмутено казва жената.
- Ама, госпожо, вие не разбирате. В мъжка компания "задница" викаме на конете. Ето, господинът ми обясни, колко е красив конят на графиня Х.
Минало известно време и същата дама отива на театър. До нея в ложата седи съпругът на графиня Х.
- Извинете, все искам да ви попитам – какъв цвят ви е задницата? - пита заинтригувано дамата.
- Ами розова! – отговаря граф Х. и почервенява от срам. – А вашата?
- А, моята е кафява, обаче страшно цвили, когато я мия...
Bella Ciao
Bella Ciao
Версия:Кент написа:Заседание на Министерския Съвет на Китайската Народна Република. Доклад на министъра на отбраната..."другари, Република Киргизстан ни обяви война, армията им вече премина границите ни"
отговор - "350 хиляди"
Китайците обявяват война на Македония. Македонското правителство свиква военен съвет, като основния проблем, който ги терзае е : Дека ке ги копаме?!
и още един на същата тема
Армстронг каца на луната. Чувайки съобщението по телевизията, македонецът си казва:
Луно, луно, земьо македонска, пак ле ке се тепаме за тебе...
Поляк хваща златната рибка.
- Пусни ме, ще ти изпълня три желания!
- Искам Китай да нападне Полша!
- Ама човече, сигурен ли си?!?:blink::shocked::blink:
- Да!
Бум тряс Китай напада Полша разпердушинва я и се прибират обратно войските.
- Второто желание?
- Ама човече...
:shocked::blink:
- Да!
- Третото желание?
- Ама човече...
:shocked::blink:
- Да!
Бум тряс Китай напада Полша камък върху камък не оставя войските се прибират в Китай. Сред разрухата рибката поглежда рибаря и ми казва:
- Погледни какво стана със страната ти!!! Как можа да поискаш това?!?
- Ами... Китай мина 6 ПЪТИ през Русия....
- Пусни ме, ще ти изпълня три желания!
- Ама човече, сигурен ли си?!?:blink::shocked::blink:
- Да!
- Второто желание?
- Ама човече...
- Да!
- Третото желание?
- Ама човече...
- Да!
Бум тряс Китай напада Полша камък върху камък не оставя войските се прибират в Китай. Сред разрухата рибката поглежда рибаря и ми казва:
- Погледни какво стана със страната ти!!! Как можа да поискаш това?!?
- Ами... Китай мина 6 ПЪТИ през Русия....
- Green Light
Три баби си говорят:
- Пък моя внук е икономист, смята, прави, струва, голям човек е
- Пък моя е програмист, се компютри гледа, куп пари получава...
- Пък моя - вика третата баба - е сифилистик!
Внука за късмет таман влиза в стаята и с отегчение се намесва:
- Не, ма Бабо! Колко пъти да ти казвам - фи- ла- те - лист
......................................
Двама наркомани пътуват в тролей. Единия се приближава до шофьора:
- Извинете много, тоя тролей ще ме закара ли до гарата?
- Не! - отговаря шофера. Тогава се обажда другия наркоман
- Ами мене?
- Пък моя внук е икономист, смята, прави, струва, голям човек е
- Пък моя е програмист, се компютри гледа, куп пари получава...
- Пък моя - вика третата баба - е сифилистик!
Внука за късмет таман влиза в стаята и с отегчение се намесва:
- Не, ма Бабо! Колко пъти да ти казвам - фи- ла- те - лист
......................................
Двама наркомани пътуват в тролей. Единия се приближава до шофьора:
- Извинете много, тоя тролей ще ме закара ли до гарата?
- Не! - отговаря шофера. Тогава се обажда другия наркоман
- Ами мене?
Във времената на СССР задават въпрос на партийно събрание, какво е това СИВ (съюз за икономическа взаимопомощ)
- Ами, това е, когато, например, румънците добиват за нас глина, а ние от нея правим свирки за братска Монголия. Монголските овчари свирят в свирките и гонят овцете по пасбищата...
- И ни дават месо и кожи?
- Hе, месото сами си го ядат, а кожите отиват в България.
Там от тях правят палта.
- И ние получаваме палта от българите?
- Hе, палтата отиват в Румъния.
- Е, тогава какво получаваме от Румъния?
- Ами нали ви казах: ГЛИНА!...
----------------
Мъж се запознава в бара с немлада, но привлекаталена дама на 48 години. Пийнали, поговорили, и по една време тя казва:
- Някога правил ли си тройка с майка и дъщеря?
- Не.
- А би ли искал?
- И питаш. Разбира се!!!
- Тогава си късметлия. Да вървим у нас!
Пристигат у тях, дамата отключва и подвиква: "Мамоооо, спиш ли вече?"
- Ами, това е, когато, например, румънците добиват за нас глина, а ние от нея правим свирки за братска Монголия. Монголските овчари свирят в свирките и гонят овцете по пасбищата...
- И ни дават месо и кожи?
- Hе, месото сами си го ядат, а кожите отиват в България.
Там от тях правят палта.
- И ние получаваме палта от българите?
- Hе, палтата отиват в Румъния.
- Е, тогава какво получаваме от Румъния?
- Ами нали ви казах: ГЛИНА!...
----------------
Мъж се запознава в бара с немлада, но привлекаталена дама на 48 години. Пийнали, поговорили, и по една време тя казва:
- Някога правил ли си тройка с майка и дъщеря?
- Не.
- А би ли искал?
- И питаш. Разбира се!!!
- Тогава си късметлия. Да вървим у нас!
Пристигат у тях, дамата отключва и подвиква: "Мамоооо, спиш ли вече?"
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
Младоженци след продължително сватбено тържество, най-после остават сами в спалнята. Щастливият съпруг ляга на леглото и казва:
- С какво нетърпение чаках този момент!
Младоженката изненадано пита:
- Що, бре? И на теб ли ти стискаха обувките?
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Пенке, мари, да не си болна?
- Защо питаш, ма Раче?
- Ами, гледам - всеки ден идва една линейка с един млад доктор...
- Аз като виждам всеки ден един военен джип пред вас, питам ли те дали ще има война, а?!
- С какво нетърпение чаках този момент!
Младоженката изненадано пита:
- Що, бре? И на теб ли ти стискаха обувките?
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Пенке, мари, да не си болна?
- Защо питаш, ма Раче?
- Ами, гледам - всеки ден идва една линейка с един млад доктор...
- Аз като виждам всеки ден един военен джип пред вас, питам ли те дали ще има война, а?!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Пристига Иван - царският син в Париж. Влиза в ресторант. Разполагат го на най-хубавата маса. Дават му менюто. Той чете:
"Жабешки бутчета панирани", "Жабешки бутчета печени", "Супа от жабешки бутчета".
Вдига глава и дълбокомислено казва:
- Ето какво правят хората с тях! А аз, глупакът, взех та се ожених...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Двама приятели си говорят и единият казва:
- Моята жена казва, че е по-полезно плодовете и зеленчуците да се ядат сурови.
- Да, бе, да! Тя и моята я мързи да готви...
"Жабешки бутчета панирани", "Жабешки бутчета печени", "Супа от жабешки бутчета".
Вдига глава и дълбокомислено казва:
- Ето какво правят хората с тях! А аз, глупакът, взех та се ожених...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Двама приятели си говорят и единият казва:
- Моята жена казва, че е по-полезно плодовете и зеленчуците да се ядат сурови.
- Да, бе, да! Тя и моята я мързи да готви...
Bella Ciao
Bella Ciao
Година 1981
1. Принц Чарлз се жени.
2. Ливърпул стават шампиони на Европа
3. Австралия губи на крикет
4. Папата почти умира
Година 2005
1. Принц Чарлз се жени (отново).
2. Ливърпул става шампион на Европа (отново).
3. Австралия губи на крикет (отново).
4. Папата умира.
ИЗВОД: Ако принц Чарлз реши отново да се жени, моля предупредете Папата…
1. Принц Чарлз се жени.
2. Ливърпул стават шампиони на Европа
3. Австралия губи на крикет
4. Папата почти умира
Година 2005
1. Принц Чарлз се жени (отново).
2. Ливърпул става шампион на Европа (отново).
3. Австралия губи на крикет (отново).
4. Папата умира.
ИЗВОД: Ако принц Чарлз реши отново да се жени, моля предупредете Папата…
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Три истински истории
Първо …
11 човека висели от хиликоптер на въже. Били 10 човека от Човешки Ресурси и един инженер.
Тъй като въжето не било достатъчно здраво, за да издържи всичките 11, те решили, че един от тях трябва да се пусне за да спаси другите. Обаче,не могли да решат, кой ще бъде този доброволец. Накрая инеженера, казал че той ще се пусне от въжето, тъй като те по принцип винаги се жертват за компанията. Те изоставят семейството си, не могат да покрият разноските им и работят много извънредно без да получават нищо взамяна. След като приключил с речта си всички останали започнали да пляскат...
Извод:
Никога не подценявайте силата на инженерите.
Второ …
Група инженери и група от Човешки Ресурси хванали влака за да идат на конференция. Всеки от Човешки Ресурси си имал билет. Докато цялата групата от инженери имала само един билет. От Човешки Ресурси клатели глави и тайно се надявали, че арогантните инженери най-накрая ще си получат заслуженото. Изведнъж един от инженерите извикал:"Кондуктора идва!". Всички инженери скочили и се намъкнали в една от тоалетните. Кондуктора проверила билетите на Човешки Ресурси групата. След като видял, че тоалетната е заета, кондуктора почукал иказал: "Билета, моля!". Един от инженерите промушил билета под вратата и кондуктора продължил нататък по пътя си. На връщане Човешки Ресурси решили да използват същия номер. Купили си само един билет за цялата група, но били объркани когато разбрали, че инженрите не си купили вообще билети.След малко един от инженерите извикал отново: "Кондуктора идва!". Моментално цялата група ЧР се намъкнали в тоалетната и се заключили. Всички инженери спокойно влезнали в другата тоалетна, преди последния от тях да чукне на тоалетната заета от Човешки Ресурси групата и да каже: "Билета,моля!"
Извода на тази история?
От Човешки Ресурси обичат да ползват методите на инженерите, но в действителност не ги разбират.
Трето …
Веднъж трима от Човешки Ресурси вървели през гората и изведнъж стигнали до огромна, буйна река. Но не знаели как да преминат на отсрешния бряг. Първият оттях паднал на колене и почнал да се моли на Бог: "Господи, моля те дайми сила да премина тази река!". Бог му дал дълги ръце и силни крака.Сега той можел да преплува реката. Това му отнело около 2 часа и замалко не се удавил, НО… успял! Вторият от тях, който наблюдавал всичко,се помолил на Бог и казал: "Господи, моля те дай ми сила И необходимото средство за да пресека реката!" Бог му дал стара лодка, но той решил да пресече реката въпреки, че лодката почти се преобърнала няколко пъти,НО… успял! Третият човек, който наблюдавал всичко това, коленичил и почнал да се моли: " Господи, моля те дай ми сила, мисъл иинтелигентност за да пресека реката!". Бог, го превърнал в инженер. Той прегледал на бързо картата, повървял малко и пресекъл по моста.
Извод?
Трябва да си инженер за да мислиш интелигентно, иначе...
БОГ ТИ ПОМАГА!
Първо …
11 човека висели от хиликоптер на въже. Били 10 човека от Човешки Ресурси и един инженер.
Тъй като въжето не било достатъчно здраво, за да издържи всичките 11, те решили, че един от тях трябва да се пусне за да спаси другите. Обаче,не могли да решат, кой ще бъде този доброволец. Накрая инеженера, казал че той ще се пусне от въжето, тъй като те по принцип винаги се жертват за компанията. Те изоставят семейството си, не могат да покрият разноските им и работят много извънредно без да получават нищо взамяна. След като приключил с речта си всички останали започнали да пляскат...
Извод:
Никога не подценявайте силата на инженерите.
Второ …
Група инженери и група от Човешки Ресурси хванали влака за да идат на конференция. Всеки от Човешки Ресурси си имал билет. Докато цялата групата от инженери имала само един билет. От Човешки Ресурси клатели глави и тайно се надявали, че арогантните инженери най-накрая ще си получат заслуженото. Изведнъж един от инженерите извикал:"Кондуктора идва!". Всички инженери скочили и се намъкнали в една от тоалетните. Кондуктора проверила билетите на Човешки Ресурси групата. След като видял, че тоалетната е заета, кондуктора почукал иказал: "Билета, моля!". Един от инженерите промушил билета под вратата и кондуктора продължил нататък по пътя си. На връщане Човешки Ресурси решили да използват същия номер. Купили си само един билет за цялата група, но били объркани когато разбрали, че инженрите не си купили вообще билети.След малко един от инженерите извикал отново: "Кондуктора идва!". Моментално цялата група ЧР се намъкнали в тоалетната и се заключили. Всички инженери спокойно влезнали в другата тоалетна, преди последния от тях да чукне на тоалетната заета от Човешки Ресурси групата и да каже: "Билета,моля!"
Извода на тази история?
От Човешки Ресурси обичат да ползват методите на инженерите, но в действителност не ги разбират.
Трето …
Веднъж трима от Човешки Ресурси вървели през гората и изведнъж стигнали до огромна, буйна река. Но не знаели как да преминат на отсрешния бряг. Първият оттях паднал на колене и почнал да се моли на Бог: "Господи, моля те дайми сила да премина тази река!". Бог му дал дълги ръце и силни крака.Сега той можел да преплува реката. Това му отнело около 2 часа и замалко не се удавил, НО… успял! Вторият от тях, който наблюдавал всичко,се помолил на Бог и казал: "Господи, моля те дай ми сила И необходимото средство за да пресека реката!" Бог му дал стара лодка, но той решил да пресече реката въпреки, че лодката почти се преобърнала няколко пъти,НО… успял! Третият човек, който наблюдавал всичко това, коленичил и почнал да се моли: " Господи, моля те дай ми сила, мисъл иинтелигентност за да пресека реката!". Бог, го превърнал в инженер. Той прегледал на бързо картата, повървял малко и пресекъл по моста.
Извод?
Трябва да си инженер за да мислиш интелигентно, иначе...
БОГ ТИ ПОМАГА!
- Green Light
хехехе. четем, четем. Ако е GPS, четем, понеже там има копчета4avdar4e написа:Тцъ, това не може да са инстински истории, заради ей това:Green Light написа:Три истински историиПорсто няма такова животно като инженер, четящ карта или ПШУGreen Light написа: Той прегледал набързо картата, повървял малко и пресекъл по моста.
- Житената Питка
- BOFH
Поручик Ржевски разговаря с корнет Оболенски:
- Виждате ли, корнет, писна ми само с леки жени да се занимавам! Ще ми се да се запозная с някоя, така, благородна дама, но не зная как...
- Че какво сложно има тук, поручик? Трябва просто да се приближите до някоя госпожица, да поговорите с нея за животните, за времето, и накрая да се представите!
Отивайки на следващия ден в парка, поручикът забелязва една доста прилична млада дама, разхождаща болонката си. Приближавайки се до нея, той силно изритва кучето и казва:
- Хм, ниско полетя... навярно е към дъжд. Между другото, разрешете да се представя - поручик Ржевски!
- Стига вече! От твоите намеци един чифт бикини не ми остана здрав!
Девойка разказва на приятелката си:
- Той беше такъв нежен, внимателен, четеше ми стихове, гледахме заедно звездите... А после ми каза, че аналният секс помагал срещу запек.
Младеж се опитва да сваля недостъпна девойка:
- Госпожице, Вие имате такива дълбоки очи, в тях човек може да се удави...
- Тъпак!
- А, на носа ви да се обеси..
Младеж от Пловдив изпраща своята половинка за село на гарата. Подготвил и е изненада - напълнил е цялото купе с рози. Девойката се показва от прозореца и му казва:
- Мерси за розите миличкоооо. - и държи един букет червени рози в ръка.
- И биелите са от мени.
- Ибие ми са, ама влака тръгва!
- Виждате ли, корнет, писна ми само с леки жени да се занимавам! Ще ми се да се запозная с някоя, така, благородна дама, но не зная как...
- Че какво сложно има тук, поручик? Трябва просто да се приближите до някоя госпожица, да поговорите с нея за животните, за времето, и накрая да се представите!
Отивайки на следващия ден в парка, поручикът забелязва една доста прилична млада дама, разхождаща болонката си. Приближавайки се до нея, той силно изритва кучето и казва:
- Хм, ниско полетя... навярно е към дъжд. Между другото, разрешете да се представя - поручик Ржевски!
- Стига вече! От твоите намеци един чифт бикини не ми остана здрав!
Девойка разказва на приятелката си:
- Той беше такъв нежен, внимателен, четеше ми стихове, гледахме заедно звездите... А после ми каза, че аналният секс помагал срещу запек.
Младеж се опитва да сваля недостъпна девойка:
- Госпожице, Вие имате такива дълбоки очи, в тях човек може да се удави...
- Тъпак!
- А, на носа ви да се обеси..
Младеж от Пловдив изпраща своята половинка за село на гарата. Подготвил и е изненада - напълнил е цялото купе с рози. Девойката се показва от прозореца и му казва:
- Мерси за розите миличкоооо. - и държи един букет червени рози в ръка.
- И биелите са от мени.
- Ибие ми са, ама влака тръгва!
- Житената Питка
- BOFH
АААААААААААААААААААААААА!

Младеж и девойка са на дискотека. Девойката казва:
- Искаш ли да си играем на недомлъвки?
- Добре, ама как се играе?
- Ами, например аз казвам, целуни ме по у.... Ти разбираш всичко и ме целуваш по устата. Разбра ли?
- Разбрах!
- Давай ти пръв!
- Хвани ме за оная работа с две р...
Млад мъж се разхожда по Витошка в 12 часа на обяд. Срещу него една миловидна девойка - хубави големи цици, малко дупе, а в лицето фантазия.
Пресича тя по единия тротоар, нашия човек и той. Пресича тя на другия, и той така. Мацката направила крачка в страни да се разминат, нашия и той и така се засрещнали.
- Извинете госпожице, вие сте най прелестното създание което са виждали очите ми, може ли да ви попитам нещо?
- Питайте господине !
- Искате ли сега, точно тук, в центъра на София, 12 часа по обед, да ми направите една свирка ?
- Простак, идиот, аз да не съм някаква долна курва !?
- Не, не госпожице, моля да ме извините, ако не съм се изразил правилно или вие не сте ме разбрали. Аз исках само да ви предложа, сега тук 12 часа по обяд, да ми направите една свирка, след което да отидем на летището, да се качим на частния ми самолет, след което да отидем до Венеция, после в Лондон и Париж, да се разходим по всички бутици, да ви купя бижута, парфюми и рокли ...
От долу се чуло:
- И овуфки и овуфки ...

Пресича тя по единия тротоар, нашия човек и той. Пресича тя на другия, и той така. Мацката направила крачка в страни да се разминат, нашия и той и така се засрещнали.
- Извинете госпожице, вие сте най прелестното създание което са виждали очите ми, може ли да ви попитам нещо?
- Питайте господине !
- Искате ли сега, точно тук, в центъра на София, 12 часа по обед, да ми направите една свирка ?
- Простак, идиот, аз да не съм някаква долна курва !?
- Не, не госпожице, моля да ме извините, ако не съм се изразил правилно или вие не сте ме разбрали. Аз исках само да ви предложа, сега тук 12 часа по обяд, да ми направите една свирка, след което да отидем на летището, да се качим на частния ми самолет, след което да отидем до Венеция, после в Лондон и Париж, да се разходим по всички бутици, да ви купя бижута, парфюми и рокли ...
От долу се чуло:
- И овуфки и овуфки ...
- Житената Питка
- BOFH
Писмо до телевизията:
"Уважаема редакция, моля ви, когато има важни новини да не ги пускате долу на екрана в течаща лента! Тъща ми мисли, че това е караоке и пее!!!"
:blum::blum::blum::blum::blum::blum::blum:
Край язовира се е разположило на пикник семейството на новобогаташ.
На другия бряг рибар клечи с въдичка.
По едно време новобогаташът се развиква:
- Помощ! Помощ! Жена ми се дави! Не мога да плувам! Сто долара на този, който я спаси!
Рибарят захвърля такъмите и скача във водата. Измъква жената, прави й изкуствено дишане, връща я към живота.
- Какво става със стоте долара?
Новобогаташът стои до него притеснен.
- Братче, аз така се уплаших, че съм се припознал - това не е жената, а тъщата...
- Ама че кутсуз! - казва рибарят. - В такъв случай, колко ви дължа?
:blum::blum::blum::blum::blum::blum::blum:
Срещат се двама приятели - дърводелец и електротехник. Дърводелецът се оплаква:
- След месец тъщата има рожден ден. Не мога да се сетя какво да й подаря...
- Стига бе! Че ти си със златни ръце - вместо да се чудиш какво да й купиш, вземи, че й направи стол!
Дърводелецът се зарадвал на идеята и тръгнал да работи.
След три седмици пак се срещнали.
- Направи ли стола?
- Абе, май ще имам нужда и от твоята помощ...
- С удоволствие, само че не разбирам...
- Столът е готов, ама не мога да се оправя с електричеството!
"Уважаема редакция, моля ви, когато има важни новини да не ги пускате долу на екрана в течаща лента! Тъща ми мисли, че това е караоке и пее!!!"
Край язовира се е разположило на пикник семейството на новобогаташ.
На другия бряг рибар клечи с въдичка.
По едно време новобогаташът се развиква:
- Помощ! Помощ! Жена ми се дави! Не мога да плувам! Сто долара на този, който я спаси!
Рибарят захвърля такъмите и скача във водата. Измъква жената, прави й изкуствено дишане, връща я към живота.
- Какво става със стоте долара?
Новобогаташът стои до него притеснен.
- Братче, аз така се уплаших, че съм се припознал - това не е жената, а тъщата...
- Ама че кутсуз! - казва рибарят. - В такъв случай, колко ви дължа?
Срещат се двама приятели - дърводелец и електротехник. Дърводелецът се оплаква:
- След месец тъщата има рожден ден. Не мога да се сетя какво да й подаря...
- Стига бе! Че ти си със златни ръце - вместо да се чудиш какво да й купиш, вземи, че й направи стол!
Дърводелецът се зарадвал на идеята и тръгнал да работи.
След три седмици пак се срещнали.
- Направи ли стола?
- Абе, май ще имам нужда и от твоята помощ...
- С удоволствие, само че не разбирам...
- Столът е готов, ама не мога да се оправя с електричеството!
- сър Айвънхоу
- Какво е общото между късоглед гинеколог и здраво куче?
- Мокрият нос!...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Две колежки разговарят:
- Страшен нахалник се оказа тоя Иван от другия цех. Вчера най-безцеремонно се повлече с мен.
- А ти напъди ли го?
- Охо, още тази сутрин...
- Мокрият нос!...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Две колежки разговарят:
- Страшен нахалник се оказа тоя Иван от другия цех. Вчера най-безцеремонно се повлече с мен.
- А ти напъди ли го?
- Охо, още тази сутрин...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
- Доктоpе, - казва смyтено младеж на лекаря си, - един мой познат подозиpа, че има венеpическа болест.
- Е, тогава - казва лекарят - свалете си панталоните и ми покажете своя познат.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Жена се кацва в такси.
- Към родилния дом, моля!... Но, моля ви - не карайте толкова бързо - аз само работя там!
- Е, тогава - казва лекарят - свалете си панталоните и ми покажете своя познат.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Жена се кацва в такси.
- Към родилния дом, моля!... Но, моля ви - не карайте толкова бързо - аз само работя там!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Тиха уличка в Дъблин, малка кокетна къщичка, увита със зеленина. Към къщата се приближава тълпа ирландци с тъмни костюми.
Вратата отваря дребна женица.
- Мисис О`Хара?
- Да.
- С голямо съжаление трябва да ви съобщим, че вашият мъж вече не е сред нас...
- О, господи! Какво се е случило?
- Той падна в най-голямата бъчва с бира в пивоварната..
- Ох, надявам се поне, че не се е мъчил много...
- Ще трябва да ви разочароваме... Той излиза три пъти да пикае...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Баща поучава сина си:
- Не забравяй, детето ми, че хората живеят на тази земя, за да се трудят. Така живея аз, така ще живееш и ти! Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?
- Астронавт...
Вратата отваря дребна женица.
- Мисис О`Хара?
- Да.
- С голямо съжаление трябва да ви съобщим, че вашият мъж вече не е сред нас...
- О, господи! Какво се е случило?
- Той падна в най-голямата бъчва с бира в пивоварната..
- Ох, надявам се поне, че не се е мъчил много...
- Ще трябва да ви разочароваме... Той излиза три пъти да пикае...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Баща поучава сина си:
- Не забравяй, детето ми, че хората живеят на тази земя, за да се трудят. Така живея аз, така ще живееш и ти! Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?
- Астронавт...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Влюбена двойка влиза в ресторант и буквално се изяждат с очи един-друг:
- Толкова си сладка! Бих те схрускал цялата!
- И аз теб бих си те хапнала.
... и продължавали разговора все в този дух.
Дошлият келнер г послушал малко прав до масата им и попитал:
- А за пиене нещо ще поръчате ли?
----------------------------------------------------------------------------------
Въпрос:
- Защо петелът няма ръце?
Изпросеният отговор:
- ... защото кокошката няма цици!
- Толкова си сладка! Бих те схрускал цялата!
- И аз теб бих си те хапнала.
... и продължавали разговора все в този дух.
Дошлият келнер г послушал малко прав до масата им и попитал:
- А за пиене нещо ще поръчате ли?
----------------------------------------------------------------------------------
Въпрос:
- Защо петелът няма ръце?
Изпросеният отговор:
- ... защото кокошката няма цици!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Двама адвокати - съдружници излезли на обяд. Седнали в ресторанта и тъкмо да направят поръчка, единият скочил и извикал:
- О, не! Трябва да се върна веднага в офиса! Забравих да заключа сейфа!
Съдружникът му го погледнал спокойно и отвърнал:
- Защо се тревожиш? Нали и двамата сме тук!
---------------------------------------------------------------------------------------
История на заболяването:
Болният беше изследван.
Беше опериран.
Беше добър човек...
- О, не! Трябва да се върна веднага в офиса! Забравих да заключа сейфа!
Съдружникът му го погледнал спокойно и отвърнал:
- Защо се тревожиш? Нали и двамата сме тук!
---------------------------------------------------------------------------------------
История на заболяването:
Болният беше изследван.
Беше опериран.
Беше добър човек...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Учителка помолила децата да напишат съчинение, за да усвоят употребата на думата "очевидно". Учениците един по един започнали да вдигат ръце:
- Кажи ти, Ани.
Ани става и чете:
- Мама свири на цигулка, татко свири на китара, аз свиря на флейта. Очевидно ние сме музикално семейство.
- Чудесно, Ани! Отлично! Кажи ти, Марийке.
Марийка започва:
- Мама има анорак, татко има палатка, аз имам спален чувал. Очевидно ние сме туристическо семейство.
- Браво, Марийке, седни си.
Иванчо нетърпеливо вдига ръка и най-накрая учителката му дава думата:
- Дядо гони прасето из двора. Отсреща иде баба и носи в ръка вестник "Financial Times". Но баба не знае английски. Очевидно е срала...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Един от постоянните клиенти на ресторант винаги давал щедри бакшиши на келнера, който го обслужвал. Веднъж на обяд го обслужил друг сервитьор.
- Къде е предния келнер? - заинтересувал се клиента.
- Той Ви проигра на карти.
- Кажи ти, Ани.
Ани става и чете:
- Мама свири на цигулка, татко свири на китара, аз свиря на флейта. Очевидно ние сме музикално семейство.
- Чудесно, Ани! Отлично! Кажи ти, Марийке.
Марийка започва:
- Мама има анорак, татко има палатка, аз имам спален чувал. Очевидно ние сме туристическо семейство.
- Браво, Марийке, седни си.
Иванчо нетърпеливо вдига ръка и най-накрая учителката му дава думата:
- Дядо гони прасето из двора. Отсреща иде баба и носи в ръка вестник "Financial Times". Но баба не знае английски. Очевидно е срала...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Един от постоянните клиенти на ресторант винаги давал щедри бакшиши на келнера, който го обслужвал. Веднъж на обяд го обслужил друг сервитьор.
- Къде е предния келнер? - заинтересувал се клиента.
- Той Ви проигра на карти.
Bella Ciao
Bella Ciao
Ами да кажат жените с опит ...vyara написа:Някои?!ELBI написа:Между приятели:
- В съвършения брак мъжът и жената се допълват взаимно!
- Някои мъже обаче сме толкова несъвършени, че са ни нужни повече жени.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Щом си е за наздравето ... как да не те джойнем?bead_ написа:да пием за тези добри, жертвоготовни хора!!!Remmivs написа:
Брачните окови са толкова тежки, че се налага да ги носят по двама, а понякога и по повече хора.наздраве!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.