Друг път ще се обяснявам...сега най-отговорно заявявам - отсъствието ми е по лични причини.
Поздрави на всички и много-много-много успехи!
Когато си открадна време пак ще надникна.
Чаву!:-)

Може да съм споменавал, а може и да не. Грижа се за двор близо три декара. Овошки, зарзават, малини, капини...но най-много сиобичам тревичката, с всяка година площта и се уголемяваlatrevw написа:красиво и освежаващо!
ходи ми се в някое село, да покисна една седмица, да ми втръсне и после да се прибера пак в лудницата; много ми се ходи някъде на зелено и на тишина, нещо яко съм се сдухала
и аз искам да рисувам:blum:

Нали знаеш вица, в който попитали един английски лорд как така е направил толкова перфектна ливадата си за голф, а той отговорил: Косиш, поливаш, косиш, поливаш. И така 100-200 години...kapincho написа:А как да направя това?
Завиждам ти безкрайно и се радвам, че си знаеш колко си щастлив! Благодаря ти!БоЕВ написа:
Може да съм споменавал, а може и да не. Грижа се за двор близо три декара. Овошки, зарзават, малини, капини...но най-много сиобичам тревичката, с всяка година площта и се уголемява
...абе...кеф.
Много сложен въпрос ми задаваш. Всичко е много субективно и за да не се набуташ трябва да се прецени на място, така по снимките трудно бих ти препоръчал нещо.kapincho написа:
А как да направя това?
latrevw написа:Завиждам ти безкрайно и се радвам, че си знаеш колко си щастлив! Благодаря ти!БоЕВ написа:
Може да съм споменавал, а може и да не. Грижа се за двор близо три декара. Овошки, зарзават, малини, капини...но най-много сиобичам тревичката, с всяка година площта и се уголемява
...абе...кеф.
kapincho написа:Завчера от товаБоЕВ написа:
...абе...кеф.
......
направих това
....
Защото, доколкото виждам, това е дива къпина, а точно за такива като нея е измислена приказката за ламята дето като и отсечеш едната глава, на нейното място изникват няколко нови. Връхчето на филиза когато опре до земята прави коляно и пуска коренчета, а от там на свои ред израстват още филизи и така докато не стане лисичарник. Според мен е трябвало да изчака да се разлисти още малко, а след това да опръска с фин разпръсквач, така за един месец препарата ще стигне до корена и ще го унищожи, решава въпроса кардинално...сега ще трябва много упорито да изрязва, защото от коренчетата ще продължават да избиват нови, и нови връхчета, което ще рече, че ако за известно време няма възможност да го поддържа, картинката ще стане същата.Semiramis написа: а защо не ги остави покрай оградата ....
Сцени от моята тераскаSemiramis написа::-):-)
аз от три метра тераса опитвам да правя правя зелен остров
поне растат дървета пред нея
и си представям, че стоя и си пия кафето сутрин на такова място
завиждам ти благородно

Само ти ли не си го виждал моя хубосник (пу дан'съ му УрокиЖитената Питка написа:@frisky lioness:
Мноу шукаритетен тоя котарак бе!

frisky lioness написа:Сцени от моята тераскаSemiramis написа::-):-)
аз от три метра тераса опитвам да правя правя зелен остров
поне растат дървета пред нея
и си представям, че стоя и си пия кафето сутрин на такова място
завиждам ти благородно
.........
но този злодей
само чака да си оставя кафенцето
за да ми вземе мястото:(:crying:
То нали знаеш, че в един момент стопаните започват да приличат на домашните си любимци4avdar4e написа:Колкото и да е странно, но със Злодея много си приличате :eek: Не, бе, не че си злодейкаfrisky lioness написа:Ама в муцунките имате нещо много общо

БоЕВ написа:Защото, доколкото виждам, това е дива къпина, а точно за такива като нея е измислена приказката за ламята дето като и отсечеш едната глава, на нейното място изникват няколко нови. Връхчето на филиза когато опре до земята прави коляно и пуска коренчета, а от там на свои ред израстват още филизи и така докато не стане лисичарник. Според мен е трябвало да изчака да се разлисти още малко, а след това да опръска с фин разпръсквач, така за един месец препарата ще стигне до корена и ще го унищожи, решава въпроса кардинално...сега ще трябва много упорито да изрязва, защото от коренчетата ще продължават да избиват нови, и нови връхчета, което ще рече, че ако за известно време няма възможност да го поддържа, картинката ще стане същата.Semiramis написа: а защо не ги остави покрай оградата ....
Тва че не дойде в нашия квартал няма изобще да го коментирам:mad::evil:Semiramis написа:
ПП
Много спокойно изглежда, даже с котака
Знам, казваше ми да дойда във вашия квартал, знам ....
Като купувах апратаментчето /на което му казвам къщичка/ оглеждах в Коматево етаж от къща със самостоятелен вход и с разкошен двор с дървета и градинка ...Супер, ама там и оръжие не може да ми помогне
Чакам ти да си вземеш и да ме каниш

Кой тва? Аз ли?:shocked:Semiramis написа:4avdar4e написа:Колкото и да е странно, но със Злодея много си приличате :eek: Не, бе, не че си злодейкаfrisky lioness написа:Ама в муцунките имате нещо много общо
:shocked::blink:
и аз си го помислих, но съм по-тактична, че тук се обиждаме

От твоята уста мога да понеса и "куха лейка", щот знам какво има в сърцето ти4avdar4e написа:Е че що? Аз с добро го казвам - такива едни фини кости, удължени котешки очи, красиво еSemiramis написа::shocked::blink:
и аз си го помислих, но съм по-тактична, че тук се обиждаме
![]()
Знам, че Фрискито ме е разбрала правилно. Мяу