Една много смислена тема :Р
Re: Една много смислена тема :Р
Можеше да пишеш "пипаш или драпаш?" Като цяло - кратка и ясно дефинирана темаvyara написа:Кликай тука
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
vyara написа:Кликай тука
ХА-ХА-ХА:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ние се смеем, обаче някои хора ги сърби:blink::?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Много ми харесва глагола "дръгна"ELBI написа: Можеше да пишеш "пипаш или драпаш?" Като цяло - кратка и ясно дефинирана тема
- Green Light
не си отмъщавам, бе, те и мамите са го казали, всички мъже обичат жените да мастурбират, а ти нали си от най-мъжете и така...само това ми беше мисълтаWishes написа:Повече от достатъчно, мисля, си отмъсти за Анджелинаlatrevw написа: що бе? тя тъкмо за теб...
П.П. Да не си помислите сега, че Уишеса се дръгненееее...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
добре е, и аз не съм го виждала - и Щрунца, и бебето, те са много работно семейство, а ние много неорганизирани и все не можем да се видимvyara написа: Ами Щрунца при него ли е?
Аз пък що си мислех, че сте на едно място...
Ко прави Щрунца, бе? Бебето добре ли е?
иначе, те двамата работят заедно, съдружници са
обаче не ме искат да работя при тях, много съм щяла да им преча - за конкурсите за секретарки например:lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
да, всички така казватvyara написа:Така е по-добре.latrevw написа: обаче не ме искат да работя при тях, много съм щяла да им преча - за конкурсите за секретарки например:lol:
- snowprincess
ти пишеш ли там или само фърляш по едно очоvyara написа:Не са всичките тъй, има и много остроумни коментари. Точно за това много се хиля.bibilyana написа:офф наистина са уникалнии.... имам странна асоциация - комшийките от блока дето не слизат от балкона по цял ден и си говорят през балконите за туй кой къде отишъл и кога се върнал:P

- snowprincess
реплика: Ако се напънеш да глътнеш един мравояд, спукана й е работата на мравката!4avdar4e написа:Цитат:
Re: Глътнах мравка
« #33 петък, 04 май 2007, 11:00 »
Петък е. Гълтате ли?
Край на цитата!
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
друга: Сори за офа: А някой знае ли как се казва женската на мравояда?
отговор: Касиди, как.
Касиди към оня с мравояда (той е мъж, да
Той: Ммм, строга господарка, харесва ми..Обичам петъците във форума..
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Немала си баба работа......
почесвала се тук там. Направо немея пред дълбокосърбието на таз тема:rotfl24:
Присети ме за един виц. Секретарка в отпуска праща на шефа си бележка,гласяща "СПИН" със стрелка, сочеща от С към Н. След час получава в отговор същата бележка, само с една добавена стрелка, сочеща от Н към С. За който не е чувал вица - тълкуване:
Сърби ме П.....та, Идвай Незабавно!
Незабавно Идвам. Поддържай Сърбежа!:blum:
Присети ме за един виц. Секретарка в отпуска праща на шефа си бележка,гласяща "СПИН" със стрелка, сочеща от С към Н. След час получава в отговор същата бележка, само с една добавена стрелка, сочеща от Н към С. За който не е чувал вица - тълкуване:
Сърби ме П.....та, Идвай Незабавно!
Незабавно Идвам. Поддържай Сърбежа!:blum:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- frisky lioness
- Обратна връзка: