Дааа, освен това гадостите никога не идват самостоятелно. Вървят си в комплект по няколко (2-3-5 или повече). Понягога има градация в гадостите, друг път са си от един и същ калибър
Първо се скарах със син ми, ама той проблемът си е мой, щом имам глупостта да мисля, че винаги ще сме си първи дружки и винаги ще ме слуша....
След кат' се изЯснихме с младежа, решавам, че е крайно време да потеглям към.....НАП
Пак чакане. ДОди по някое време. Качвам се. За еди къде си. .....Пътуване. Задръстване, щот нали....има Панаир (абе, никой ли няма да идва на панаира). Този шифьор имашедоста странне стил на каране. Газ, спирачка, газ, спирачка. Ама не плавно, а рязко. Разбърка ми всичките мисли, дет ми бяха останали.... Пристигаме. Сметката:shocked: (абе, тия мръсница са си вдигнали цените
Опашка от чакащи, приемлива за това време на месеца. Кротко
Минах. Първото хубаво нещо за деня
Хайде на пбратно, ама този път с райс. Едната обувка вече започваше да ме стиска:mad: Вървя към спирката и .....рейсът тръгва под носа ми. Ама съвсем под него, защото аз рейсове НИКОГА не гоня:-) Принципи.
КАчвам се и той потегля. Мисля си, че кара бавно заради паважната настилака, обаче....нееее:-) На това му се викаше панорамна обиколка. Толкова беше бавен, че се чудех как не си забравя маршрута. Имах време да разглеждам града и да се отдам на мисли за вселената и живота в частност:-) Шъ знаете, че има много смели архитектурни решения... Това между другото. Не знам кой идЕот им дава разрешения за таква строежи, пък и има хора, дето живеят в подобни сгради:blink::shocked::shocked: Както и да е...Отплеснах се и дори бях на косъм да си изпусна спирката.
Слизам. Насочвам се към офиса. Около мен полуголу мацки и тук там пичОве
Минавам покрай една девойка, която говори по гсм-то пред витрината на един магазин. На рамото и виси малка чантичка с отворен цип. Видях пачка пари, хванати с ластик. Онази лющи моабет здраво. Чантата и почти на гърба. Тупам я по рамото и и казвам да си затвори ципа, че ще и откраднат парите. Тя мо погледна така, все едно вече съм я обрала:blink::shocked: ...Шантав народ...
Пристигам, а то след малко ще стане време да си ходя
Остава само толкова, колкото да споделя мъката си с вас:-)
Казах си. Олекна ми.
Такива ми ти работи, както казва един клубар