Чаве,

Все същите
Аватар
Мнемозина

Чаве,

Мнение от Мнемозина »

дано не си изпуснала тази вечер Карбовски в Шоуто на Слави!
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Нищо не изпускам аз :grin:

Оня ден беше и при Лора Крумова...
Нещо променен ми се види ..
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Остава и Слави да е водил шоуто и съвсем съм изтървала.
Карбовски е станал по-малко циничен (съдейки от предването му). И той остарява и уляга, кво да прайш.
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа:Остава и Слави да е водил шоуто и съвсем съм изтървала.
Карбовски е станал по-малко циничен (съдейки от предването му). И той остарява и уляга, кво да прайш.
Е, не, Росен беше.

Винаги съм смятала цинизма на Мартин за поза, от типа: СКийте ме кво съм готино копеле:winkw: Не знам, на мен тоз хулиган много ми допада..

А тия дни го гледам отслабнал, някак одухотворен, говори спокойно, бавно и тихо... Има нещо.. Някой да е чел "Шок"?:blum:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа: Някой да е чел "Шок"?:blum:
Калиостро, как. :cool:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
vyara написа:Остава и Слави да е водил шоуто и съвсем съм изтървала.
Е, не, Росен беше.

Винаги съм смятала цинизма на Мартин за поза, от типа: СКийте ме кво съм готино копеле:winkw: Не знам, на мен тоз хулиган много ми допада..

А тия дни го гледам отслабнал, някак одухотворен, говори спокойно, бавно и тихо... Има нещо.. Някой да е чел "Шок"?:blum:
Цинизмът на Карбовски някак поетично ми стои напоследък. :shocked:
Парадокс.
Снощи много ми хареса скоростта на диалога и това как, леко преобръщайки думите на Росен Петров, казваше точно обратното на Росеновото.
И си мислех, че в един такъв диалог - без сценарий - Слави би бил доста безпомощен.
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
И си мислех, че в един такъв диалог - без сценарий - Слави би бил доста безпомощен.
аз ги мернах съвсем за малко в полувремето на рома-интер. росен току-що измъкнал се от мазето, пъплеше към първия етаж, докато кабровски му говореше от мезонета. така го усетих.
just perfect
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Я кажете от къде мога да си го дръпна това да го гледам - заинтригувате ми.
И аз харесвам Карбовски - сякаш малко повече го харесвах от времето когато пишеше статии в ЕГоист - не знам,може тъй да ми се струва само
annonymus

Мнение от annonymus »

Интересно, аз го гледах случайно.
Шоуто не съм го гледала поне от година, година и половина. Реших да видя Росен как се справя като водещ. Разликата в нивата (Кабровски-Петров) е очеизбодна, ако се казвах Росен, щях много да се срамувам.
А самото шоу не се е променило - все към евтината бира и кебапчетата избива, дори е****то е едно такова, дори не консуматорско, амо просто имаш нужда - праиш го.
Карбовски много добре си го каза (хич не случайно предполагам) -добра машина е задвижил Слави, ще си бачка с него и ли без него.

Винаги съм са чудила защо водещият - преди Слави, а сега и Росен - трябва почти да скочат в скута на госта? Трябва да махнат търкалцата от стола на водещия, да не се пързаля напред-назад твърде много
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Мнемозина написа:
аз ги мернах съвсем за малко в полувремето на рома-интер. росен току-що измъкнал се от мазето, пъплеше към първия етаж, докато кабровски му говореше от мезонета. така го усетих.
Да, нещо подобно беше. Само дето напоследък (а май винаги така е било) позицията на Карбовски не е мезонетна, а идва точно от мазето.
Това - ако те чета от друга посока, нали.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bibilyana написа:Я кажете от къде мога да си го дръпна това да го гледам - заинтригувате ми.
И аз харесвам Карбовски - сякаш малко повече го харесвах от времето когато пишеше статии в ЕГоист - не знам,може тъй да ми се струва само
Едва ли вече са го качили някъде. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Винаги съм са чудила защо водещият - преди Слави, а сега и Росен - трябва почти да скочат в скута на госта? Трябва да махнат търкалцата от стола на водещия, да не се пързаля напред-назад твърде много
Търси се максимална интимност и без колелца не може. :grin:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

pocti_bezobidna написа:
хахаха, росен копира слави в този трик - нарушаваш личното пространство на някого, когато се приближиш прекалено много към него и го разконцентрираш. според психолозите, когато човек не се чувства на безопасно разстояние от събеседника си (при различните народи е различно, като по-северните имат нужда от повече разстояние, а по-южните те допускат и по-близко) по-трудно лъже и по-често говори каквото му дойде наум, т.е. по-вероятно е да изтърси някаква велика глупост или пък някакво велико откровение (това в зависимост от случая и/или от интелекта)
just perfect
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа:Само дето напоследък (а май винаги така е било) позицията на Карбовски не е мезонетна, а идва точно от мазето.
Това е едно от нещата, които много харесвам в "Отечествен фронт". Той си го каза и в сутрешния блок: има едни хора, дето живеят до нас, а ние дори не подозираме за съществуването им. Хеле пък я, дето си живея в саксийката :winkw:

Надявам се, че в скоро време няма да изрови някой труп в мазето :blum:
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа:
pocti_bezobidna написа: хахаха, росен копира слави в този трик - нарушаваш личното пространство на някого, когато се приближиш прекалено много към него и го разконцентрираш. според психолозите, когато човек не се чувства на безопасно разстояние от събеседника си (при различните народи е различно, като по-северните имат нужда от повече разстояние, а по-южните те допускат и по-близко) по-трудно лъже и по-често говори каквото му дойде наум, т.е. по-вероятно е да изтърси някаква велика глупост или пък някакво велико откровение (това в зависимост от случая и/или от интелекта)
Ха-ха! Гледала съм страхотен запис на среща на Елцин с някакъв финландец - Елцин към него, финландеца се дръпне, елцин пак направи крачка към него - финландеца пак се дръпне. За официална среща става дума, показваха ни го в университета точно като пример за това, което говориш. Почти преджапаха перз цялата стая.

Но при Славчо някак си не се получава, нищо че и стола му е по-висок и би трябвало да "захлупи" събеседника. Освен психо-трикове, трябва и акъл, дето се вика.
Някъде бях чела, че в швабския Биг Брадър правели сатите по-големи, щото участниците се изнервяил от липсата на място.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
bead_ написа:
Мнемозина написа:
Да, нещо подобно беше. Само дето напоследък (а май винаги така е било) позицията на Карбовски не е мезонетна, а идва точно от мазето.
Това - ако те чета от друга посока, нали.
има карбовски доста неща на тавана си. така да го кажем. и това не му пречи да се рови в общото мазе. но ако някой иска да се порови в неговия таван... трябва добре да си направи сметката дали няма да демонстрира собствената си скромна постройчица.
нищо, че вика "ние сме..." какво беше там, колеги ли, съюзници ли...
не сте, брато. може да ти се иска, ама интелектуалният ти километраж не е навъртял хилядярките
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
има карбовски доста неща на тавана си. така да го кажем. и това не му пречи да се рови в общото мазе. но ако някой иска да се порови в неговия таван... трябва добре да си направи сметката дали няма да демонстрира собствената си скромна постройчица.
нищо, че вика "ние сме..." какво беше там, колеги ли, съюзници ли...
не сте, брато. може да ти се иска, ама интелектуалният ти километраж не е навъртял хилядярките
Да, знам, че това имаше предвид. :lol:
Макар че според мен по-важната разлика между СлавиРосеновците и Карбовски е в популизма на първите и искреността (така ми се струва) на втория.
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа: Макар че според мен по-важната разлика между СлавиРосеновците и Карбовски е в популизма на първите и искреността (така ми се струва) на втория.
аз искреност не коментирам. твърде дефицитна стока е. особено, когато се касае за медийни хора.
затова пък се кефя максимално от умни приказки. когато някой е готов да ми ги предложи... незнам, де, не си жертвах мача, за да продължа да ги гледам. може би не са били чак толкова умни...:winkw:
just perfect
Аватар
snowprincess

Re: Чаве,

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:дано не си изпуснала тази вечер Карбовски в Шоуто на Слави!
и аз гледах
на карбовски мисълта: "умираме като вампири" - не е вярна
умираме като просяци - недостатъчна сърдечност и недостатъчни средства
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

snowprincess написа: и аз гледах
на карбовски мисълта: "умираме като вампири" - не е вярна
умираме като просяци - недостатъчна сърдечност и недостатъчни средства
Така ти звучи може би, защото я извади от контекста..
Ей на този пътепис:
http://www.mediatimesreview.com/july05/Karbovski.php
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа: умираме като просяци - недостатъчна сърдечност и недостатъчни средства
Живеем недостойно и умираме недостойно.
Изображение
esti

Мнение от esti »

bead_ написа:може би не са били чак толкова умни...:winkw:
И аз ги гледах, но сега чета ви и се опитвам са си спомня нещо от разговора и не мога. Помня само, че пя накрая.
Карбовски нещо не ми пасва на натюрела.:lol:
Може да е по причина на разстоянията между таваните и мазетата ни, но това е положението.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

И единият и другите са задници. Заиграват се със злободневни теми, използват един и същи език, средства, за да привличат внимание и да трупат активи. Карбовски не го харесвам откакто се опита да поучава "народонаселението" как да си отглежда децата, по колко бройки да има и тнт, при положение, че той няма, е, кой му дава правото и от позицията на какъв си позволява да менторства за нещо което нито е преживял нито опитал?!

Като оставим тея подрабности на страна, харесването и неха ресването си е по отколешната презумпция - софианци са най-най и по, за тях трябва да има винаги запазено място по върховете и на първия ред, това им се полага по право, защото са най-умни и нтелигентни, а останалите са прости провинциалисти и трябва да си знаят мястото на опашката ... ама, моляви се каква наглост, да се довлекат некви селянчета у големиот град и да станат водещи, журналисти итнт...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

БоЕВ написа: моляви се каква наглост, да се довлекат некви селянчета у големиот град и да станат водещи, журналисти итнт...
боев, пич, стискам ти лапата. знаеш как да дръпнеш лъва за опашката. даже подозирам, че адски се кефиш да го дърпаш.
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Мнемозина написа: Макар че според мен по-важната разлика между СлавиРосеновците и Карбовски е в популизма на първите и искреността (така ми се струва) на втория.
аз искреност не коментирам. твърде дефицитна стока е. особено, когато се касае за медийни хора.
затова пък се кефя максимално от умни приказки. когато някой е готов да ми ги предложи... незнам, де, не си жертвах мача, за да продължа да ги гледам. може би не са били чак толкова умни...:winkw:
Това, което прозира, не може да бъде изиграно, според мен. Поне не и от Карбовски.
Виж, другите играят и това е очевидно.
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

bead_ написа:
БоЕВ написа: моляви се каква наглост, да се довлекат некви селянчета у големиот град и да станат водещи, журналисти итнт...
боев, пич, стискам ти лапата. знаеш как да дръпнеш лъва за опашката. даже подозирам, че адски се кефиш да го дърпаш.
Лъвът в случая софиянци ли са? Или ....софиянци лъвове ли са?:lol:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

esti написа: Лъвът в случая софиянци ли са? Или ....софиянци лъвове ли са?:lol:
лъвът в случая е темата. която както кротко си лежи в бекграунда на самочувствието ни и се изтяга на припека на ежедневното ни бърборене, така може да скочи.
абе, няма лошо. ще има "за" и "против" и накрая ще се обединим дружно около мнението, което ни гарантира мирно съвместно съществуване, а именно, че готините хора няма значение къде са родени и живеят - те са си вечно готини, а скапаняците навсякъде са си скапаняци (дори на луната да ги качиш)
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:И единият и другите са задници. Заиграват се със злободневни теми, използват един и същи език, средства, за да привличат внимание и да трупат активи. Карбовски не го харесвам откакто се опита да поучава "народонаселението" как да си отглежда децата, по колко бройки да има и тнт, при положение, че той няма, е, кой му дава правото и от позицията на какъв си позволява да менторства за нещо което нито е преживял нито опитал?!
Да, доста беше неприятен тогава.
Но се променя и това е много любопитно.
Между другото, към Чавето по въпроса за вестник "Шок": ами той скоро стана баща май и това е достатъчно да промени доста неща у него.
БоЕВ написа:Като оставим тея подрабности на страна, харесването и неха ресването си е по отколешната презумпция - софианци са най-най и по, за тях трябва да има винаги запазено място по върховете и на първия ред, това им се полага по право, защото са най-умни и нтелигентни, а останалите са прости провинциалисти и трябва да си знаят мястото на опашката ... ама, моляви се каква наглост, да се довлекат некви селянчета у големиот град и да станат водещи, журналисти итнт...
И тук си прав - има я тази надменност у него, а и не само у него. Но пък и точно тя имам чувството, че започва да се променя.
Иначе казано, напоследък имам усещането, че погнусата му към "софиянците дето са по- по- най-" се изравнява с тази към "простите провинциалисти".
Та затова си мисля, че и той упорито дърпа лъва за опашката.

Обаче е умен и това е друга тема. :lol:
Panta rhei...
Звенения

Мнение от Звенения »

БоЕВ написа:...софианци са най-най и по, за тях трябва да има винаги запазено място по върховете и на първия ред, това им се полага по право, защото са най-умни и нтелигентни, а останалите са прости провинциалисти и трябва да си знаят мястото на опашката ...
Баце, отма се сменяме!
Ела да "копаш" в София - аз отивам на село!
Знайш ли колко е криво, кат няма къде да избягаш!
БоЕВ написа:...софианци са най-най и по
Никой освен ТЕб, не се осмелява да прави такива констатации!
Бях с впечатление, че сме доволно толерантни едни към други, независимо от географията
:mad:
annonymus

Мнение от annonymus »

esti написа:
bead_ написа:
Лъвът в случая софиянци ли са? Или ....софиянци лъвове ли са?:lol:
Аз не знам да сме лъвове. Нищичко не разбрах от поста на Боев... Какво общо имат софиянци и провинциалисти вчерашното шоу на Слави? Аз не го гледах цялото, ама може да ъсм изтървала нещо в началото. Във всеки случай не помня Карбовски нещо да е говорил за софиянци и провинциалисти...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:
bead_ написа:може би не са били чак толкова умни...:winkw:
И аз ги гледах, но сега чета ви и се опитвам са си спомня нещо от разговора и не мога. Помня само, че пя накрая.
Карбовски нещо не ми пасва на натюрела.:lol:
Може да е по причина на разстоянията между таваните и мазетата ни, но това е положението.
Таваните и мазетата нямат много общо с натюрела, като се замисля... То си е друго. :lol:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Между другото, към Чавето по въпроса за вестник "Шок": ами той скоро стана баща май и това е достатъчно да промени доста неща у него.
Е, кажи после, че не съм народопсихолог :grin: Не го знаех това...
Много е осезаема промяната, има някаква мекота в него.
annonymus

Мнение от annonymus »

bead_ написа:
Това, което не харесвам на Карбовски е безпогрешния му усет какво се продава и лекотата с която се порменя според търсенето. Проблема идва от това, че той ома възможнаст да влия е на хора и мнения. Но е интелигентно и талантливо копеле, дори някои принципи морални си има.
Не бих ме се доверила безрезервно
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа: Това, което не харесвам на Карбовски е безпогрешния му усет какво се продава и лекотата с която се порменя според търсенето. Проблема идва от това, че той ома възможнаст да влия е на хора и мнения. Но е интелигентно и талантливо копеле, дори някои принципи морални си има.
Не бих ме се доверила безрезервно
Ти пък сега!
Кой на нашата възраст би се доверил безрезервно на някого, особено пък на публична личност?
Всеки медиен човек има възможност да влияе, въпросът е в каква посока го прави.
Все пак Карбовски не следва линията на най-малкото съпротивление в това отношение.
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа: ... софианци са най-най и по, за тях трябва да има винаги запазено място по върховете и на първия ред, това им се полага по право, защото са най-умни и нтелигентни, а останалите са прости провинциалисти и трябва да си знаят мястото на опашката ... ама, моляви се каква наглост, да се довлекат некви селянчета у големиот град и да станат водещи, журналисти итнт...
Аз като един софянец да те попитам къде ги видя тия неща?
Щото или аз нещо не съм разбрала, иил (отново) сме гледали две различни пердавания, явно.
esti

Мнение от esti »

bead_ написа: лъвът в случая е темата. която както кротко си лежи в бекграунда на самочувствието ни и се изтяга на припека на ежедневното ни бърборене, така може да скочи.
абе, няма лошо. ще има "за" и "против" и накрая ще се обединим дружно около мнението, което ни гарантира мирно съвместно съществуване, а именно, че готините хора няма значение къде са родени и живеят - те са си вечно готини, а скапаняците навсякъде са си скапаняци (дори на луната да ги качиш)
Тъкмо мислех да ти отговоря, че това е доста изтъркана и изчерпана тема и едва ли чак "скачане" ще се получи тук, но май ще познаеш.:lol:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

esti написа:
bead_ написа: Тъкмо мислех да ти отговоря, че това е доста изтъркана и изчерпана тема и едва ли чак "скачане" ще се получи тук, но май ще познаеш.:lol:
не може да се изтърка нещо, което настъпва самочувствието на голяма група хора, и нещо повече от това да създава усещането за неудовлетвореност, маргиналност и несправедливост - конкретно пречи на реализацията им
just perfect
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:Таваните и мазетата нямат много общо с натюрела, като се замисля... То си е друго. :lol:
В такъв случай Карбовски не ми пасва на таваните и мазетата - освен на натюрела.:lol:
Не, че съм запозната в дълбочина с "творчеството" му - някак не успява да ме грабне, за да поискам да се задълбая.
Но, както не веднъж съм казвала, аз съм затворена система :lol: човека не е виновен.
esti

Мнение от esti »

bead_ написа:не може да се изтърка нещо, което настъпва самочувствието на голяма група хора, и нещо повече от това да създава усещането за неудовлетвореност, маргиналност и несправедливост - конкретно пречи на реализацията им
За мен е изчерпана.
Особено, когато става дума за форумно разискване.
Освен Мона Лизовска усмивчица не мога да споделя друго по тази тема.:-) (това не е монализовска усмивчица, но няма друга - този е с малко олигофренска усмивка......тъкмо кат за мен):lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: Ти пък сега!
Кой на нашата възраст би се доверил безрезервно на някого, особено пък на публична личност?
Всеки медиен човек има възможност да влияе, въпросът е в каква посока го прави.
Все пак Карбовски не следва линията на най-малкото съпротивление в това отношение.
Много хора зе доверяват безрезервно на това, което виждат по ТВ-то или чуват по радиото.
Атомното "Ку-Ку" помниш ли? Ако сега сценарият се повтори - с малки изменения, да не мислиш че сума ти народ няма да се върже?

Колкото до Кабробвски - аз го харесвам, още от тийн-годинките си - като автор на Егоист го знам повече, отколкото като сценарист на Ку-Ку и Каналето. Има някои залитания, в посоки, които не ме кефят, ама то не може да харесвам всички и изцяло.
Публикувай отговор