Сменям работата!!!!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Сменям работата!!!!
Днес, уважаеми, ми беше последния работен ден (надявах се да е изобщо, но не би). 1:0 за мен, дет се вика:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Сменям работата!!!!
Това звучи като за...ЧЕСТИТО:-)Пенчо Заека написа:Днес, уважаеми, ми беше последния работен ден (надявах се да е изобщо, но не би). 1:0 за мен, дет се вика:rotfl24:
Успех на новото място!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Пенчо Заека написа:Днес, уважаеми, ми беше последния работен ден (надявах се да е изобщо, но не би). 1:0 за мен, дет се вика:rotfl24:
Когато се оплака, че не вървят нещата в работата ти, и при мен така тръгнаха.
Днес ти е последния работен ден на старата работа, а на мен беше първия работен на новата (оня ден ми беше последния на старата)...
Стискам ти палци, събрате по трудова съдба! Успех ти желая!!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
тъй като всички ще ти пожелаят късмет на новото място за мен остана да ти пожелая по-малко бач, повече кинти, огромно количество свободно време, което да прекарваш с любимите си хора, на прекрасни места, и да не забравя - в писане (защото ти се отдава и те кефи)Пенчо Заека написа:Днес, уважаеми, ми беше последния работен ден (надявах се да е изобщо, но не би). 1:0 за мен, дет се вика:rotfl24:
just perfect
- Green Light
Що бе, ти какво здяла там? А иначе говорех за този вицcaliostro написа:позна мамка му и прасе![]()
сървърите са ирландски маменцето им долно шибано недоклатено
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=33073#33073
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Открих, че не мога да отговарям на всеки поотделно, затова - едно общо мерси, и за който иска - да му се връща! Промяната е голяма работа - дава ти криле! И никой не трябва да се страхува да сменя по нещо чат-пат
Колкото до предишната - квото можах - направих. Резултатът е виден - ей там, до София Ленд!
Колкото до предишната - квото можах - направих. Резултатът е виден - ей там, до София Ленд!
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.