Бе я да ви питам
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Бе я да ви питам
Тя каза, че ще е в БГ до към средата на майRemmivs написа:някой "чувал" ли е скоро Странничето?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Тука е още (май), затуй не пише, в събота я мернах по центротоRemmivs написа:някой "чувал" ли е скоро Странничето?
Аз завчера. Джиткат си из страната. И в Пловдив бяха. Много са симпатични и тя и мъжът и. Е, той има езикова бариераRemmivs написа:някой "чувал" ли е скоро Странничето?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва на срещата дет я упущих или друга е имало:-):winkw:[unknown] написа:Аз завчера. Джиткат си из страната. И в Пловдив бяха. Много са симпатични и тя и мъжът и. Е, той има езикова бариераRemmivs написа:някой "чувал" ли е скоро Странничето?Владее само английски, японски, испански, хърватски и ненам кво още беше, ама българският му куца, руски ептен не разбира, тъй че имаше проблеми с комуникацията...
Верно ли тоз човек такъФ полиглот:blink::shocked:
Как е Ния?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
На същата.frisky lioness написа:
Тва на срещата дет я упущих или друга е имало:-):winkw:
Как е Ния?
Верно.
Добре е.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
[unknown] написа:На същата.frisky lioness написа:
Тва на срещата дет я упущих или друга е имало:-):winkw:
Как е Ния?
Верно.Ама за какво са му тези езици като не можа да се разбере с мене...
![]()
![]()
![]()
Добре е.

- Stranniche
- Обратна връзка:
Ами аз й чух наскоро вътрешния глас, но нещо много неясни ги бръщолевеше...Remmivs написа:някой "чувал" ли е скоро Странничето?
Тук съм и днес ти пратих имейл. Нямам възможност да употребявам често Интернет и да досаждам на клубарите.
Поздрави на всички Зо4овци!!! Надявам се да сте здрави и в добро настроение!

-
- Green Light
Тенкюверимач. Здрави сме. Обаче ни лиши от сън. "Къв мейл? Що на Ремиус? Как така? На кого още? Ми на мене?" Иначе настроението също става, мерсиStranniche написа:Ами аз й чух наскоро вътрешния глас, но нещо много неясни ги бръщолевеше...Remmivs написа:някой "чувал" ли е скоро Странничето?![]()
Тук съм и днес ти пратих имейл. Нямам възможност да употребявам често Интернет и да досаждам на клубарите.![]()
-
Мнооо питаш, батка, бързо ша остарейш, да знайш!Green Light написа: Тенкюверимач. Здрави сме. Обаче ни лиши от сън. "Къв мейл? Що на Ремиус? Как така? На кого още? Ми на мене?" Иначе настроението също става, мерси
У дивиот уест на толкоз куесчъни нали знайш как отговарят?
И куриозитито какво направило на кет?
- Green Light
Тва го прочетох, помислих, помислих, затворих темата и се сетих кво е. Та сега да ти напиша, че знам аз, обаче те моите въпроси са безобидни, бе. Почти.pocti_bezobidna написа: И куриозитито какво направило на кет?
Точно де. Почти. Но не съвсем.Green Light написа:Тва го прочетох, помислих, помислих, затворих темата и се сетих кво е. Та сега да ти напиша, че знам аз, обаче те моите въпроси са безобидни, бе. Почти.pocti_bezobidna написа: И куриозитито какво направило на кет?
- Глас в пустиня
Очакваме включвания.Stranniche написа:Ами аз й чух наскоро вътрешния глас, но нещо много неясни ги бръщолевеше...Remmivs написа:някой "чувал" ли е скоро Странничето?![]()
-
Прочетох го в полет днес. А тук сега долазих и за малко, уви. Жегата тези дни е направо хийт покрай мен. Но нищо де. Аз се радвам като се катеря. Защото знам, че идва спускане.Stranniche написа:Ами аз й чух наскоро вътрешния глас, но нещо много неясни ги бръщолевеше...Remmivs написа:някой "чувал" ли е скоро Странничето?![]()
Тук съм и днес ти пратих имейл. Нямам възможност да употребявам често Интернет и да досаждам на клубарите.![]()
-
Радвам се, че се обади.