............
я, дай на майка му да му обясни защо е важна[unknown] написа:Ми отговорих му, че е много важна.latrevw написа:Ти какво му отговори?
А той разбра ли?![]()
Нищо не е разбрал.
не че веднага ще я разбере, ама може нещо да остане в главата му
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Re: Ами...
Хм, таман го изгледах. Хубав беше. Ама нещо не ми достигна в цялата работа. Тоя хепи енд..Remmivs написа:Не, че ще го разбере и не, че филмът е нещо невероятно (по-скоро обикновен ам. филм с всички произтичащи от това последствия), но примерно заведи себе си и Ния на "Щрак". И после се опитай пак да му обясниш.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Не е лош.Пенчо Заека написа:Хм, таман го изгледах. Хубав беше. Ама нещо не ми достигна в цялата работа. Тоя хепи енд..
Какво се чудиш на хепиенда? Е ли филмът американски?
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Е. Не се чудя. Може би трябваше да е френски филма, та да остана напълно удовлетворенаRemmivs написа:Не е лош.Пенчо Заека написа:Хм, таман го изгледах. Хубав беше. Ама нещо не ми достигна в цялата работа. Тоя хепи енд..
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
I'm Pierrr :]PПенчо Заека написа:Е. Не се чудя. Може би трябваше да е френски филма, та да остана напълно удовлетворенаRemmivs написа:Не е лош.Пенчо Заека написа:Хм, таман го изгледах. Хубав беше. Ама нещо не ми достигна в цялата работа. Тоя хепи енд..
-
Гост
Re: Синът ми ме пита:
А моят: "Защо хорат правят глупави неща?". Това след вчерашната новина за ядрения взрив на Северна Корея[unknown] написа:- Тате, толкова ли е важна любовта, че във всички филми я показват и говорят за нея?
-
frisky
Аз съм горнотоAnonymous написа:А моят: "Защо хорат правят глупави неща?". Това след вчерашната новина за ядрения взрив на Северна Корея[unknown] написа:- Тате, толкова ли е важна любовта, че във всички филми я показват и говорят за нея?
- Dark Angel
а мен ме стресна това, и особено в частта за удовлетворението Официалната информационна агенция на страната КЦТА съобщи, че няма изтичане на радиация от обекта, където е било извършено изпитанието.frisky написа:Аз съм горнотоAnonymous написа:А моят: "Защо хорат правят глупави неща?". Това след вчерашната новина за ядрения взрив на Северна Корея[unknown] написа:- Тате, толкова ли е важна любовта, че във всички филми я показват и говорят за нея?
"Ядреният опит е историческо събитие, което много насърчи и удовлетвори корейската народна армия и народа", посочва агенцията.
В съобщението се казва още, че опитът ще допринесе за мира и стабилността на корейския полуостров и региона. [/b]

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да ти кажа, тва изобщо не мога да го коментирамDark написа:
а мен ме стресна това, и особено в частта за удовлетворението Официалната информационна агенция на страната КЦТА съобщи, че няма изтичане на радиация от обекта, където е било извършено изпитанието.
"Ядреният опит е историческо събитие, което много насърчи и удовлетвори корейската народна армия и народа", посочва агенцията.
В съобщението се казва още, че опитът ще допринесе за мира и стабилността на корейския полуостров и региона. [/b]

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
какво каквоAnonymous написа:А моят: "Защо хорат правят глупави неща?". Това след вчерашната новина за ядрения взрив на Северна Корея[unknown] написа:- Тате, толкова ли е важна любовта, че във всички филми я показват и говорят за нея?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Какво "какво"?Remmivs написа:какво каквоAnonymous написа:А моят: "Защо хорат правят глупави неща?". Това след вчерашната новина за ядрения взрив на Северна Корея[unknown] написа:- Тате, толкова ли е важна любовта, че във всички филми я показват и говорят за нея?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
какъв взрив бреfrisky lioness написа:Какво "какво"?Remmivs написа:какво каквоAnonymous написа:А моят: "Защо хорат правят глупави неща?". Това след вчерашната новина за ядрения взрив на Северна Корея[unknown] написа:- Тате, толкова ли е важна любовта, че във всички филми я показват и говорят за нея?
![]()
ядрен при това?
Рема нали не чете вестници и не гледа ТВ...frisky lioness написа: Какво "какво"?![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Май даRemmivs написа:
какъв взрив бре
ядрен при това?
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=163615

- frisky lioness
- Обратна връзка: