Мислех си тия дни по повод една от сериите на Д-р Хаус. Ако трябва да избера последното в живота си меню (презумпция - осъдена съм на смърт), какво ще да е то???
Да си поразвихрим фантазиите, а?
П.П. Аз ще кажа после..
Агнешка главичка в гювече.4avdar4e написа:Тъй де, да е малко по-весело
Мислех си тия дни по повод една от сериите на Д-р Хаус. Ако трябва да избера последното в живота си меню (презумпция - осъдена съм на смърт), какво ще да е то???
П.П. Аз ще кажа после..

Тва според легендата си поръчал Наполеон. Като го заточили на света Елена и едно от наказанията било да си избере меню, но то бъде все едно и също, всеки ден, до съртта му.[unknown] написа: Агнешка главичка в гювече.
Ъ-хъ. Знам. Тва е щото е бил много умен. Като мене...Green Light написа:Тва според легендата си поръчал Наполеон. Като го заточили на света Елена и едно от наказанията било да си избере меню, но то бъде все едно и също, всеки ден, до съртта му.[unknown] написа: Агнешка главичка в гювече.

E ти почти се доближаваш до менКент написа:...на плажа на Ветеран
вместо песъчинки
разтворени, препечени, горещи
МИДИ
дъждец от БИРА
Веднъж гледах едно предаване за баровски ястия в Япония и ми направи впечатление, че най- скъпото ястие е тестис от морски таралеж. 1200$ за бройка.Zmeu написа:all you can eat buffet (всичко морско, ако може)
те вечно ще носят
аз вечно ще ям
и няма смърт

Знам го това. Там наистина може да се окаже последното ястие в живота ти. А онез се тръшкат да си го купуват...[unknown] написа: Веднъж гледах едно предаване за баровски ястия в Япония и ми направи впечатление, че най- скъпото ястие е тестис от морски таралеж. 1200$ за бройка.Само най- големите майстори готвачи го приготвяли, щото тестиса лесно се бъркал с яйчник от женски морски таралеж, който пък бил смъртоносно отровен...
Дали пък не беше обратното. Няма значение, толкоз адреналин ще ми е в повечко...
Все едно да ти кажат- Хапни си тези гъбки, много са вкусни, ама не сме сигурни дали са печурки или зелени мухоморки... Те нали си приличат, та може и да сме се объркали...:lol::lol:
Всеки ден едно и също до края-ДЮНЕРGreen Light написа:Тва според легендата си поръчал Наполеон. Като го заточили на света Елена и едно от наказанията било да си избере меню, но то бъде все едно и също, всеки ден, до съртта му.[unknown] написа: Агнешка главичка в гювече.

Аз съм традиционна:-)4avdar4e написа:Тъй де, да е малко по-весело
П.П. Аз ще кажа после..

Пържен калкан, чернокоп на скара, панирана морска котка и зелена салата с много лимон. А и студена бира естествено4avdar4e написа:Тъй де, да е малко по-весело
П.П. Аз ще кажа после..
месо и червено вино4avdar4e написа:Тъй де, да е малко по-весело
П.П. Аз ще кажа после..
Кануло в Лета. Или както беше там. А за стикс ви трябват петачета, дан забравите, че Хирон е като наш Калиостро. И нема умиргане братче - нема петаче, нема през реката и при Хадес. Това е то.4avdar4e написа:Стикс е, да, ама има и още една - Летаcaliostro написа:разходката с лодка
не беше ли това в задължителната програма при умирането
стикс ли беше реката сега се чудя