............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:23, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Аз лични бележки рядко пиша, а мисълта ми е, че ми липсва ТУК, във форума- нейното мнение, позиция... Иначе, ако ходя до София, естествено, че бих и се обадил...vyara написа:На мен ми липсва. Аз й го казах дори, но тя няма намерение да се връща. Така или иначе с нея си поддържаме връзка.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Точно един месец откакто
На мен ми липсва жарът и пламът в коментарите и, но от друга страна ми е много спокойно заради липсата на откровените понякога персонални нападки, доста груби при това:-)[unknown] написа:Дарк не пише тук.
Това е констатация.
А сега и темата:
Само на мен ли ми липсва, бе?!
Всики един липсва, когато липсва:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Re: Точно един месец откакто
Определено ми липсва. Колоритът на клуба е много различен без нея!!!![unknown] написа:Дарк не пише тук.
Това е констатация.
А сега и темата:
Само на мен ли ми липсва, бе?!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Зависи за какво ги ползваш.caliostro написа:няма незаменими хора
всички трябва да живеем с мисълта според мен че сме заменими а не някакви уникати
нищо лично към дарк въпреки упоритите и опити да ме изкара от релси
Когато мислиш така за себе си, животът може би е по-лесен.
Но за мен незаменими хора има.
Що се отнася до Дарк, щом тя така е решила и приятелите й не могат да я убедят в обратното, не ни остава нищо друго, освен да приемем решението й.
Общо взето мнението ми съвпада с това на Фриски.
Panta rhei...
Ми, хайде елате, де! Ще се радвам да се видим!МЪЖжжж написа:На мен ми липсва определено. А и обеща да ме разходи до Пловдив...
Май всички проблеми в общуването идват в момента, в който почнем да се взимаме "на сериозно".
И едните и другите..
Ти нали можеш ли да шпакловаш? Ако не можеш, ще се научиш...