Вземете си японски втора употреба. Едно такова инверторно Мицубиши вече шеста година бачка в нас, сигурно ще изкара още толкова. За разлика от турско-българо-китайските боклуци.4avdar4e написа:
ЧувАли сме ний, че и две години все се каним да си купим, ама все изниква нещо по-важно, като ходене на купон примерно
В интерес на истината у нас е поносимо, двойна тухла и т.н., обаче много рязко стана жега, пък и разни други фактори има..
Неделя
Re: Ести,
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Nejimaki-dori
Re: Неделя
Странно, освен последното, нито едно от останалите не ми изглежда като форма на контрол.esti написа:Тъкмо време за откровения.
Ади сега, кажете си номера на банковата сметка......уф, не бе друго исках да питам - кажете, моля има ли жестове на загриженост отправени към вас, които да приемате, като обсебване или опит за контрол.
Веднага давам примери:
"Обади се, като пристигнеш" (ако ми се случи нещо, така или иначе ще разбереш - обсебваш ме)
"Вали дъжд, дойдох да те взема от работа" (да бе, сакън да не се отбия някъде след - контролираш ме)
"Стига с тоя компютър, ще си развалиш очите" (ревнуваш)
"Проблеми? Замислен/а ми се виждаш.." (дишаш ми въздуха)
"Изглеждаш недоспал/а, кошмари ли имаше? (искаш да обсебиш и съня ми)
"ЧРД! Заповядай моя подарък! Когато имплантираме този чип в мозъка ти, винаги ще знам, къде си и какво мислиш и така ще бъда сигурен/а, че си добре или, че имаш нужда от помощ, която веднага тутакси ще се отзова да ти дам" (господи, той/тя ме обича истински):blum:
И т.н.
Е?
Винаги се обаждам като пристигна някъде, защото знам, че хората около мен се притесняват за мен. Освен това винаги когато се прибираме от командировка той или аз се обаждаме предварително и съобщаваме приблизително след колко време ще се приберем. Няма да си разваляме семейството за глупости я.
Би било удесно като вали дъжд да дойде съкровището да ме прибере, макар, че рядко има възможност - за мен това е жест на загриженост, не на опит за контрол.
Това за компютъра също. ...
Като се замисля, мисля, че ако подобни неща те тормозят, просто не си с точния човек.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Днес дори се очаква да е по-зле:shocked:4avdar4e написа:И тукfrisky lioness написа: Тук е адско:evil:От мен се лее пот с кофи, а термометъра на джама показва 27 на сянка под лозата ..
Добър дАн

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Живот и здраве пристигаме сле 30 дни (ако не ни мине котка път, както се казва:lol::winkw:)esti написа:Аз не признавам плаж без къпане в морето, затова не ходя ако няма да се топкам.frisky lioness написа: Да 15 (колкото казаха вчера, че е била температурата на водата) и на мен ми се струва ....лееееко хладно
А иначе плаж, плаж, а?
Тук е адско:evil:
Сега ме изкушава само това, че е спокойно на плажа - преди да са ни нагазили софиянци и пловдивчани и да не може човек да се обърне без да си отърка дупето в някой екземпляр от споменатите провинции.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
хаха, моят съпруг има пълно основание да мисли, че не съм го обичала истински, не го обичам и няма и да го обикна!esti написа: "ЧРД! Заповядай моя подарък! Когато имплантираме този чип в мозъка ти, винаги ще знам, къде си и какво мислиш и така ще бъда сигурен/а, че си добре или, че имаш нужда от помощ, която веднага тутакси ще се отзова да ти дам" (господи, той/тя ме обича истински):blum:
И т.н.
Е?
аз съм особен чешит - никога не му звъня, не го питам къде е, кога ще замине, кога ще се върне, как се чувства, за какво мисли... привърженик съм на течението "минимализъм в междусъпружеските отношения". нали той ми е половинка, а аз - негова. трябва да се разбираме без думи. примерно.
което скандализира много народ около нас, вкл. собствената ми майка, която се пули всеки път "ама, как така не знаеш къде е сега и кога ще се върне?!?"
just perfect
Пък ние мислехме къде 24 да довлечем табуна за два дни... Ама ако са такива температурите - тцъ, няма да я бъде...frisky lioness написа: Днес дори се очаква да е по-зле:shocked:
Добър дАн
Б@хти! Има ли такива жени!?!bead_ написа:хаха, моят съпруг има пълно основание да мисли, че не съм го обичала истински, не го обичам и няма и да го обикна!
аз съм особен чешит - никога не му звъня, не го питам къде е, кога ще замине, кога ще се върне, как се чувства, за какво мисли... привърженик съм на течението "минимализъм в междусъпружеските отношения". нали той ми е половинка, а аз - негова. трябва да се разбираме без думи. примерно.
което скандализира много народ около нас, вкл. собствената ми майка, която се пули всеки път "ама, как така не знаеш къде е сега и кога ще се върне?!?"
Не жена, а желязо...Remmivs написа:Б@хти! Има ли такива жени!?!bead_ написа:хаха, моят съпруг има пълно основание да мисли, че не съм го обичала истински, не го обичам и няма и да го обикна!
което скандализира много народ около нас, вкл. собствената ми майка, която се пули всеки път "ама, как така не знаеш къде е сега и кога ще се върне?!?"![]()

И как се чувства ли не го питаш наистина?bead_ написа: хаха, моят съпруг има пълно основание да мисли, че не съм го обичала истински, не го обичам и няма и да го обикна!
сега не ме карай да си ровя в чантата за огледало. жена съм. поне последния път като си слагах червило бях...Remmivs написа:
Б@хти! Има ли такива жени!?!![]()
just perfect
И ние сме така, само дето майка ми не се пули.bead_ написа: което скандализира много народ около нас, вкл. собствената ми майка, която се пули всеки път "ама, как така не знаеш къде е сега и кога ще се върне?!?"
Единствено звъня, когато е на път, да знам дали е жив.
По-скоро живак. Дай ми на мен такъв метал.[unknown] написа:Не жена, а желязо...![]()
![]()
Червило и аз мога да си сложа, Лейди Бийд, проверете други места с огледалото.bead_ написа:сега не ме карай да си ровя в чантата за огледало. жена съм. поне последния път като си слагах червило бях...
Ади, ще купя уискас да баламосвам котките, за да не ви минават път.frisky lioness написа:
Живот и здраве пристигаме сле 30 дни (ако не ни мине котка път, както се казва:lol::winkw:)
Ще те чакам!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що бе..... Елате, бе.... Ще се качим на ладно към Бачково. Освен това, някой от по-напредничавите бизнесмени може да реши тия дни да си отвори басейна, което не ми се вярва много. Освен това по хотелите има климатици (по-добре е отколото да се потиш в къщи:winkw:) В онова апартаментче дето бяхте имаше ли клима?4avdar4e написа:Пък ние мислехме къде 24 да довлечем табуна за два дни... Ама ако са такива температурите - тцъ, няма да я бъде...frisky lioness написа: Днес дори се очаква да е по-зле:shocked:
Добър дАн

не. какъв се смисълът да го питам, ако не мога да разбера сама? всъщност го усещам по начинът, по който затваря вратата, по очите, по смеха... понякога по оставените в коридора ужаснонеописуемокални маратонкиvyara написа:
И как се чувства ли не го питаш наистина?
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Този път яко съм решила. И викам на мъж ми. Тази година жива умряла един ден отивам в Бургас. Решено. Той ми казва "Само кажи по-рано да можем да се организираме". Кво ще се организирате, бе? Аз се качвам на рейсчето от Приморско и....Можеш само ако искаш и много настояваш да ми дадеш малко париesti написа:Ади, ще купя уискас да баламосвам котките, за да не ви минават път.frisky lioness написа:
Живот и здраве пристигаме сле 30 дни (ако не ни мине котка път, както се казва:lol::winkw:)
Ще те чакам!
Така че.....идвам:-)

Модже, моджеfrisky lioness написа: Що бе..... Елате, бе.... Ще се качим на ладно към Бачково. Освен това, някой от по-напредничавите бизнесмени може да реши тия дни да си отвори басейна, което не ми се вярва много. Освен това по хотелите има климатици (по-добре е отколото да се потиш в къщи:winkw:) В онова апартаментче дето бяхте имаше ли клима?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Супер4avdar4e написа: Айде, ще си помисля още и ако тая седмица не опъна петалатаще отскочим за малко

пусни точен списък на "другите места" плсRemmivs написа:
Червило и аз мога да си сложа, Лейди Бийд, проверете други места с огледалото.А може и без него, но е хубаво да има огледало де. Примерно на тавана...
да не стане грешка
just perfect
Е, поне го заглеждаш. Това е добре.bead_ написа: не. какъв се смисълът да го питам, ако не мога да разбера сама? всъщност го усещам по начинът, по който затваря вратата, по очите, по смеха... понякога по оставените в коридора ужаснонеописуемокални маратонки
Има и по-добър начин. Експертна оценка. Ако решиш, обади се.bead_ написа:пусни точен списък на "другите места" плс
да не стане грешка
по-добър за кого?Remmivs написа: Има и по-добър начин. Експертна оценка. Ако решиш, обади се.
just perfect
За науката, разбира се.bead_ написа:по-добър за кого?Remmivs написа: Има и по-добър начин. Експертна оценка. Ако решиш, обади се.
щом е за науката - мога ли да откажа?Remmivs написа:
За науката, разбира се.:blink::shocked::blum:
just perfect
Имам чувството, че нещо ти се вижда ненормално, да не кажа лошо в такъв тип отношения.vyara написа: Е, поне го заглеждаш. Това е добре.
Но не е така, повярвай ми.....ако искаш де.
Това са супер отношения и за мен лично са по-нормални от тези в които непрекъснато се питат кой къде е и кога ще се върне.
Тук съм!frisky lioness написа:
Ако не ми мине и на мен котка път де....
Върви, народе възродени!bead_ написа:щом е за науката - мога ли да откажа?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аааа, аз Саймън няма да го звемам (колкото и да ми се ще:(:crying:), пък ти тройта мацка ке я вържеш когато настане моментаesti написа:Тук съм!frisky lioness написа:

Грешно чувство имаш. Аз също не разпитвам мъжа ми, макар че той сам ме уведомява. Но за нас това е нормално и приятно. Сега като е на път редовно се чуваме по скайпа и си пишем смс - и. Интересува ме как е, къде е корабът му, всичко ок ли е. През ум не ми минава да го контролирам, нито пък че той ме контролира.esti написа:Имам чувството, че нещо ти се вижда ненормално, да не кажа лошо в такъв тип отношения.vyara написа: Е, поне го заглеждаш. Това е добре.
Но не е така, повярвай ми.....ако искаш де.
Това са супер отношения и за мен лично са по-нормални от тези в които непрекъснато се питат кой къде е и кога ще се върне.
Който има нужда от лични пространства, той да му мисли.
Абе то не беше ли само за черните маци?frisky lioness написа:Аааа, аз Саймън няма да го звемам (колкото и да ми се ще:(:crying:), пък ти тройта мацка ке я вържеш когато настане моментаesti написа:Тук съм!frisky lioness написа:
Твоя и мойта са рижави, така че НП!:lol:
Ти само ми свирни 2-3 дни по-рано, за да си наглася нещата и да имам повечко свободно време.
Вероятно от това "поне го заглеждаш" ми дойде това чувство.vyara написа: Грешно чувство имаш. Аз също не разпитвам мъжа ми, макар че той сам ме уведомява. Но за нас това е нормално и приятно. Сега като е на път редовно се чуваме по скайпа и си пишем смс - и. Интересува ме как е, къде е корабът му, всичко ок ли е. През ум не ми минава да го контролирам, нито пък че той ме контролира.
Който има нужда от лични пространства, той да му мисли.
Ама Верче, и ние с личните пространства си говорим и споделяме и сме в течение по принцип с работата и живота на другия. Просто при нас не са изключения, нито се приема за ненормално и да кажем "ми де да го/я знам, излезе някъде".
Няма вторачване и впиване в другия - така се живее истински според мен.
Диша се самостоятелно, а не чрез чужд бял дроб.
Ести, аз ако не знам къде е любимият и кога ще се върне (поне приблизително), ще умра от притеснение. Това не е нито "вторачване, нито впиване". Не е и ревност, а чист атавистичен страх. Ако не спи вкъщи по някаква причина, и аз не мога да спя, въртя се като улава. Щото съм свикнала цяла нощ да съм гушната в него. С което не казвам, че не приемам вашите отношения, а че просто аз се чувствам иначе. Днес ако не сме се докоснали 100 пъти, ще страдам. Ей така, симбиоза някакваesti написа: Вероятно от това "поне го заглеждаш" ми дойде това чувство.
Ама Верче, и ние с личните пространства си говорим и споделяме и сме в течение по принцип с работата и живота на другия. Просто при нас не са изключения, нито се приема за ненормално и да кажем "ми де да го/я знам, излезе някъде".
Няма вторачване и впиване в другия - така се живее истински според мен.
Диша се самостоятелно, а не чрез чужд бял дроб.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Даденоesti написа: Ти само ми свирни 2-3 дни по-рано, за да си наглася нещата и да имам повечко свободно време.

Аз също съм откачена на тема притеснения - и за него и за детето и за всичките ми близки, дори за вас тук ако някой изчезне. А когато дойде лятото и започнете един по един да казвате, че тръгвате за морето и все ви мисля...4avdar4e написа: Ести, аз ако не знам къде е любимият и кога ще се върне (поне приблизително), ще умра от притеснение. Това не е нито "вторачване, нито впиване". Не е и ревност, а чист атавистичен страх. Ако не спи вкъщи по някаква причина, и аз не мога да спя, въртя се като улава. Щото съм свикнала цяла нощ да съм гушната в него. С което не казвам, че не приемам вашите отношения, а че просто аз се чувствам иначе. Днес ако не сме се докоснали 100 пъти, ще страдам. Ей така, симбиоза някаква
Но, когато мъж ми примерно се е прибрал от работа (докато ме няма) и пак е излязал, не му звъня да го питам къде е ако не ми трябва за нещо конкретно.
А за прибирането - ясно е. Големи хора сме и всеки се съобразява с времето и знае, кога другия може вече да се притесни и звъни да каже, че ще закъснее примерно.
Нали не оставайте с впечатлението, че аз или той си правим маневри по 2-3 дни без другия да знае за това.
Не знам, някак сме намерили начин хем да сме заедно, хем да не се чувстване вързани и ограничени само от това, че сме семейни.
А колкото до твоето......аз бих полудяла ако мъж ми ми е непрекъснато пред очите.
Но на теб щом ти харесва и на него също предполагам, тогава всичко е ок.
Това е най-важното - и двамата да се чувстват добре в отношенията, които имат, независимо, дали са обсебващи или не толкова.
100 точилки на голо, а...4avdar4e написа: Днес ако не сме се докоснали 100 пъти, ще страдам. Ей така, симбиоза някаква

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз те разбирам напълно и също не мисля, че това е обсебване. За половинката ...не знам:lol::lol::winkw:4avdar4e написа:
Ести, аз ако не знам къде е любимият и кога ще се върне (поне приблизително), ще умра от притеснение. Това не е нито "вторачване, нито впиване". Не е и ревност, а чист атавистичен страх. Ако не спи вкъщи по някаква причина, и аз не мога да спя, въртя се като улава. Щото съм свикнала цяла нощ да съм гушната в него. С което не казвам, че не приемам вашите отношения, а че просто аз се чувствам иначе. Днес ако не сме се докоснали 100 пъти, ще страдам. Ей така, симбиоза някаква

Анджък!:lol:frisky lioness написа: За половинката ...не знам:lol::lol::winkw:
Ако и половинката е така устроена - проблеми йок.
Навремето имах едно гадже - страхотен във всяко едно отношение. Супер!
Обаче.
Беше непрекъснато залепен за мен, като пиявица.
Искаше винаги, когато не сме заедно да знае, какво правя и дори какво мисля (не от ревност), а когато бяхме заедно, нямаше и митута в която да не е чисто физически залепен за мен - или ми държеше ръката, или ме прегръщаше, непрекъснато ме мляскаше...Абе откачах! Задушавах се.
И естетствено се разделихме, въпреки, че и до ден днешен мисля, че е невероятен мъж.
Та така...
Проблемите идват, когато само единия има тези нужди.
И такива семейства не са малко.
Дори и да не се разделят, заради отговорностите, децата.....тези хора страдат.
просто различни половинки, различни двойки... шарен живот!frisky lioness написа:Аз те разбирам напълно и също не мисля, че това е обсебване. За половинката ...не знам:lol::lol::winkw:4avdar4e написа:
Ести, аз ако не знам къде е любимият и кога ще се върне (поне приблизително), ще умра от притеснение. Това не е нито "вторачване, нито впиване". Не е и ревност, а чист атавистичен страх. Ако не спи вкъщи по някаква причина, и аз не мога да спя, въртя се като улава. Щото съм свикнала цяла нощ да съм гушната в него. С което не казвам, че не приемам вашите отношения, а че просто аз се чувствам иначе. Днес ако не сме се докоснали 100 пъти, ще страдам. Ей така, симбиоза някаква
наздраве за всички хора, които се чувстват добре заедно (обсебени, необсебени - все тая)
just perfect
Наздраве!bead_ написа:
просто различни половинки, различни двойки... шарен живот!
наздраве за всички хора, които се чувстват добре заедно (обсебени, необсебени - все тая)
Обсебен