Кадафи в кома ...
- Nejimaki-dori
Кадафи в кома ...
Дали да му съчувстваме ...
Източник
Източник
Re: Кадафи в кома ...
айде няма нужда да сме по-светци от папатаimaranta написа:Дали да му съчувстваме ...
Източник
just perfect
- Nejimaki-dori
Ти пък, аз таковата, риторичен въпрос заддадох мисля.bead_ написа:айде няма нужда да сме по-светци от папатаimaranta написа:Дали да му съчувстваме ...
Източник
Тц. Християнството учи на мир и любов дори към врага ни.esti написа:Край!Мнемозина написа:Мислиш ли?caliostro написа:тия икони май му ебаха майката
От днес съм религиозна.
Или не е от иконите или ни е много кофти било молитвата.
Щото резултата не е освобождаване на сестрите, а кома за Кадафи.
Старата история - не ща аз да съм добре, а Вуте да е зле.
Няма кво да му сачуствам на Кадафи. Дано това не оплете повече нещата, че не се знае ..
http://www.dnes.bg/article.php?cat=1&id=36243Remmivs написа:какви икони бе
Вчера гледах по новините как в най-големия пек се извива опашка... Некои хора може да ги тръшне я инсулт, я инфаркт, вместо да оздравеят..
Данке, амиго!4avdar4e написа: http://www.dnes.bg/article.php?cat=1&id=36243
Вчера гледах по новините как в най-големия пек се извива опашка... Некои хора може да ги тръшне я инсулт, я инфаркт, вместо да оздравеят..
imaranta написа:Ти пък, аз таковата, риторичен въпрос заддадох мисля.bead_ написа:айде няма нужда да сме по-светци от папатаimaranta написа:Дали да му съчувстваме ...
Източник
ааа,
да извиняваш:-)
just perfect
Не бих ви се доверила и грам, графе!caliostro написа:няма черна ,бяла или сива магия!bead_ написа:жертви и кървища - ясно, ама твоята версия по-мяза на черна магия:winkw:caliostro написа:
цялото християнство са все жертви...и кървища
за тва може да ми се вярва.
Ша вземеш да объркаш рецептата и вместо Абрамович - некой разорен благородник...
за да иска нещо човек посредством .... то трябва да е наясно о какво би се отказалpocti_bezobidna написа:Не бих ви се доверила и грам, графе!caliostro написа:няма черна ,бяла или сива магия!bead_ написа:жертви и кървища - ясно, ама твоята версия по-мяза на черна магия:winkw:caliostro написа:
Ша вземеш да объркаш рецептата и вместо Абрамович - некой разорен благородник...
добре де, ставаcaliostro написа:за да иска нещо човек посредством .... то трябва да е наясно о какво би се отказалpocti_bezobidna написа:Не бих ви се доверила и грам, графе!caliostro написа:няма черна ,бяла или сива магия!bead_ написа:жертви и кървища - ясно, ама твоята версия по-мяза на черна магия:winkw:caliostro написа:
- сър Айвънхоу
Ей сега почвам да плача, че Господ си не е довършил работата!!!!!!!!!!!imaranta написа:Дали да му съчувстваме ...
Източник
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
да, ше вземе да се съфиряса тоя Кадафи!!!!сър Айвънхоу написа: Ей сега почвам да плача, че Господ си не е довършил работата!!!!!!!!!!!
just perfect
Опровергал бил сам Кадафи.
Не знам доколко смъртта му ще донесе нещо добро за медиците.
Толкова окъсняха нещата, че не ми се говори.
да си правим сега молебени за успокоени на съвестта - в това явно ни бива.
А когато ставаше дума за откуп - не, сакън, как ще дадем пари! Това значи да ги признаем за виновни, разбираш ли...
Не знам доколко смъртта му ще донесе нещо добро за медиците.
Толкова окъсняха нещата, че не ми се говори.
да си правим сега молебени за успокоени на съвестта - в това явно ни бива.
А когато ставаше дума за откуп - не, сакън, как ще дадем пари! Това значи да ги признаем за виновни, разбираш ли...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма християнски и нехристиянски резултат. Всичко е от Бога...Мнемозина написа:Ми не ми се вижда много християнски тоя резултат...caliostro написа:ми кво друго?
Който иска вярва, който иска не:-)
хората са го казали "Има видов ден":-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Доста е сложно.... Това с пазаренето определено не е молитва, каквото и да влагат хората в тази дума:-) Това "всичко в ръцете на Бога" е по-вярно, поне според стандартното възприемане на молитвата, защото всяка молитва трябва да завършва с "Да бъде волята ти":-):winkw:vyara написа:Хубу де. Е туй магия ли е или не. Това питам аз. Щото и при магията насочваш енергии и мисли.frisky lioness написа: Насочена мисловна енергия:-)
Аааа, сетих се. При молитвата не оставяш ли всичко в ръцете на Бога. Или конкретно се пазариш.
Жалко, че Сет го няма. Миля, че щеше да има какво да каже, нали е бил модератор на клуб "християнство" ако се не лъжа:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Щом се оставяш в ръцете на Бога, значи той те насочва, а не ти да насочваш нещо. Значи, обратно на магията. Пък и магията е от Сатаната, нали.frisky lioness написа: Доста е сложно.... Това с пазаренето определено не е молитва, каквото и да влагат хората в тази дума:-) Това "всичко в ръцете на Бога" е по-вярно, поне според стандартното възприемане на молитвата, защото всяка молитва трябва да завършва с "Да бъде волята ти":-):winkw:
Жалко, че Сет го няма. Миля, че щеше да има какво да каже, нали е бил модератор на клуб "християнство" ако се не лъжа:-)