maggot написа:[unknown] написа:
Кое, бе? Гипсовата шпакловка ще съхне един месец ли?

Не мое да бъде...

Мое, мое. Освен ако не работиш с тия модерните и дивно скъпите дет съхнат за по седмица.

Ти мислиш че се бъзикам, ама не се. Верно, ремонта беше доста по-мощен от това дето разправяш, ама 8 месеца... е@# му м@м@та! Тия майстори като мензис на девственица идваха. После не искам да си припомням преживяванията със шпакловчиците! ДофторИцата още го разправя като виц

Начи, за един ден лепя гипскартон на стая. Правил съм го в кухнята. Вторият ден- шпакловам фугите- проста работа, има си самозалепващи бинтове- лепиш и заглаждаш шпакловката. Третият ден боядисвам! Аз като казвам, че ще свърша за месец- също не се шегувам.

Е, ако всичко върви по график, де... Но единствено шпакловка не съм правил и ако е наистина толкова бавно и сложно- ще си ги направя стаите с гипскартон.
Днес ми сложиха дограмата. От четири отваряеми крила- само на четири им е надрано PVC-то. Ся шъ ги сменят. От три комарника, само два не стават... И горната козирка са я пуснали по цялата дължина на терасата...само са забравили чупката...
Ебати и немската дограма с българско изпълнение. Иначе фирмата е една от най- солидните...
Спокоен съм...спокоен съм... много съм спокоен...