Едно малко здрасти...

Все същите
Аватар
ELBI

Едно малко здрасти...

Мнение от ELBI »

че не съм ви заборавил. Пратих поздравчета от Юнайтед (Манчестерски) и исках да дам по-голям отчет за състоянието на Албиона (щото преди това бях посетил града и двореца на НВ - на Обединеното, разединено кралство), обаче Тъмни ангели/сили/съдби попресекоха пътя на синът, който решил да пробва Южният парк и състоянието на рикшите там. Резултатът от последното е, че рикшата била скапана (с крива гума и без спирачки), а чадото е в Пирогов със сериозни проблеми в коляното.

Добрата новина е, че пуснаха хубаво време за изборите, на които се чудя дали да ходя изобщо, но ми е едно никакво за бъдещето на коляното на наследника (даже сякаш не се ядосвам на неуспехите на Левски ... макар и да ми се искаше да не изпускат толкова много от 2-5 метра сами пред вратата...). Та...така с добри и недобри новини, но да не досаждам с изброяванията.

Такива ми ти работи.

Снимки - след 30 май, освен ако не свърша по-рано спешното писането на отчетите за г-на Брюксел... така гадно ми висят и те на главата...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Здрасти! :cool:
Изображение
annonymus

Re: Едно малко здрасти...

Мнение от annonymus »

Здрасти, скорошно и успешно оздравяване на малкия, надявам се да не е сериозно, иначе юнак без рана не може!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:Здрасти, скорошно и успешно оздравяване на малкия, надявам се да не е сериозно, иначе юнак без рана не може!
Мерси... той вече не е така малък. След 2 месеца няма да има право да е в детското... Лошото за мен е безхаберието и незнанието на лекарите, които нямат представа дали освен една не знам каква си връзка, са скъсани и други връзки, та ще се чака известно време да се разберяло еди какво си...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
pocti_bezobidna написа:Здрасти, скорошно и успешно оздравяване на малкия, надявам се да не е сериозно, иначе юнак без рана не може!
Мерси... той вече не е така малък. След 2 месеца няма да има право да е в детското... Лошото за мен е безхаберието и незнанието на лекарите, които нямат представа дали освен една не знам каква си връзка, са скъсани и други връзки, та ще се чака известно време да се разберяло еди какво си...
Добре завърнал се!
Стискам палци всичко да се оправи. :lol:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

ELBI написа:...
Привет:kiss:

Късмет на синчето и ...чакам снимките:-):winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Привет!
Като знам кво е гадно, като ти се удари детето, та нямам сили да ти пиша лафове от сорта, че са като кутретата и споко всичко ще се оправи. Висим из коридорите на Пирогов и си викаме само да се оправи и лично ще му скъсам главата. Дано час по- скоро имаш тая възможност, съре.
За албиона- чакаме, чакаме
А за изборите - бая се чудя и аз, ама досега кой кво прави аз все за СДС съм гласувал, та и сега така ще да е. Дясното ме влече и тая партия си е мойта партия
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

ELBI написа:
Бързо и безпроблемно оздравяване на синът ти. Щях да напиша- детето, пък се усетих, че той е мъж вече...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.11.08, 19:19, променено общо 1 път.
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

ELBI написа:че не съм ви заборавил...
Ти кво са, да се пофалиш ли? :rotfl24:
Публикувай отговор