Copycat
Кожа
Докосване Мммммм
Ката ден.vyara написа:Помпите ли?
Ти си по-палавМЪЖжжж написа:Ма`ного си палава бе, Верчеее..
Това по ми хареса..
А това па дупе направо ме вкара в размисъл...![]()
![]()
Само първото го помня

То беше вчера бееееfrisky lioness написа:
Много си еротична днес:blum::winkw:
Еее, ама твойте са по-различни като послание и зъдържание.МЪЖжжж написа:Ма`ного си палава бе, Верчеее..
Това по ми хареса..
![]()

Що? Кво те интересува чак пък толкуз:lol:vyara написа:То беше вчера бееееfrisky lioness написа:
Много си еротична днес:blum::winkw::shy::lol:
ПП Мислех да пусна тема за мастурбацията, ама само Питката ми е прочел мислите
Иначе ме досрамя, пък и си викам кой ли ще си признае, особено от жените...

Тъй, тъй, много ли ми личиfrisky lioness написа: Днес си още ПО еротично настроена
От жегите ще да е:winkw:
Какво, какво като на последния ти линк. Ще сваляш ципове (или ще разкопчаваш копчета) на мъжки панталони не с поглед и докосване, а само с мисълvyara написа:Тъй, тъй, много ли ми личиfrisky lioness написа: Днес си още ПО еротично настроена
От жегите ще да е:winkw:
То ако е от жегите, не ми се мисли лятото какво ще ми бъде...

Само с мисъл, а? Садистка!frisky lioness написа: Какво, какво като на последния ти линк. Ще сваляш ципове (или ще разкопчаваш копчета) на мъжки панталони не с поглед и докосване, а само с мисъл
Имам един панталон...много трудно му пада ципа.vyara написа:Само с мисъл, а? Садистка!frisky lioness написа: Какво, какво като на последния ти линк. Ще сваляш ципове (или ще разкопчаваш копчета) на мъжки панталони не с поглед и докосване, а само с мисъл:lol:
Нали си падаш по еротиката:blum: Продължавай. С мисъл, действие или каквото там дойде:-) според случая:winkw:vyara написа:Само с мисъл, а? Садистка!frisky lioness написа: Какво, какво като на последния ти линк. Ще сваляш ципове (или ще разкопчаваш копчета) на мъжки панталони не с поглед и докосване, а само с мисъл:lol:

Помпиме, помпиме...vyara написа:Помпите ли?
Знам си аз, че никой няма да каже.МЪЖжжж написа: Имам даже и клипче как помпя.
Кат има ток в компресора!vyara написа:Знам си аз, че никой няма да каже.
Затова и не повдигнах въпроса, де
Ей, другарко, вече сме в 21 век!vyara написа:Ха, че ръчни помпи няма ли бе?Звеневия написа: Кат има ток в компресора!
О, извинете, изостанал ми е часовника.... ръчнияЗвеневия написа: Ей, другарко, вече сме в 21 век!
Приятелю, мноого точно си уцелил нещата! Забелязъл съм, че имаш изключително добър вкус! Много благодаря за клипчетата! Превъзходно... разтърсващо изживяване!МЪЖжжж написа:Ма`ного си палава бе, Верчеее..
Това по ми хареса..
![]()
Аз друго освен ред не мога да въвеждам.vyara написа:Ти няма да ми въвеждаш ред тука. Изказвай се по същество. Такъв е редът!Мнемозина написа:Ааааа, само да ви остави човек за малко без наблюдение и става ужас!
Срама нямате, ей!
Някой да въведе ред веднага!
Звеневия написа:Съществото е Верче!Мнемозина написа:Не мога да се изкажа по същество, без да знам кое е съществото.
Същественото е разликата между помпането и компресирането!
Сказката Ви, уважаема госпожо, трябва да е в рамките на конспекта!
Имате 4 минути!
ПП. Ако не сте се подготвили, има и следобедна сесия!
Аз на тебе разчитах, а ти ми са прайш на умряла лисицаesti написа:От известно време забелязвам, че някои хора започнаха да показват една старателно скривана до сега същност с което заплашват.....абе направо разбиха моя старателно поддържан през годините еротоимидж.
Пред тях изглеждам, като смотана ученичка, която мисли, че детеродния орган се нарича щъркел.
Не разчитай на мен, ако ще ми подкопаваш имиджа....vyara написа:Аз на тебе разчитах, а ти ми са прайш на умряла лисицаesti написа:От известно време забелязвам, че някои хора започнаха да показват една старателно скривана до сега същност с което заплашват.....абе направо разбиха моя старателно поддържан през годините еротоимидж.
Пред тях изглеждам, като смотана ученичка, която мисли, че детеродния орган се нарича щъркел.
И аз отначало си викам-"Въх, ща зема да са куплексирам"...esti написа:От известно време забелязвам, че някои хора започнаха да показват една старателно скривана до сега същност с което заплашват.....абе направо разбиха моя старателно поддържан през годините еротоимидж.