Мъчи се бре! То с мъките ставало по-хубаво! (Виж по-горе написаното от естенцето!)....Звеневия написа:Безсрамници! Шви погледна строго!сър Айвънхоу написа:Не е хубаво нито да завиждаш, нито да ревнуваш!!!!
Нито ревнувам, нито завиждам! ШЕСТИ път ходя да попивам влагата!Тъ викам да земет да сЪ земете, белким спре и мойто мъчение!
Харесах си...
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
- сър Айвънхоу
Ето какво се получава, когато оставиш няколко жени без работа и наблюдение.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На теб явно пъпа ти е фърлен при тез женски:lol:
Най - голямата изцепка на мъжа ми :
Бяхме още гаджета и не бяхме баш на леглото, когато изтърси
"Абе вие на тая маса как ядете?"

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- snowprincess
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кво съ пулиш бе, звеневиЗвеневия написа:frisky lioness написа:... при тез женски:lol::lol: Наистина са .....велики
Това е яко "Жена, дай да те ползвам за малко"-Това е почти всеки път когато реши,че му се прави секс.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Честно казано на мен ми изглужда кретенско и дебилно:shocked: Направо речникът не ми достига да опиша колко ми е странно, чуждо, непонятно и глупаво ...snowprincess написа:ей това имах предвид, че като се излезе по женски е интересно
такива неща не могат да се разказват на семейни събирания
Имам предвид писаниците във форума..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз не мога да си представя да коментирам нещо толкова лично, което не ми пречи да го чета и да се заливам от смят:rotfl24::rotfl24::rotfl24:, защото какво друго са глупостта и кретенизма ако не смешни4avdar4e написа:Честно казано на мен ми изглужда кретенско и дебилно:shocked: Направо речникът не ми достига да опиша колко ми е странно, чуждо, непонятно и глупаво ...snowprincess написа:ей това имах предвид, че като се излезе по женски е интересно

- frisky lioness
- Обратна връзка:
В този случай за репликите в леглото, ама може и "......Жена, дай да те ползвам за малко. Я ходи да смениш маслото на колата":lol::lol:Звеневия написа:frisky lioness написа:Жена, дай да те ползвам за малко
За кво идеше реч?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Въпрос на гледна точка. С оглед на това, че тъжните неща в живота са далеч повече от веселите, мен глупостта винаги ме е разсмивала:-)4avdar4e написа:жалки и тъжниfrisky lioness написа:защото какво друго са глупостта и кретенизма ако не смешни

- snowprincess
стига бе, на глупости не се ли смееш4avdar4e написа:Честно казано на мен ми изглужда кретенско и дебилно:shocked: Направо речникът не ми достига да опиша колко ми е странно, чуждо, непонятно и глупаво ...snowprincess написа:ей това имах предвид, че като се излезе по женски е интересно
аз чета в този форум само като Вяра пусне линк, но истината е, че както се хиля като чета нещо там, така и когато оффлайн слушам приятелките си
на много мъже съм казвала да внимават какво и на кого правят/приказват, щото нищо не остава тайна в тоя живот

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па много се впрегнА. Ето аз се смея:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Въпреки, че никак не ми е до смях, ама и да сеvyara написа:И кво ся. Да не пишем такива теми, тъй ли? Да не се смеем. Да пишем само за Кадафито и други серьозни работи...Звеневия написа:Именно! За тва е БГМАМА!vyara написа:Тез мъже само ми развалят темата.
Ти кво ся, гониш ли ме?
Хората са различни. За едни едно нещо е смешно, за други друго. С филмите е същото..... На мен например "кенгуруто" никак не ми беше смешен , ама някои хора го харесаха и искрено са се забавлявали