Ей, няма ма идосваш, щото много съм лоша, да знаеш.Звеневия написа:vyara написа:Маркираш като прочетена и толкоз бе.![]()
![]()
![]()
Ау, метлътъ на Дарки била скрита при теб!
Пък е метла нали, ни е прахосмукачка
Ами явно съм друга порода, де да знам. На мен лично би ми било обидно и най-малкото неловко аз да обсъждам така човека до себе си (не фино да се закачам или нещо подобно, разбираш ме, нали?), а пък ако разбера, че той ме е разнасял по тоя начинsnowprincess написа: стига бе, на глупости не се ли смееш
аз чета в този форум само като Вяра пусне линк, но истината е, че както се хиля като чета нещо там, така и когато оффлайн слушам приятелките си
на много мъже съм казвала да внимават какво и на кого правят/приказват, щото нищо не остава тайна в тоя живот
няма лошо да си друга порода (и аз така), но нали си любознателна, нямаш ли желание да знаеш какви други видове има4avdar4e написа:
Ами явно съм друга порода, де да знам. На мен лично би ми било обидно и най-малкото неловко аз да обсъждам така човека до себе си (не фино да се закачам или нещо подобно, разбираш ме, нали?), а пък ако разбера, че той ме е разнасял по тоя начин![]()

Мъж ми твърди същото.Zmeu написа:
никога
голям майтап и жените си говорят като мъжете
ей тая .... пък оная.... пък веднъж една пианистка....

В какъв размисъл ако не е тайна?МЪЖжжж написа:Ма`ного си палава бе, Верчеее..
Това по ми хареса..
А това па дупе направо ме вкара в размисъл...![]()
![]()
frisky lioness написа:Мъж ми твърди същото.Zmeu написа:
никога
голям майтап и жените си говорят като мъжете
ей тая .... пък оная.... пък веднъж една пианистка....Аз преди време му виках "ама не е вярно", защото никога не съм била свидетел на такива разговори (нито аз, нито приятелките ми някога сме споделяли неща, които са така интимни:shy:). В последно време обаче започвам да се съгласявам с него:blink::?
Човек винаги има от какво да се изненеда[/qu
На мен толкова неща са ми споделяли , че не ме притеснява,но никога не обсъждам казаното .
Ми не е тайна...dianaxs написа:
В какъв размисъл ако не е тайна?